По последни данни, в Азовстал има около 400 чуждестранни наемници.
И днес пак се молят някой да ги спасявал. Как не разбраха, че няма такъв вариант?!
В Макеевка, сателитен на Донецк град, украинците са стреляли по болницата. Има убита жена.
Това го няма в ютуб, иначе съм сигурен, че Пацето щеше да го качи.
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Thurman Murman
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
Thurman Murman написа:По последни данни, в Азовстал има около 400 чуждестранни наемници.
И днес пак се молят някой да ги спасявал. Как не разбраха, че няма такъв вариант?!
В Макеевка, сателитен на Донецк град, украинците са стреляли по болницата. Има убита жена.
Това го няма в ютуб, иначе съм сигурен, че Пацето щеше да го качи.
Щом го няма в ютуб не се е случило. То и война няма. Какви жертви, какви бомби?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
На линия
Това с "чуждестранните бойци и генерали" в зоните, където беше ясно, че руснаците ще надделеят, ми е точно толкова странно, колкото и за "опасните лаборатории, произвеждащи свръх-секретни неща".
THE G.A.M.E написа:Това с "чуждестранните бойци и генерали" в зоните, където беше ясно, че руснаците ще надделеят, ми е точно толкова странно, колкото и за "опасните лаборатории, произвеждащи свръх-секретни неща".
Обаче не ти беше странно две години крайно глупав конспиративен спам за коронавируса ;д.
[offtopic]
[/offtopic]

Любопитното е, че мнозинството от тези, които бягаха от лепящи вилици и твърдяха, че ги пръскат с коронавирус от самолети, същите сега вярват и в конспиративни био лаборатории и руската измишльотина.
Случайност?
Случайност?

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
-
Аз пък вярвам в оръжията за масово унищожение на Саддам, нищо че вече 19 години още не могат да открият ..... щом САЩ го казват, не може да е лъжа.
ReBorn1982 написа:Аз пък вярвам в оръжията за масово унищожение на Саддам, нищо че вече 19 години още не могат да открият ..... щом САЩ го казват, не може да е лъжа.
Никой не те спира.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Thsmith написа:Любопитното е, че мнозинството от тези, които бягаха от лепящи вилици и твърдяха, че ги пръскат с коронавирус от самолети, същите сега вярват и в конспиративни био лаборатории и руската измишльотина.
Случайност?
Не е случайност, защото западният политически елит, който всячески се опитваше да ни затваря, изолира, бута в карцери, убива по всякакъв начин икономиката и т.н (несъстоятелността на което и ти самият прозря много добре), е точно същият, който бута брутална анти руска пропаганда, без значение дали отговаря на истината или не. Т.е както беше с коронавируса не се търси обективност и намиране на баланс, а много крайно, много целенасочено се бълват всякакви неща само и само с идеята да се дискредитира някой. Просто политическите кръгове и формации стоящи зад двете неща се припокриват напълно едно към едно. Та, изхождайки от тази начална точка(и като човек, който се усети за много от парадоксите около ковид кризата), би трябвало да ти светне, че има нещо леко нередно в целият истеричен вой против Русия и средите, от които произхожда.
[offtopic]
[/offtopic]

- Thurman Murman
- Контакти:
Thsmith написа:Любопитното е, че мнозинството от тези, които бягаха от лепящи вилици и твърдяха, че ги пръскат с коронавирус от самолети, същите сега вярват и в конспиративни био лаборатории и руската измишльотина.
Случайност?
Виктория Нюланд официално призна за биолабораториите, както и допълни, че с украинските власти правят необходимото, наличната в тях информация, да не попадне в ръцете на руснаците.
Това е от нейна пресконференция от преди месец и половина!
Но щом ти казваш, че е конспирация, смятам на теб да повярвам:)))
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

-
На линия
Никак, понеже там имахме мнения и позиции, идентични, както от Изток, така и от Запад.bubka написа:THE G.A.M.E написа:Това с "чуждестранните бойци и генерали" в зоните, където беше ясно, че руснаците ще надделеят, ми е точно толкова странно, колкото и за "опасните лаборатории, произвеждащи свръх-секретни неща".
Обаче не ти беше странно две години крайно глупав конспиративен спам за коронавируса ;д.
И от най-различни специалисти.
Докато в случая с "чуждестранните бойци и офицери", както и с лабораториите, имаме еднозначното мнение на Кремъл.
Което както знаем е меко казано несериозно, особено като вземем на предвид "Кирилицата е от Македония" и "СССР спаси българските евреи"... И тем подобни "истини", произлязли от там.
Та, шЪ мЪ извиняваш, че съм крайно скептичен към въпросната опорка. :)