Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 08 авг 2015 14:08

62% от американците не знаят къде е Киев на световната карта, какво остава да знаят за обстановката в страната.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 авг 2015 15:29

Не се плашете, НАТО ни пази 8-)

Индийци на Су-30 напълно разгромиха британски „Тайфуни” от кралските ВВС

Те победили не само в боевете „един на един”, но и при „един срещу два” със зашеметяващ резултат 12:0

Изображение

Представители на ВВС на Индия са съобщили, че напълно са разгромили своите колеги от Великобритания по време на съвместно учение, пише днес Джейми Мерил в The Independent. Индийците на ученията в Конингсби използвали 4 самолета руска изработка и монтирани в Индия Су-30 МКИ.

Тези маневри станали отлична възможност за британските пилоти да проверят възможностите си на фона на изтребители руска конструкция.
Индийската страна заявила, че нейните пилоти в непосредствени въздушни боеве удържали зашеметяваща победа с резултат 12:0, а нейните пилоти взели връх не само в боевете „един на един” с британските изтребители четвърто поколение "Тайфун" (Eurofighter Typhoon), но и в боевете „един срещу два” с числено преимущество за противника.
Британските военни парирали изявленията на индийците, отбелязвайки, че тези изказвания са хвалби и са предназначени само „вътрешно ползване”, добавя вестникът.
„Броенето в дух на крикет изглежда впечатляващо, но към такива изявления трябва да се подхожда критично, тъй като не отразяват бойния потенциал на изтребителя” – цитира Independent ръководителя на лондонското бюро на списание Aviation Week Тони Осбърн.
Представител на британските кралски ВВС добавил, че британските пилоти се биели „с половин сила”, без да използват по-модерни системи от въоръжението.
В същото време Осбърн отбелязал, че Су-30МКИ бил един от самолетите, чиято конструкция е взета под внимание при разработката на „Тайфуна” и в „правилни ръце” изтребителят представлява сериозна заплаха.
Великобритания разполага със 117 броя изтребители „Тайфун”, а Индия притежава 200 броя Су-30.
Индийците на ученията в Конингсби използвали 4 самолета руска изработка и монтирани в Индия Су-30 МКИ. Тези маневри станали отлична възможност за британските пилоти да проверят възможностите си на фона на изтребители руска конструкция
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 авг 2015 15:46

Британско великодушие към бившите жители на колонията си :) Кво да ги правиш, нека и те се почустват значими в нещо, било то и в тренировка :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 авг 2015 16:05

ivan56 написа:Британско великодушие към бившите жители на колонията си :) Кво да ги правиш, нека и те се почустват значими в нещо, било то и в тренировка :mrgreen:

Аз бих искал да видя източника на тая новина. :lol:

Пък да уточним, че пленен "западен" самолет, няма.

Но такива, като МИГ и СУ, е, в Зона 51 имат доста. :lol: :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 авг 2015 16:07

THE G.A.M.E написа:
ivan56 написа:Британско великодушие към бившите жители на колонията си :) Кво да ги правиш, нека и те се почустват значими в нещо, било то и в тренировка :mrgreen:

Ми де да са освен там на рафта наравно с разработките на извънземните.... 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 авг 2015 16:10

THE G.A.M.E написа:

Що бре, не верваш ли? :?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 авг 2015 16:16

fcb_bg написа:Що бре, не верваш ли? :?

Силно се съмнявам.

Според мен, не са важни параметрите на дадена машина, а "зад-кормилното устройство".
До колкото съм запознат, британците са едни от най-добрите и подготвени пилоти в света.
Имат ресурси, летателните им часове, са много повече от на повечето летци.

Не-напразно споменах за пленените руски машини, всички до една, пилотирани от НЕруснаци.
Но все пак се прокрадва тезата, че въпросните едвали не, сами, без пилот, ще свалят конкурентите.
Явно не е така ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 авг 2015 16:17

THE G.A.M.E написа:

Защото на никой не му трябва пленени западни бракми 8-) Като го пленят какво ще научат :roll: Някакви технологии, изхвърлени от руснаците още през 70-те години ;) Те и пилотите им не искат да пленяват, ама те пък се надпреварват, кой първи да катапултира. Като падне на твоя земя какво, да няма да го върнеш ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 авг 2015 16:20

THE G.A.M.E написа:

В Шипинг Уорс дори един си нае Дъсти да му превози частния ...... МиГ. Представи си, дори граждани в САЩ могат да се сдобият с руските боклуци. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 авг 2015 17:50

1982 написа:
THE G.A.M.E написа:

В Шипинг Уорс дори един си нае Дъсти да му превози частния ...... МиГ. Представи си, дори граждани в САЩ могат да се сдобият с руските боклуци. :lol: :lol:

Ще се сдобият, щото са хубави :lol: Даже и самите американци не искат американските щайги 8-)

Върни се в “Свободна зона”