Класация за форумен трол на годината.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Класация за форумен трол на годината.

Мнениеот Teo » 22 дек 2016 22:40

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Кашу май и миналата година беше шампион като трол?! :lol:
@ Давайте му приза.... няма по-достоен от него!
Абсолютен хейтър и трол! :lol:

Тео, ти и да четеш ли не можеш, баце :roll:

Я кажи,написа ли жалбата, та да се подпиша и аз под нея и да я пращаме до най-яките в ГОНГ- Александров и Грънчаров :mrgreen:

ХАХАХАХА!
@ Няма за какво да пиша жалба като ти водиш убедително!
Просто трябваше да се изкажа и като видяха, че наистина моята номинация е пълно откачено безумие хората се осъзнаха! :lol:

На твое място щях да се жалвам, че съм пренебрегнат :mrgreen:
Иначе така, както си написал останалата част от поста си, определено заслужаваш докторска титла по български и пращаш Владко Мурдаров в историята :mrgreen:

Кашу, ама аз не съм трол... изобщо нямам допирна точна с тоя модерен интернет термин.
@ За останалото може да поспорим... моето образователно равнище е на 95% над всички в тоя форум! 8-)

Тео, в този форум има само 3-4 човека, които знаят значението на термина "интернет трол", останалите си пишат просто по симпатия и с очарователно неразбиране на темата, по която пишат. Ти също влизаш в това число, както и всички писали припознавачи. Няма да е лошо за следващата година да се образовате малко, че сте повече смешни, отколкото оригинални!

За твоето образование съм с големи резерви, поне от това, което чета от теб и от начина на изразяване, и писане.

Това, че се права на луд няма нищо общо. Тука не влизам, че да гледам да не допускам правописна или граматическа грешка... права си айляка и им сипвам на льохманите в синьо! Останалото не ме прави щастлив! :lol:
Все пак това е спортен форум, а не форум по БЕЛ!

ПП Тука повечето не знаят изобщо какво е "интернет трол", а се гласува повече като фенщина!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2016 22:43

Teo написа:
Това, че се права на луд няма нищо общо. Тука не влизам, че да гледам да не допускам правописна или граматическа грешка... права си айляка и им сипвам на льохманите в синьо! Останалото не ме прави щастлив! :lol:

Знаеш ли какво означава айляк?
Относно сипването-малък ти е черпакът и затова и порциите ти са нищожни! Опитай с някакво друго оправдание!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 дек 2016 22:46

Кашчей написа:
Teo написа:

Знаеш ли какво означава айляк?
Относно сипването-малък ти е черпакът и затова и порциите ти са нищожни! Опитай с някакво друго оправдание!

Черпака ми е достатъчен.
Няма по-хубаво от това да виждам как са подтиснати и душевно разрушени!
Много ме прави щастлив това! :lol: :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 дек 2016 22:57

За трол на годината номинирам Vasconti, даже за много по-високо звание - покровител и пазител на троловете.Абе, на кратко казано - баш тролът в сянка. :lol:

draki75

Мнениеот draki75 » 23 дек 2016 03:11

Донка ви води с един Оскар! Сладурче е.
Кашчей, защото е страхлив помияр, който не пожела да ми изясни на живо тезите си.
Васконти, "нежния" придатък на Донка.
И нали си знаете, КЗЛ!
Весели празници!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 23 дек 2016 03:16

TheMelodyInMyHeart написа:Заглавието е зададено неправилно, под 'форумен трол' би трябвало да се разбира 'най-антипатичен потребител'. И класацията е за целия форум, а не на подфорум ЦСКА или Левски, така че не виждам какво правят тук Тео и Кашчея.

Моята класация е следната:
1) Станко
2) Капитан де-да-го-знам
3) Обичам_Пирин

Класацията ми е по степен на нехаресване (да не използувам пак антипатичност, че Капитана ще ми се скара :) ) Навсякъде са компетентни, всичко могат и знаят, направо да ги ожали човек как така са слезнали на нашето простосмъртно ниво и са благоволили да коментират заедно с нас в този форум. Ще си спестя по-тежките епитети, все пак празници идат :mrgreen:

Обичам_Пирин заслужава Първо място!!!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 дек 2016 03:58

Първи бих сложил Кашчей. И то заради тъпия му навик да се прави на педант във всяка тема. Хората пишат по темата да речем, той започва да им обяснява за някоя дребна грешка при изразяването и опитва да придаде друг смисъл на думите им. Въпреки това да отбележа е написал и немалко верни неща и бърка в доста ануси. С някакъв дълъг и твърд предмет.

Към него добавям и Меси фена. Мяза ми на истински "партиен другар": намира удобен за него материал (верен или не няма значение), публикува го (няма значение дали е по темата) и мазно и "невинно" пита: какво мислите приятели. Сякаш го грее. Направо като Квик от "Фермата".

Бих добавил оня.. Houl4Soul (оня с добрите ислямисти) или каквото там беше. Върти и суче човека да си прокара "вижданията". Като няма какво да извърти издирва "правилни" клипове и публикации в Туитър и тям подобни. А ако някоя тема, където може да квичи замре бърже се ориентира да намери нещо "трогателно" или "възмутително".

Разбира се.. и други кандидати има.. александров докато пишеше тази година, 1982 на моменти има вид на борец за приза, СТАНКО трябва да получи грамота за тролене и да не го бутаме в никакво класиране. Абе трудно е да избереш 3 коня от цяло хергеле.

Тео не знам.. забавен е, но по-скоро просто е неориентиран. И да пише глупости нищо чудно да си вярва, не знам. Не го броя за трол.

П.П. Тео ако те обявят за трол на годината не се коси, какво си запалил фитила? Боли те шмайзера хаха
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 дек 2016 08:37

гражданин от село написа:За трол на годината номинирам Vasconti, даже за много по-високо звание - покровител и пазител на троловете.Абе, на кратко казано - баш тролът в сянка. :lol:

Тук ме съгласи!

Васко - Дъ Мастър ъф дъ Тролс! :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 23 дек 2016 10:20

ivan56 написа:Годината е към своя край и е време да си изберем Трол на годината. :mrgreen:
Предишни победители.
2015 Алескандров
2014 СТАНКО
2013 sandi74
Темата не цели да обиди някой. ;)

2013 природата го е обидила, класация ...
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 дек 2016 17:00

Бачо ви Санди когато я спечели тази почетна награда русенското обгазено магаренце Кашчейчето още чешеше жребците по дрънкулките.ФАКТ :idea: :!: :mrgreen: :lol: Иначе честита да му е победата на обгазения и със здраве,радост и гордост да носи прословутата титла на крехките си и нежни плещи 8-) :?

Върни се в “Свободна зона”