Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Colonelcassad
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Colonelcassad » 26 фев 2024 16:08

Роберт Фицо: НАТО и Европейският съюз обмислят да изпратят войници в Украйна на двустранна основа

Няколко страни от НАТО и Европейският съюз обмислят изпращането на войски в Украйна. Това разкри министър-председателят на Словакия Роберт Фицо, като увери, че страната му не е сред тях, предава британският телевизионен канал Sky News.

Фицо поясни, че информацията е достигнала до него в хода на подготовката за срещата на европейските лидери във френската столица Париж. "Не знам какво ще правят тези войски там, но подобен ход би довел до ескалация", предупреди словашкият премиер.

"Ще се огранича до това да кажа единствено, че редица страни-членки на НАТО и ЕС обмислят да изпратят свои войски в Украйна на двустранна основа", обяви той.

В същото време Фицо подчерта, че Словакия няма да изпрати свои военни на територията на Украйна.

По отношение на срещата в Париж, чието провеждане бе обявено малко по-рано през деня, Фицо подчерта, че иска да засегне въпроса за мирни преговори. "Как е възможно да имаме военен план, но не и мирен план?", попита реторично словашкият премиер.

https://www.reuters.com/world/europe/sl ... 024-02-26/

https://www.focus-news.net/novini/mejdu ... na-2018876

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 26 фев 2024 16:23

bubka написа:
moreto vn написа:Според Путлеропитеците надеждни източници са Витанов,Б.Чуков и Карбовски и някой рашистки телеграми които им галят ухото със новини които те искат да прочетат.

90+% от мненията на "путлеропитеците" тук са собствени виждания и разсъждения върху нещата, там където има линкове към нещо, са предимно западни източници, и да в Карбовски няма нищо лошо. ЗА разлика от твоите мнения 99% копи -пейст на някакви укропропаганди и 0% собствена мисъл. Тебе те дели цяла една еволюционна бездна, докато стигнеш нивото на путлеропитеците тук. Иронично, ама...Изображение.

Според теб как някоя новина,която вие путлерчета няма да постнете,трябва да я преставя като си я измисля?За това последно време поствам оркски телеграм канали защо нали само те са "достоверен източник".По принцип нямам и намерение цялото си свободно време да го използвам за да убеждавам някой путлеропитек да стане нормално човешко същество....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 фев 2024 18:52

Drunken_Master написа:Кво слушаш пък ти? Гледаш ми БТВ и четеш УНИАН? Ти ли ще ми говориш за пропаганда? Я по-сериозно...

Слушаме теб с източник форум :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 фев 2024 19:08

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:Кво слушаш пък ти? Гледаш ми БТВ и четеш УНИАН? Ти ли ще ми говориш за пропаганда? Я по-сериозно...

Хубаво е, че ми припомни, че все още не си разбрал кое е "цитат" и кое не. По логиката на главата ти, ако цитирам стихотворение на Вазов излизаше, че аз съм го писал...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 фев 2024 19:15

moreto vn написа:
bubka написа:
moreto vn написа:Според Путлеропитеците надеждни източници са Витанов,Б.Чуков и Карбовски и някой рашистки телеграми които им галят ухото със новини които те искат да прочетат.

90+% от мненията на "путлеропитеците" тук са собствени виждания и разсъждения върху нещата, там където има линкове към нещо, са предимно западни източници, и да в Карбовски няма нищо лошо. ЗА разлика от твоите мнения 99% копи -пейст на някакви укропропаганди и 0% собствена мисъл. Тебе те дели цяла една еволюционна бездна, докато стигнеш нивото на путлеропитеците тук. Иронично, ама...Изображение.

Според теб как някоя новина,която вие путлерчета няма да постнете,трябва да я преставя като си я измисля?За това последно време поствам оркски телеграм канали защо нали само те са "достоверен източник".По принцип нямам и намерение цялото си свободно време да го използвам за да убеждавам някой путлеропитек да стане нормално човешко същество....

От две години нон-стоп пускате някакви линкове по няколко пъти на ден как укропитеците громят руснаците, как Украйна до два дни си връща Крим или как Русия фалира и т.н. каквото се сетиш, пък накрая виждаме резултата - бюджета на Русия е на рекордно високо ниво, а украинците бягат масово от страх. Ясно е колко от тези неща са били верни.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 фев 2024 19:39

https://dnes.dir.bg/svyat/putin-vklyuch ... -na-rusiya

Президентът Владимир Путин подписа указ за включването в руския Южен военен окръг на самопровъзгласилите се като част от Русия на територията на Украйна Донецка и Луганска народна република, както и още два украински региона - Запорожка и Херсонска област, предадоха ТАСС и БТА. Документът е публикуван в официалния сайт за юридическа информация.

Явно Русия вече е запланувала превземането на целите Херсонска и Запорожка област. Украинците получиха последният си шанс с мирните договори, които отказаха да подпишат няколко седмици след началото на войната.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 фев 2024 19:40

Танкове Abrams от кога се ползват във войната от страна на Украйна и до сега имали унищожени такива?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 фев 2024 20:00

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:

Хубаво е, че ми припомни, че все още не си разбрал кое е "цитат" и кое не. По логиката на главата ти, ако цитирам стихотворение на Вазов излизаше, че аз съм го писал...

Ужас. Пак си използвал папка.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 26 фев 2024 20:11

Няколко танка нямат абсолютно никакво значение за изхода на тази война. От значение е само пушечното месо.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 фев 2024 20:17

dedko2022 написа:Няколко танка нямат абсолютно никакво значение за изхода на тази война. От значение е само пушечното месо.

Те танковете като цяло... в днешно време нямат особено значение за военните действия. Имали са... едно време, през ВСВ. Сега... само дроновете да ги засекат и ги правят за скрап.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”