Сашо написа:metodito написа: Ако в началото следях картата на "Джонс Хопкинс", вече въобще не се занимавам с това. А плашниците, платените паникьори и тея, дето ходят с коматче хляб и търсят да си го натопят с кръв, ги игнорираме. Тръгнах в началото да се обяснявам, като някакъв глупак с подобни, но се сетих една приказка за това, че не е хубаво да хвърляш пръчкка в л**но, че ще те опръска (или нещо подобно). Що се отнася до това, което едни определят като "конспирации" (а други просто като "критично мислене" - неслучайно споделих на два-три пъти клипчето с обобщенията от EVENT 201), аз съм открит за тях, но в момента не мисля, че им е времето....
От теб се запознах с Е 201. Ми че то там батко ни Бил в партия с "Джонс Хопкинс" направо си казват: „Ето вижте какво можем да си направим със света“ и то взема че започва след месец ли там 2 ли саСъщата работа като след 11.09. Нали по същия начин започнаха да показват кадри на разрушаване на два небостъргача от минали вече филми. При всички положения си има смислово обяснение, но дали е някаква форма на извратен садизъм или някаквите му там строги окултни принципи, които задължават предварително представяне, пък макар и на подсъзнателно ниво, с което се получавало позволение за действие. Ама за каквото и да говорим, става дума за пари, власт и извратения
И се потвърждава постоянно тезата за пълния контрол. Никаква случайност, никакъв хаос.
ПП Въобще не съм я гледал тази интерактивна карта на „Джонс Хопкинс“ но Бил точно с тяхна съвместност са стартирали предварителния сценарий. Това го знаеше ти нали?
Това е тя: https://www.arcgis.com/apps/opsdashboar ... 7b48e9ecf6
Просто за нула време си се вдигна. Интерактивна, можеш да проследиш ръст, това-онова.
В крайна сметка, понеже жени не смятам, че са замесени, става дума просто за пари. Един приятел това коментира още преди време - едни пари да се превъртят - едни дългове да изчезнат, другаде да се появят и разни такива неща. Но това не знам дали ще стане, като следствие или като цел, но ще стане. Ма не могат ли да си правят далаверите в киберпространството единствено? "Защо ще ме цакат с топла бира те мен, бе?", питам аз. Върни ми мачовете, Били!