Форумни изцепки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Форумни изцепки
Помияр, до момента си публикувал 5-6 мои цитати, ама не мога, да разбера... кое по-точно е бисер от всичките ? Ако може, да ми обясниш. Знам, че ще е доста трудно, ама все пак е хубаво, човек, да се аргументира. Та, кое по-точно е бисер ?!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Украинският външен министър Дмитро Кулеба заяви, че на руските туристи трябва да бъде отказано правото да пресичат международните граници, докато не се научат да ги уважават. Това се казва в негова статия за изданието Politico, която е публикувана на сайта на украинското външно министерство.
„Откакто украинският президент Володимир Зеленски предложи преди няколко седмици да се забрани на руски туристи да влизат в Европа и света, тази идея набра скорост в Европейския съюз и предизвика разгорещени дискусии“, каза Кулеба.
Украинският дипломат подчерта, че руските туристи, бизнесмени и студенти трябва да бъдат лишени от правото да пътуват до страните от ЕС и Г-7. „Това ще бъде подходящ отговор на руския геноцид“, пише министърът. Относно това защо да се налагат санкции на „обикновените руснаци“, Кулеба отбеляза, че огромното мнозинство руснаци подкрепят войната срещу Украйна, радват се на убийствата на украинци, ракетните атаки на украински градове и отричат руските военни престъпления.
„Въпреки че правната отговорност за извършените престъпления наистина е индивидуална, има и обща отговорност на обществото, която руснаците трябва да понесат за цялата скръб, причинена на Украйна“, каза министърът. Кулеба отбеляза, че да се обвинява само Путин е опасно наивно "Русия няма да се промени, докато едно поколение руснаци не осъзнае общата вина и отговорност за това, което страната им е направила Русский корабль, иди нахуй!, подчерта той.
Ето защо, добави министърът, е необходимо всички страни от ЕС и Г-7 да спрат да издават туристически визи на руснаци. "Това ще бъде първата стъпка към тяхното отрезвяване. Руснаците трябва да бъдат лишени от правото да пресичат международните граници, докато не се научат да ги уважават", подчерта Кулеба. В същото време, отбеляза министърът, има малцинство руснаци, които не подкрепят Путин и войната срещу Украйна. "Някои от тях са изложени на риск от преследване у дома и трябва да получат убежище. Убеден съм, че всички необходими процедури за защита на това уязвимо малцинство ще останат в сила", подчерта той, добавяйки, че трябва да се запази и влизането по хуманитарни причини.
Кулеба счита за важно да се разбере, че тези руснаци, които подкрепят агресията срещу Украйна с използването на ракети и танкове, също подкрепят руската агресия срещу Европа и Запада, използвайки енергията като оръжие за повишаване на цените на газа и инфлацията, подклаждайки политическа нестабилност. „Руснаците са известни с лошото си поведение в световните курорти и туристически дестинации, а сега тези рискове са се увеличили още повече. Забраната за влизане на руснаци ще увеличи сигурността и ще намали престъпността“, каза служителят. Той отбеляза, че Украйна сега работи активно с партньорите си в ЕС и Г-7, като ги убеждава да затворят влизането на руски туристи. На 24 февруари руската армия, по нареждане на Владимир Путин, започна пълномащабна непредизвикана война срещу Украйна. Всекидневно руските окупатори извършват военни престъпления на украинска земя срещу цивилното население.
С коя ръка, да се прекръстя ?!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:Да, именно... Следвахме и постигнахме много. От 1989-а насам, сме закачили вагоните си за американския/брюкселския локомотив и аз лично не виждам, да има особена полза от това. Единствено само оправдания останаха. Кое в момента е по-добре от онова от "изостаналата система" ? Селско стопанство ? Здравеопазване ? Образование ? Култура ? Спорт ? Сигурност ? Армия ?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:С коя ръка, да се прекръстя...
Drunken_Master написа:Thsmith написа:Забавно е обаче как се осмива Инджев понеже леко се унася на моменти, но се цитират всякакви сульовци, които само роднините им ги знаят и абсолютно никой извън спектъра на БСП не ги взима сериозно.
Иво Инджев е най-обикновен лайнян клоун. Кои са тия "сульовци", за които говориш ?
JimBeam написа:Има много общо защото ти използваш този вече няколко пъти като достоверен източник какво бил казал там, а всъщност е си е една руска подлога дори чист комунист. Профила му е по червен от този на Нинова и Копейкин с всякакъв вид марксизъм, лозунги и сърп и чукове.
Drunken_Master написа:Той не говорил истини, понеже бил комунист...
ОК, прати нещо от Дойче Веле и Свободна Европа. От тях излиза само истина, понеже са демократи...
Форумният стожер на правопис, пунктоация и граматика...
Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:Джексън, Джордж Майкъл, Либерачи, Мадона двуфазна и т.н., до утре може да се изрежда .... но не е това коренът.
Естествено, че не е това коренът. В поп музиката, да не би, да е имало по-малко педераси ?!
Можем, да се върнем и във времената на спартанците... Все тая.
Drunken_Master написа:Kва Испания ? Тия нямат нищо общо с едновремешните баскетболни титани. Аз самият бях учуден като видях, че Руди още бил действащ национал. Единственото останало от "Ла Фурия" е Скариоло...
Drunken_Master написа:Е, не всички могат да бъдат такива добри специалисти като вас...
- Drunken_Master
- Контакти:
pomiqrat написа:Drunken_Master написа:Kва Испания ? Тия нямат нищо общо с едновремешните баскетболни титани. Аз самият бях учуден като видях, че Руди още бил действащ национал. Единственото останало от "Ла Фурия" е Скариоло...Drunken_Master написа:Е, не всички могат да бъдат такива добри специалисти като вас...
;ддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддддд
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

icko65 написа:bobonikolov написа:Един прост въпрос към русофилите във форума- Какво би спечелила България ако излезе от ЕС и влезе в Евразийския съюз?
Вдигане на стандарта на живот на работещите на мизерни заплати в момента. България ще спечели загубената си свобода
- Drunken_Master
- Контакти:
bobonikolov написа:Colonelcassad написа:paceto написа:Интересно.
Иран не признава референдумите в окупираните от Москва територии на Украйна
Няма нищо интересно - Иран има праволинейна и достойна позиция, защото Ислямска република Иран не е признала и Косово.
Жалка и лицемерна е позицията на България примерно, както и на почти целия ЕС с техния двоен аршин - признаваме Косово, но няма да признаем ДНР и ЛНР.
Пич пак говориш за неща, за които не си се осведомил. Да сравняваш двата примера е меко казано смехотворно. Първо - косово е съществувало от векове. Не е държава, възникнала за една нощ както някои тук се опитват да го изкарат, но няма да спамя темата. Второ- прочети много подробно събитията от 2014 година и какво стана в Донецк и Луганск и ще видиш съществените разлики. В Косово имаш КОСОВАРИ. В Донецк и Луганск никой не е искал отцепване. Абсолютно никой! Дори самия Пушилин признава в едно интгервю, че ако не бил дошъл той от Русия с бандата си разбойници да направи т.нар. бунт населението на тези два града изобщо не е обмисляло бунт, защото не е имало за какво и всичко си му е било наред! След като тия боклуци създадоха проблемите масово населенитео на Луганск и Донецк напусна в посока Украйна! Не Русия, а Украйна пич! Останаха някакъв процент хора, които или нямат къде да отидат или са промити мозъци, но и те не отидоха в Русия! Никой не искаше да се дели от Украйна! Хубаво е да се прави разлика между тия два случая!
Топ пост... ;)