Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 21 фев 2013 13:19

Rivaldo10 написа:
rhaegar написа:
Порто-Монако беше 2004, не са минали 10 години :lol: Но нищо чудно да се повтори този от преди точно 10, особено че пак е в Англия 8-)

Жоро мисли в перспектива, нали живее с датата 24.05.2014. :mrgreen:

Ама за втората половина нищо не казваш :lol: Знам че не ти се иска със сигурност :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 фев 2013 13:21

rhaegar написа:
Ама за втората половина нищо не казваш :lol: Знам че не ти се иска със сигурност :lol:

Не ми се иска, та това беше най-скучният финал, който съм гледал... :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 21 фев 2013 13:24

Мале тая репортерка колко е проста :shock: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 фев 2013 13:27

Rivaldo10 написа:
rhaegar написа:

Не ми се иска, та това беше най-скучният финал, който съм гледал... :lol:

Да не говорим, че и двата отбора не ти са симпатични :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Армията на ГЕРБ

Мнениеот shumkar_44 » 21 фев 2013 13:28

Здравейте, мили приятели. В тази дискусия няма да взема отношение, а само ще посоча една актуална новина от журналистически център "Фокус" като отправна точка, поради изключителното ѝ значение. Призовавам тук да обсъждат само разумни люде и да няма провокации от престъпния отряд, който е пуснат в информационното пространство от два дни насам!

Изображение

[center]Камион с прасета е докаран на протеста в подкрепа на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ пред Народното събрание[/center]

София. Камион с прасета е докаран на протеста в подкрепа на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ пред Народното събрание, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Камионът е паркиран отстрани на храма „Александър Невски”. Още четири трактора пристигнаха пред сградата на Народното събрание, за да се включат в протеста за подкрепа на правителство на ГЕРБ. Очакват се още автобуси с хора да пристигнат от цялата страна. Има представители от Пещера, Кюстендил. Издигнат е плакат с надпис: „Силният глас в Европа” и има снимка на Бойко Борисов. Протестиращите са около 700-800 души. Движението е отцепено и има засилено полицейско присъствие. Около сградата на парламента има ограждания, зад които стоят полицаите. Продължават да прииждат хора.

Зорница ПОЛЕГАНОВА

А какво мислите вие, приятели?
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 21 фев 2013 13:30

Първия финал, който ясно си спомням, е Милан - Ливърпул от 2005. Тогава още не бях тръгнал на училище. :lol:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 фев 2013 13:30

rhaegar написа:
Да не говорим, че и двата отбора не ти са симпатични :lol:

Без да ми се обиждаш, Милан беше първият чужд отбор, който намразих. Понеже обаче познавам доста малко фенове на Милан и нямаше спорове, станаха ми леко безразлични, а място им го заеха Юнайтед. :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: Армията на ГЕРБ

Мнениеот Rooster1912 » 21 фев 2013 13:35

Мисля че Тиквата върти номера и прави циркове до последно! Така лесно не иска да пуска кокала! С платените партийни амбразурчици на ГЕРБ от селата, дето ги е строил пред НС, май иска да ни вкара в гражданска война! А скритата му цел ми се струва е да се размият неговите отговорности и ангажиментите, които пое към хората.

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 21 фев 2013 13:38

Rooster1912 написа:Мисля че Тиквата върти номера и прави циркове до последно! Така лесно не иска да пуска кокала! С платените партийни амбразурчици на ГЕРБ от селата, дето ги е строил пред НС, май иска да ни вкара в гражданска война! А скритата му цел ми се струва е да се размият неговите отговорности и ангажиментите, които пое към хората.

Много си прав, май точно това става :idea: ...за жалост.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 фев 2013 13:41

Понеже видяха, че за два дена в София не могат да съберат повече от 100 човека, та решиха да събират всичко живо от провинцията - държ. служители, трактористи, роми, мафиотски бизнесмени в близост до властта (Титан) и т.н.. Няма такава пародия!! И имат наглостта да твърдят, че това е спонтанен простест на хората.. А какво да кажем за ББ - една самодоволна мутра държаща се като типичен диктатор! Момчета да знаете, че този много трудно ще сдаде властта! С абсолютно всякакви похвати, доста от които и комунистически, се опитва всячески да задържи кокала за себе си! Абсолютно съм съглсен с опасенията на някои, че с тези си опити от ГЕРб сериозно застрашават ситуацията да ескалира в гражданска война!
Последна промяна от RedeviL на 21 фев 2013 13:45, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”