Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 06 авг 2015 14:02

THE G.A.M.E написа:Е, нали ТЕ са ги създали, що да ги унищожават ? :lol:

Най-малкото заради стотицити невинни, които си плащат заради болните амбиции на американците.
Ама много се надявам да стане нещо подобно и в Европа, за да видим дали тогава ще се смеете и тролите...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2015 14:45

HoUs4oOL написа:Най-малкото заради стотицити невинни, които си плащат заради болните амбиции на американците.
Ама много се надявам да стане нещо подобно и в Европа, за да видим дали тогава ще се смеете и тролите...

Диалога е на друга основа.

Тръгна от статията, в която се посочва, че Путин бил заплашил Турция и "И.Д.", което означава косвено, че е заплашил и САЩ.
Била им е "спукана работата" на ислямистите и Щатите. :lol:
Аз писах по-назад, че тая статия е пълен фейк и Русия няма никакво намерение да действа със сила в Сирия.

А вие ( феновете на Русия ) ... Един път пишете, че "Янките" са създали "ИДИЛ", друг път, че са толкова некадърни и слаби, че не могат да се справят с ислямистите.
Вземете се разберете най-накрая, САЩ ли толерират ислямистите в Сирия и съответно, за т'ва се правят, че се бият УЖ с тях, или Щатите са некадърни, и за т'ва не могат да се справят със ситуацията.

Па то интересно, защо САЩ трябва да се справят с "И.Д.", след като Сирия не им е съюзник.
Руснаците много плямпат, ама досега и един патрон не са изгърмели по-ислямистите в Сирия.
Що на пратят войски, да оттърват съюзника си Асад ?
Можеби щото ще трябва да се срещнат с US частите ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 авг 2015 14:48

Един въпрос, кой знае защо избягван от едни блюдолизци, с проекцията му върху български учебник. Как е отразена в български учебник за шести клас американската бомбардировка над Хирошима и Нагасаки? Ето отговорът за простотията авторите на учебника и съпростотията на мининстерството: "Тъй като днес е годишнината от втората американска атомна бомбардировка над Япония, да погледнем как тя е отразена в български учебник, който трябва да образова и да възпитава българските деца.
В общи линии, какво друго трябва да знаят те? Аз обаче бих обвинил автора на този текст и екипът на МОН, който го е одобрил, не само в манипулация, стигаща до преднамерена лъжа, но и в най-долен и отвартителен расизъм, защото колкото и стотици пъти в повече да са японските жертви, те са просто някакви "жълтури", които дори не заслужават да бъдат споменати, нали?
Така се получава, когато догмата на политическата коректност и стремежът да се харесаме на новия Биг брадър вземе връх над професионализма. Нещо като "Криворазбраната цивилизация". Авторът на този обвиняващ текст е доц. Валери Колев, един от най-изявените български историци, занимаващи се с нова история. Можете да го намерите в профила му във фейса. Там е и снимка на текста от учебника. Изключителна простотия и мерзост на платените глашатаи...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 14:59

THE G.A.M.E написа:А вие ( феновете на Русия ) ... Един път пишете, че "Янките" са създали "ИДИЛ", друг път, че са толкова некадърни и слаби, че не могат да се справят с ислямистите.
Вземете се разберете най-накрая, САЩ ли толерират ислямистите в Сирия и съответно, за т'ва се правят, че се бият УЖ с тях, или Щатите са некадърни, и за т'ва не могат да се справят със ситуацията.

Па то интересно, защо САЩ трябва да се справят с "И.Д.", след като Сирия не им е съюзник.
Руснаците много плямпат, ама досега и един патрон не са изгърмели по-ислямистите в Сирия.
Що на пратят войски, да оттърват съюзника си Асад ?
Можеби щото ще трябва да се срещнат с US частите ...

