Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Армията на ГЕРБ

Мнениеот Levskar_90 » 21 фев 2013 13:45

RedeviL написа:Понеже видяха, че за два дена не могат да съберат повече от 100 човека, та решиха да събират всичко живо от провинцията - държ. служители, трактористи, роми, мафиотски бизнесмени в близост до властта (Титан) и т.н.. И имат наглостта да твърдят, че това е спонтанен простест на хората.. А какво да кажем за ББ - една самодоволна мутра държаща се като типичен диктатор! Момчета да знаете, че този много трудно ще сдаде властта! С абсолютно всякакви похвати, доста от които и комунистически, се опитва всячески да задържи кокала за себе си! Абсолютно съм съглсен с опасенията на някои, че с тези си опити от ГЕРб сериозно застрашават ситуацията да ескалира в гражданска война!

Напълно съгласен смърт за тия отрепки и за всички политици управлявали от 1990-та досега.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Enter
Контакти:

Мнениеот Enter » 21 фев 2013 13:46

shumkar_44 написа:Здравейте, мили приятели.
........................

А какво мислите вие, приятели?

Здравей,мил приятел!
Аз мисля,че това е поредната простотия която си изплескал във форумите на Гонг.
Лек ден!
1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 21 фев 2013 13:47

Enter написа:
shumkar_44 написа:Здравейте, мили приятели.
........................

А какво мислите вие, приятели?

Здравей,мил приятел!
Аз мисля,че това е поредната простотия която си изплескал във форумите на Гонг.
Лек ден!

Простете, ако съм Ви обидил, колега, ала нима твърдите, че новината е неистинна?
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 21 фев 2013 13:47

може и така да е,да са държавни служители,платени и т.н,но досега не съм виждал така да се скандира името и да се радват на някой дори и да са платени,няма сума която може да плати това

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот siniq_fen » 21 фев 2013 13:48

Здравейте
Не са ви много верни сметките, защото преди 10 години на финала играха Милан и Юве :)
Само Левски!

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 фев 2013 13:48

Боклука ДОН Боко с днешното си читалищно театро което организира не къде да е а в една ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА, при това в нейния център, единствено и само ме амбицира да отида неделя на протеста срещу мутромилиционерската политическа система, ограбваща родината ни толкова години. Принципно не бях решил дали да изляза или не защото започнаха да се израждат нещата след като партиите организираха платените провокатори ножари и филмарчета, но след това днешното просто няма как да не изляза да им тегля една п..ка майна!!! :idea: :idea: :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

nepravda

Мнениеот nepravda » 21 фев 2013 13:52

Поредната тема за лумпени комунисти. Какво искате ,нормално е хора да се събират и да подкрепят едно разумно правителство, и аз ако не бях в командировка щях да съм там. А за тези които се събират с пари е ясно - 30 лева на човек на Дучето и агитката на чорбата тича, не говоря за всички цесекари, а само за тези с маските и с бирите в ръка които са около човека приличащ на това което е на снимката.

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 21 фев 2013 13:55

Разплака ме
Обичам Левски

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 21 фев 2013 13:57

джони написа:досега не съм виждал така да се скандира името и да се радват на някой дори и да са платени

Значи сте роден прекалено скоро, момко.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 21 фев 2013 13:57

siniq_fen написа:Здравейте
Не са ви много верни сметките, защото преди 10 години на финала играха Милан и Юве :)

Ние точно за Милан и Юве си говорим :lol:

Rivaldo10 написа:
Без да ми се обиждаш, Милан беше първият чужд отбор, който намразих. Понеже обаче познавам доста малко фенове на Милан и нямаше спорове, станаха ми леко безразлични, а място им го заеха Юнайтед. :lol:

Аз пък Интер ги намразих след Калчополи, преди това рядко бяха дори близо до Милан. Сега пак почти не ги мразя, връщат си съжалението ми по-скоро :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”