toshted17 написа:само трябва да върнат комунистическите боклуци на власт и да съживят милко балев да сте живи да видите третата седмица
Цола Драгойчева ще я върнат ли и нея? А Пенчо Кубадински? Тъпо, тъпо...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
toshted17 написа:само трябва да върнат комунистическите боклуци на власт и да съживят милко балев да сте живи да видите третата седмица
River Plate написа:korteneca написа:Като сте ги избрали ще се разпореждат. Кой ви е виновен? Аз доказателство за пари от тия двамата вложени в Левски нямам, ако ти имаш с удоволствие може да го представиш.Само, че имаш една голяма уста и нападки без покритие като всички червени.
![]()
Доказателство бол, зависи къде гледаш де![]()
Иначе аз никой не съм избирал от тия, аз гласувам за Костов
1palq4o1 написа:River Plate написа:korteneca написа:Като сте ги избрали ще се разпореждат. Кой ви е виновен? Аз доказателство за пари от тия двамата вложени в Левски нямам, ако ти имаш с удоволствие може да го представиш.Само, че имаш една голяма уста и нападки без покритие като всички червени.
![]()
Дай едно (1), ама както си трябва-подкрепено с необорими документи, свидетелски показания и годно за пред който и да е съд! А не полюциите на ГА...
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:1palq4o1 написа:River Plate написа:korteneca написа:Като сте ги избрали ще се разпореждат. Кой ви е виновен? Аз доказателство за пари от тия двамата вложени в Левски нямам, ако ти имаш с удоволствие може да го представиш.Само, че имаш една голяма уста и нападки без покритие като всички червени.
![]()
Дай едно (1), ама както си трябва-подкрепено с необорими документи, свидетелски показания и годно за пред който и да е съд! А не полюциите на ГА...
Кви документи бе пич? Стига си демагогствал.
ИРТИШ2013 написа:1palq4o1 написа:River Plate написа:blue avalanche написа:Никаква! И това показва,че Пирин също нямат място в А група!!! А ти искаш да натъпчеш вътре още всякакви знайни и незнайни отбори...
Не разбрах само...ВАШИЯТ стадион лицензиран ли е???
Еми освен да се направи една Висша лига, където да играят отбора на Пеевски, Домуса и Венци Бензинджията?
Не става, бате!!!
Домуса и Венци си играят, ама на Пеевски ( Доган ) отбора е у "В" груХпа, а слугата им -Инджов не ще да плаща дълговете!
Та със здраве на село![]()
![]()
Кога па додохте в В група,да не съм го проспал?
River Plate написа:1palq4o1 написа:
Не става, бате!!!
Домуса и Венци си играят, ама на Пеевски ( Доган ) отбора е у "В" груХпа, а слугата им -Инджов не ще да плаща дълговете!
![]()
Лецки у В ли са бе? Хвани научи азбуката.
1palq4o1 написа:River Plate написа:1palq4o1 написа:
Не става, бате!!!
![]()
Лецки у В ли са бе? Хвани научи азбуката.
Лецки не ги знам кои са!
А у "В" група, т.е. на село играят розовите душички от цска
Teo написа:Значи сините фенове и тяхното ръководство сте против Висша лига, а? Искате да си играете в наредената А група със сателитите и да си мислите, че сте някакъв отбор?
@ Припадам в моментаЕ за това футбол няма да имаме, докато се съобразяват с ВАШИЯ отбор!
Всички знаем, че ВИЕ не искате да има СИЛНА и КОНКУРЕНТНА А група, за да може да си правите цирковете със съдиите и да си правите първенството както на ВАС ви изнася.
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 12 госта