Естествено че САЩ са създали ИДИЛ :!: Само тотален дилетант може да отрича това 8-) А за другия ти въпрос, по-добре се обърни към еврейските "безпристрастни" медии, които тръбят как САЩ нанасяли удари по позиции на ИДИЛ, а в същия момент техните ЦРУ агенти се изпотрепаха по нашите полигони, докато подготвяха поредната пратка с оръжия за АТО и ИДИЛ 8-) И още нещо. Нали тези от ИД не бяха терористи и сепаратисти, а бунтовници срещу тоталитарния режим на Асад 8-) Сепаратистите и терористите са в Донецк и Луганск, нали така 8-) Виж, това обаче по никакъв начин не пречи вярното кученце на Обонго - СА да си води тихомълком война с Йемен и да се опитва да върне сваленият президент на власт 8-) Та ще ми кажеш ли срещу какво точно се бори този "световен полицай" :roll: И въобще кой ги е избрал за такъв? А дали наистина са такива за каквито се предствят 8-) Няма нищо, фалита предстои :!: Ще дойде време, когато продънените им корита ще са пръснати из целия свят и няма да имат пари да ги заредят, за да се върнат до собствената си държава и ще им излезе по-евтино сами да си ги потопят 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 15:05

Der Schmarotzer написа:Един въпрос, кой знае защо избягван от едни блюдолизци, с проекцията му върху български учебник. Как е отразена в български учебник за шести клас американската бомбардировка над Хирошима и Нагасаки? Ето отговорът за простотията авторите на учебника и съпростотията на мининстерството: "Тъй като днес е годишнината от втората американска атомна бомбардировка над Япония, да погледнем как тя е отразена в български учебник, който трябва да образова и да възпитава българските деца.
В общи линии, какво друго трябва да знаят те? Аз обаче бих обвинил автора на този текст и екипът на МОН, който го е одобрил, не само в манипулация, стигаща до преднамерена лъжа, но и в най-долен и отвартителен расизъм, защото колкото и стотици пъти в повече да са японските жертви, те са просто някакви "жълтури", които дори не заслужават да бъдат споменати, нали?
Така се получава, когато догмата на политическата коректност и стремежът да се харесаме на новия Биг брадър вземе връх над професионализма. Нещо като "Криворазбраната цивилизация". Авторът на този обвиняващ текст е доц. Валери Колев, един от най-изявените български историци, занимаващи се с нова история. Можете да го намерите в профила му във фейса. Там е и снимка на текста от учебника. Изключителна простотия и мерзост на платените глашатаи...

Постни го да го видим де :) Да видим и коментара, на пишман патриотите и борци за демокрация 8-) Ех тези Шарлита бе :lol:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 06 авг 2015 15:18

CTAHKO написа:Естествено че САЩ са създали ИДИЛ :!: Само тотален дилетант може да отрича това 8-) А за другия ти въпрос, по-добре се обърни към еврейските "безпристрастни" медии, които тръбят как САЩ нанасяли удари по позиции на ИДИЛ, а в същия момент техните ЦРУ агенти се изпотрепаха по нашите полигони, докато подготвяха поредната пратка с оръжия за АТО и ИДИЛ 8-) И още нещо. Нали тези от ИД не бяха терористи и сепаратисти, а бунтовници срещу тоталитарния режим на Асад 8-) Сепаратистите и терористите са в Донецк и Луганск, нали така 8-) Виж, това обаче по никакъв начин не пречи вярното кученце на Обонго - СА да си води тихомълком война с Йемен и да се опитва да върне сваленият президент на власт 8-) Та ще ми кажеш ли срещу какво точно се бори този "световен полицай" :roll: И въобще кой ги е избрал за такъв? А дали наистина са такива за каквито се предствят 8-) Няма нищо, фалита предстои :!: Ще дойде време, когато продънените им корита ще са пръснати из целия свят и няма да имат пари да ги заредят, за да се върнат до собствената си държава и ще им излезе по-евтино сами да си ги потопят 8-)

Станко бе чети!
Станко не чете.
....
Станко го мързи
гледа само да троли
текстове копира
без да ги разбира

