Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
62% от американците не знаят къде е Киев на световната карта, какво остава да знаят за обстановката в страната.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Не се плашете, НАТО ни пази
Индийци на Су-30 напълно разгромиха британски „Тайфуни” от кралските ВВС
Те победили не само в боевете „един на един”, но и при „един срещу два” със зашеметяващ резултат 12:0
Представители на ВВС на Индия са съобщили, че напълно са разгромили своите колеги от Великобритания по време на съвместно учение, пише днес Джейми Мерил в The Independent. Индийците на ученията в Конингсби използвали 4 самолета руска изработка и монтирани в Индия Су-30 МКИ.
Тези маневри станали отлична възможност за британските пилоти да проверят възможностите си на фона на изтребители руска конструкция.
Индийската страна заявила, че нейните пилоти в непосредствени въздушни боеве удържали зашеметяваща победа с резултат 12:0, а нейните пилоти взели връх не само в боевете „един на един” с британските изтребители четвърто поколение "Тайфун" (Eurofighter Typhoon), но и в боевете „един срещу два” с числено преимущество за противника.
Британските военни парирали изявленията на индийците, отбелязвайки, че тези изказвания са хвалби и са предназначени само „вътрешно ползване”, добавя вестникът.
„Броенето в дух на крикет изглежда впечатляващо, но към такива изявления трябва да се подхожда критично, тъй като не отразяват бойния потенциал на изтребителя” – цитира Independent ръководителя на лондонското бюро на списание Aviation Week Тони Осбърн.
Представител на британските кралски ВВС добавил, че британските пилоти се биели „с половин сила”, без да използват по-модерни системи от въоръжението.
В същото време Осбърн отбелязал, че Су-30МКИ бил един от самолетите, чиято конструкция е взета под внимание при разработката на „Тайфуна” и в „правилни ръце” изтребителят представлява сериозна заплаха.
Великобритания разполага със 117 броя изтребители „Тайфун”, а Индия притежава 200 броя Су-30.
Индийците на ученията в Конингсби използвали 4 самолета руска изработка и монтирани в Индия Су-30 МКИ. Тези маневри станали отлична възможност за британските пилоти да проверят възможностите си на фона на изтребители руска конструкция
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Британско великодушие към бившите жители на колонията си
Кво да ги правиш, нека и те се почустват значими в нещо, било то и в тренировка 
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
THE G.A.M.E
ivan56 написа:Британско великодушие към бившите жители на колонията сиКво да ги правиш, нека и те се почустват значими в нещо, било то и в тренировка
Аз бих искал да видя източника на тая новина.
Пък да уточним, че пленен "западен" самолет, няма.
Но такива, като МИГ и СУ, е, в Зона 51 имат доста.
THE G.A.M.E написа:ivan56 написа:Британско великодушие към бившите жители на колонията сиКво да ги правиш, нека и те се почустват значими в нещо, било то и в тренировка
Аз бих искал да видя източника на тая новина.![]()
Но такива, като МИГ и СУ, е, в Зона 51 имат доста.![]()
![]()
Ми де да са освен там на рафта наравно с разработките на извънземните....
THE G.A.M.E написа:ivan56 написа:Британско великодушие към бившите жители на колонията сиКво да ги правиш, нека и те се почустват значими в нещо, било то и в тренировка
![]()
Що бре, не верваш ли?
-
THE G.A.M.E
fcb_bg написа:Що бре, не верваш ли?
Силно се съмнявам.
Според мен, не са важни параметрите на дадена машина, а "зад-кормилното устройство".
До колкото съм запознат, британците са едни от най-добрите и подготвени пилоти в света.
Имат ресурси, летателните им часове, са много повече от на повечето летци.
Не-напразно споменах за пленените руски машини, всички до една, пилотирани от НЕруснаци.
Но все пак се прокрадва тезата, че въпросните едвали не, сами, без пилот, ще свалят конкурентите.
Явно не е така ...
![]()
Защото на никой не му трябва пленени западни бракми
![]()
![]()
В Шипинг Уорс дори един си нае Дъсти да му превози частния ...... МиГ. Представи си, дори граждани в САЩ могат да се сдобият с руските боклуци.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:THE G.A.M.E написа:ivan56 написа:Британско великодушие към бившите жители на колонията сиКво да ги правиш, нека и те се почустват значими в нещо, било то и в тренировка
![]()
![]()
В Шипинг Уорс дори един си нае Дъсти да му превози частния ...... МиГ. Представи си, дори граждани в САЩ могат да се сдобият с руските боклуци.![]()
Ще се сдобият, щото са хубави