Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ЕМИЛ » 24 фев 2013 21:40

barca4ever написа:Спам тема vol.2

Мнениеот L_P_F_C 1936 на 25 Фев 2009 00:29
е това е първия коментар

L_P_F_C 1936 написа:ИЛИЯН ГАРОВ: НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ИЗПАДАНЕ, ОПТИМИСТ СЪМ

Митко Лишев, Пловдив 24 февруари 2009 18:02
Капитанът на Ботев Пд Илиян Гаров даде пространно интервю за Гонг, малко преди началото на пролетния полусезон в А група. „Настроението е добро, готвим се за мача с Черноморец, позитивно настроени сме,” заяви бранителят.

„Мисля, че направихме доста добри лагери, особено на лагера в Турция, доста потренирахме, отработихме схемите. В Ботев новите момчета се приемат доста добре, мисля, че петимата нови паснаха на отбора и ще ни помогнат доста през следващия сезон,” коментира Гаров.

На въпрос дали лидерите на тима от началото на годината Йордан Минев и Дормушали Саидходжа ще липсват на Ботев след трансферите си, вече бившият им съотборник заяви: „Естествено, че Данчо и Муши липсват много на отбора, те бяха едни от най-добре представилите се футболисти през миналия сезон. Но незаменими футболисти няма. Мисля, че с новите момчета, с малко повече самочувствие, като понатрупат малко опит, да видят каква е атмосферата в Ботев, ще ги заместят достойно.”

Различното лице на „канарчетата” в домакинствата и гостуванията бе често обсъждан въпрос през есента. „Мисля, че този сезон ще вземем доста точки при гостуванията. Миналата година загатнахме за това лице, което трябва да показваме навън и съм оптимист,” обеща капитанът. „За изпадане в съблекалнята не става и дума. Програмата наистина изглежда тежка, но ние можем да си я направим лека, оптимист съм.”

„Стига да съм в полза на отбора, мога да играя навсякъде. Но се чувствам най-добре като централен защитник. Но нямам проблеми и с другите постове,” сподели Гаров, който е използван и като опорен халф от Костадин Ангелов.

„Не мисля, че съм изчерпан за Ботев, за трансфери – ако има интерес, ще е добре,” завърши Илиян Гаров.

Я СЕ ЗАНИМАЙ МАЛКО И С ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛКИ ОТ БОТЕВ, И ТЕ НЕ МИСЛИЛИ ДА ОТПАДАТ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

;)

първият коментар на темата който стои от години

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 24 фев 2013 21:45

ЕМИЛ написа:Митко Лишев, Пловдив 24 февруари 2009 18:02
Капитанът на Ботев Пд Илиян Гаров даде пространно интервю за Гонг, малко преди началото на пролетния полусезон в А група. „Настроението е добро, готвим се за мача с Черноморец, позитивно настроени сме,” заяви бранителят.

„Мисля, че направихме доста добри лагери, особено на лагера в Турция, доста потренирахме, отработихме схемите. В Ботев новите момчета се приемат доста добре, мисля, че петимата нови паснаха на отбора и ще ни помогнат доста през следващия сезон,” коментира Гаров.

На въпрос дали лидерите на тима от началото на годината Йордан Минев и Дормушали Саидходжа ще липсват на Ботев след трансферите си, вече бившият им съотборник заяви: „Естествено, че Данчо и Муши липсват много на отбора, те бяха едни от най-добре представилите се футболисти през миналия сезон. Но незаменими футболисти няма. Мисля, че с новите момчета, с малко повече самочувствие, като понатрупат малко опит, да видят каква е атмосферата в Ботев, ще ги заместят достойно.”

Различното лице на „канарчетата” в домакинствата и гостуванията бе често обсъждан въпрос през есента. „Мисля, че този сезон ще вземем доста точки при гостуванията. Миналата година загатнахме за това лице, което трябва да показваме навън и съм оптимист,” обеща капитанът. „За изпадане в съблекалнята не става и дума. Програмата наистина изглежда тежка, но ние можем да си я направим лека, оптимист съм.”

„Стига да съм в полза на отбора, мога да играя навсякъде. Но се чувствам най-добре като централен защитник. Но нямам проблеми и с другите постове,” сподели Гаров, който е използван и като опорен халф от Костадин Ангелов.

„Не мисля, че съм изчерпан за Ботев, за трансфери – ако има интерес, ще е добре,” завърши Илиян Гаров.

Я СЕ ЗАНИМАЙ МАЛКО И С ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛКИ ОТ БОТЕВ, И ТЕ НЕ МИСЛИЛИ ДА ОТПАДАТ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

;)

първият коментар на темата който стои от години[/quote]
И тогава ли темата се е казвала "спам тема" :lol: :lol: ?!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 фев 2013 21:59

важен е първият коментар ;)

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 24 фев 2013 22:05

ЕМИЛ написа:важен е първият коментар ;)

тоя къде го е писал не е влизал от 2 години и полвина :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 фев 2013 22:07

Гооооол

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 фев 2013 22:11

barca4ever написа:

е аз кво да напраа ?

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 24 фев 2013 22:13

ЕМИЛ написа:
barca4ever написа:

е аз кво да напраа ?

е само казвам
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 24 фев 2013 22:13

ЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЕЛ ШААААААААААААААААААААААААРАВИИИИИИ
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 24 фев 2013 22:38

modor написа:Айде сега искам всеки да си извади първото си мнение, което е писал в темата :lol: :lol:

Да го извадя, да го извадя, ама е писано със стария ник, на който му забравих паролата :mrgreen:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 фев 2013 22:39

Фараончето си ги наказа :)
Само Левски!

Върни се в “Свободна зона”