Банката, която осигури набирателна сметка за парите за ИДИЛ е руска. осем тире скоба
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2015 15:28

CTAHKO написа:Естествено че САЩ са създали ИДИЛ. Само тотален дилетант може да отрича това. А за другия ти въпрос, по-добре се обърни към еврейските "безпристрастни" медии, които тръбят как САЩ нанасяли удари по позиции на ИДИЛ, а в същия момент техните ЦРУ агенти се изпотрепаха по нашите полигони, докато подготвяха поредната пратка с оръжия за АТО и ИДИЛ. И още нещо. Нали тези от ИД не бяха терористи и сепаратисти, а бунтовници срещу тоталитарния режим на Асад 8-) Сепаратистите и терористите са в Донецк и Луганск, нали така 8-) Виж, това обаче по никакъв начин не пречи вярното кученце на Обонго - СА да си води тихомълком война с Йемен и да се опитва да върне сваленият президент на власт. Та ще ми кажеш ли срещу какво точно се бори този "световен полицай" :roll: И въобще кой ги е избрал за такъв? А дали наистина са такива за каквито се предствят 8-)

Ами след като те са създателите на "И.Д." друг път да не съм видял въпрос, защо не ги борели. :lol:

За това, кои са спаратисти... За мен тези в И. Украйна и ислямистите, не се различават.
И двата типа бойци, са сепаратисти, след като се опитват да откъснат чужда територия за своя сметка.

Аз съм писал многократно, че САЩ искат пълно влияние над света, никога не съм го отричал.
Методите им за постигане на това, са много спорни.
Това ми е оценката като неутрален... И като такъв, слабо ме интересува, какво правят с мюслитата.
Да, намесиха се и в Югославия, ама и за това няма как да рева. :lol:
Малко им беше даже на сРъбите ...

Па дори и да фалират, можеш да си сигурен, че това ще са си го генерирали в плановете и този фалит няма да отслаби силата на евреите, напротив, именно един такъв фалит би тикнал по-голямата част от света в едни общи-единни правила и закони.
Нещо, което към момента управляващата клика се опитва да постигне със сила.
Така че, за момента няма ход, който би направил САЩ слаби, и би ги изхвърлил от върха на пирамидата.
Мен това ме устройва до толкова, колкото Щатите са буфер пред интересите на Русия в България, и като цяло в Източна Европа.
Докато САЩ държат руските лапи далеч от тук, не ми пречат. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2015 15:32

GA_ veliki написа:Станко бе чети!
Станко не чете.
....
Станко го мързи
гледа само да троли
текстове копира
без да ги разбира

Банката, която осигури набирателна сметка за парите за ИДИЛ е руска. осем тире скоба

Не думай :shock: Сигурно и фирмата произвела и доставила Хамърите е руска,а 8-) Май някой друг не чете ;) Всяко юридическо и физическо лице може да си отвори банкова сметка, в която си пожелае банка ;) Простичко е 8-) Нещо друго, което да е руско :?:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 авг 2015 16:27

THE G.A.M.E написа:Да, намесиха се и в Югославия, ама и за това няма как да рева. :lol:
Малко им беше даже на сРъбите ...

А, малко ли им е на хората, които всяка година умират от рак :?: Щото нали уранът беше "обеднен" ... На фона на това е странно как имаме такъв голям процент на раковите заболявания, нали :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2015 16:41

CTAHKO написа:
GA_ veliki написа:Станко бе чети!
Станко не чете.
....
Станко го мързи
гледа само да троли
текстове копира
без да ги разбира

Не думай :shock: Сигурно и фирмата произвела и доставила Хамърите е руска,а 8-) Май някой друг не чете ;) Всяко юридическо и физическо лице може да си отвори банкова сметка, в която си пожелае банка ;) Простичко е 8-) Нещо друго, което да е руско :?:

Ми то и всяко юридическо или физическо лице може да си купи Хамър, включително директно от производителя. Простичко е 8-)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”