Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашу май и миналата година беше шампион като трол?!![]()
@ Давайте му приза.... няма по-достоен от него!
Абсолютен хейтър и трол!
Тео, ти и да четеш ли не можеш, баце![]()
Я кажи,написа ли жалбата, та да се подпиша и аз под нея и да я пращаме до най-яките в ГОНГ- Александров и Грънчаров
ХАХАХАХА!
@ Няма за какво да пиша жалба като ти водиш убедително!
Просто трябваше да се изкажа и като видяха, че наистина моята номинация е пълно откачено безумие хората се осъзнаха!
На твое място щях да се жалвам, че съм пренебрегнат![]()
Иначе така, както си написал останалата част от поста си, определено заслужаваш докторска титла по български и пращаш Владко Мурдаров в историята
Кашу, ама аз не съм трол... изобщо нямам допирна точна с тоя модерен интернет термин.
@ За останалото може да поспорим... моето образователно равнище е на 95% над всички в тоя форум!
Тео, в този форум има само 3-4 човека, които знаят значението на термина "интернет трол", останалите си пишат просто по симпатия и с очарователно неразбиране на темата, по която пишат. Ти също влизаш в това число, както и всички писали припознавачи. Няма да е лошо за следващата година да се образовате малко, че сте повече смешни, отколкото оригинални!
За твоето образование съм с големи резерви, поне от това, което чета от теб и от начина на изразяване, и писане.
Това, че се права на луд няма нищо общо. Тука не влизам, че да гледам да не допускам правописна или граматическа грешка... права си айляка и им сипвам на льохманите в синьо! Останалото не ме прави щастлив!

Все пак това е спортен форум, а не форум по БЕЛ!
ПП Тука повечето не знаят изобщо какво е "интернет трол", а се гласува повече като фенщина!