Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ReBorn1982
Re: Войната в Украйна
Мда ..... вече има 2 унищожени Ейбрамса. Пуснаха ги най-сетне украинците и почнаха като Леопардите да дават фира скоропостижно ......
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Мда ..... вече има 2 унищожени Ейбрамса. Пуснаха ги най-сетне украинците и почнаха като Леопардите да дават фира скоропостижно ......
Не знам, ама фронта май наистина пада. Или им привършват вече солдатите, или техниката свършва... Нещо има със сигурност. Шария говори, че скоро и Новомихайловка пада. Красногоровка и тя май... Рибаря и той го потвърждава.
https://t.me/ASupersharij/27406
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
ReBorn1982
Е при тоя Сирски всичко е тотален провал за укротата. Залужни осра контра офанзивата, но преди нея добре се справяше. Тоя е тотал щета.
-
Capitano5_Puyol
Сирски пряко ръководеше контрата в Харковско есента на 2022г. и се справи отлично, там Залужни го нямаше. Много си е компетентен човека, и е фен на по-агресивни действия и методи, за разлика от предпазливия Залужни.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
ivan56 написа:Абе има един във ФБ, който пуска брътвежи на руснаците (сводки и прочие) и го гледам че реве че пограничните руски села около Белгород били пусти(беше в няколко такива) щото украинците хвърляли бомби по площадите им. :lol:
Да се смееш ли да плачеш ли.
Същият идиот жали и палестинските хлебарки и според думите му, още малко превземат Тел Авив
Някой знае ли го какъв е тоя перко?
https://www.facebook.com/share/v/WpeEvR6oNQsPdvLD/
Почти от година му следя сводките в тикток и честно казано предижда нещата!Русофил е ,но се опитва да е безпристрастен и на мен ми е интересна гледната му точка!От 10 дни е в Русия ,беше на някакъв форум на русофили където твърди,че има представители на над 140 държави ,а от 5-6 дни обикаля завзетите от Русия територии от Украйна като последно беше в Авдеевка!
BRF написа:В интерес на истината не съм го видял да се кефи за смъртта на никого!Аз не виждам нищо лошо човек да е русофил или германофил,американофил,всеки си има право да се определя както иска и да харесва каквото иска!Хубаво ще е всички българи да сме на първомясто българофили и след това са харесваме някоя друга култура!Както всички знаем историята се пише от победителите и най-вече поради тази причина Хитлер е демон,а американския президент хвърлил 2 атомни бомби унищожел 2 града заедно с хората там и бъдещето им ,та тези бомби ги наричаме хуманни!
Добро мнение. Особено последния параграф е доста интересен. Ако си направиш справка, всички злодеи в историята са хора, които са загубили войната. Което ме навежда на мисълта колко ли различно щеше да се гледа на света, ако Хитлер беше спечелил или пък комунизма се беше наложил в цял свят.
Злодей си само, ако загубиш. Ако победиш си герой. Може в последствие да те "разпнат" като другаря Джугашвили от собствените му хора.
Доброто и злото са въпрос на гледна точка. Тъкмо гледах Шогун. Всеки самурай би бил чудовище и социопат в днешно време. След 100 години нашето ежедневие може би ще е неприемливо и наказуемо със затвор или смърт за следващите поколения кой знае. Няма някакъв универсален морал, просто такъв наложен поради времето и обстоятелствата.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
BRF написа:ivan56 написа:Абе има един във ФБ, който пуска брътвежи на руснаците (сводки и прочие) и го гледам че реве че пограничните руски села около Белгород били пусти(беше в няколко такива) щото украинците хвърляли бомби по площадите им. :lol:
Да се смееш ли да плачеш ли.
Същият идиот жали и палестинските хлебарки и според думите му, още малко превземат Тел Авив
Някой знае ли го какъв е тоя перко?
https://www.facebook.com/share/v/WpeEvR6oNQsPdvLD/
Почти от година му следя сводките в тикток и честно казано предижда нещата!Русофил е ,но се опитва да е безпристрастен и на мен ми е интересна гледната му точка!От 10 дни е в Русия ,беше на някакъв форум на русофили където твърди,че има представители на над 140 държави ,а от 5-6 дни обикаля завзетите от Русия територии от Украйна като последно беше в Авдеевка!
То това е вън от съмнение, че е русофил.
То други не се занимават да ни информират как руснаците "освобождават" Украйна.
Гласял се за евродепутат иначе, тоя русофил.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Drunken_Master
- Контакти:

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Украинците са кръстили улица на нацист, награден с Железен кръст, за защита на Хилядолетния райх от настъпващите съветски части. Слава на арийската раса, братки!
В Никополе назвали улицу в честь военного преступника и соучастника Холокоста Петра Дяченко.
За "заслуги" перед нацистами Адольф Гитлер лично наградил Дяченко Железным Крестом
Гiдно!
-
El_Capitano_Puyol
След Авдеевка фронтът се стабилизира в този сектор. Големите очаквания и мечти на орките за сриване на ВСУ не се оправдаха. До седмица идват новите партиди снаряди от съюзниците в НАТО, с които пердахът над орките ще бъде възобновен. Остава и оня пундек Шолц да склони за ракетите Таурус и ще има масова сеч над руските градове, в Петербург го усетиха вече няколко пъти, а Белгород го бушонират поне веднъж седмично и руснаците се евакуират в по-вътрешни части на педерацията. Шаляляляяя...
https://www.reddit.com/r/ukraine/commen ... &rdt=57141
Летящи орки в Авдеевка. Артилерията на ВСУ ги бушонира без проблем, щото сградите в града са сринати почти на 100% и няма къде да се скрият русопитеците. Шаляляляяя...
https://www.reddit.com/r/ukraine/commen ... &rdt=57141
Летящи орки в Авдеевка. Артилерията на ВСУ ги бушонира без проблем, щото сградите в града са сринати почти на 100% и няма къде да се скрият русопитеците. Шаляляляяя...
Барса и Лудогорец але, алеее...