Турските кланета над българското население

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ТУРСКИТЕ КЛАНЕТА НАД БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ

Мнениеот Кашчей » 31 яну 2016 17:29

irradeum написа:
NOMER14 написа:Срам и позор за даскалите си по литература и по история са някои тук.
Сега наминах покрай фамилната библиотека в хола - най-отляво и отгоре са двадесетте тома на Вазов, следват произведенията на Ботев, Каравелов, книгите за живота на Левски, по-надолу са Яворов, Йовков, Елин Пелин, Дебелянов, Станев, Талев, Славейкови, Захари, Алеко, Смирненски, Вапцаров....Накрая е малкото книжле на Паисий.
Аз съм спокоен за себе си, за моето аз.
А вие??????

Ами не наминавай просто , ами отвори някоя от тези книги и прочети нещо. Няма да ти навреди, честно , а и ще пишеш по малко глупости. Виж, Достоевски , Горки , Толстой, Ремарк,Юго,Дикенс,Кафка,Ъруин Щоу няма да ги дочетеш в този живот , явно.

Ти като си ги прочел в този живот, определено не ти пречат да пишеш глупости!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 яну 2016 17:30

irradeum написа:
NOMER14 написа:Срам и позор за даскалите си по литература и по история са някои тук.
Сега наминах покрай фамилната библиотека в хола - най-отляво и отгоре са двадесетте тома на Вазов, следват произведенията на Ботев, Каравелов, книгите за живота на Левски, по-надолу са Яворов, Йовков, Елин Пелин, Дебелянов, Станев, Талев, Славейкови, Захари, Алеко, Смирненски, Вапцаров....Накрая е малкото книжле на Паисий.
Аз съм спокоен за себе си, за моето аз.
А вие??????

Ами не наминавай просто , ами отвори някоя от тези книги и прочети нещо. Няма да ти навреди, честно , а и ще пишеш по малко глупости. Виж, Достоевски , Горки , Толстой, Ремарк,Юго,Дикенс,Кафка,Ъруин Щоу няма да ги дочетеш в този живот , явно.

Aга,свободно.Свали чалмата :idea: :!:

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 31 яну 2016 17:33

1982 написа:
язе написа:
smoothc написа:И нещо за "родолюбците"(русофили).
В Цариград вестник на български се появява 8 години преди да се появи вестник на турски.
Девическо училище в България се появява през 1876, което открива в Шумен Митхад паша, а в Турция- 1883 г., 7 год. по-късно.

Toва, какво общо има с кланетата и робството?

Няма нищо общо, просто "робите" са си имали вестник, и то в сърцето на "робовладелеца".

Това са глупости. Не може да се преиначава историята. Днес ще пишеш че не е имало кланета, утре ще напишеш че турците са ни рода, после....не знам. Фактите са си факти. Който не се поучи от миналото, ще прави същите грешки в бъдеще. Защо англичаните не купуват "Опел" ? Щото помнят че на "Опел" са се возили германците в две световни войни и са били срещу тях. Защо ние да забравим и да лъжем себе си?
А колко турците са божии синове и колко са изпълнени с любов, нека не го обясняват на мен, нека го обяснят на кюрдите и сирийците.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 яну 2016 17:35

damyanov1963 написа:Все пак мисля, че излишно се насажда омраза на етническа основа. Сигурен съм, че повечето турци, особено младите, едва ли знаят какво е било преди няколко века. В Турция не съм бил, но съм чувал от хора били там, че се отнасяли с българите, като приятели и ги посрещали с "Оо, комшу".
Не виждам смисъл да се живее с омраза, заради миналото. Ако сега зависиме от турците по някакъв начин, за това трябва да се сърдиме на нашите политици, които не умеят, или не желаят да управляват държавата, както трябва.

Правилно си чул, аз пътувам често до там и наистина така се обръщат към нас.Няма го това пренебрежение което може да видиш от другите ни съседи.
Аз ненавиждам нашите "турци"(мангали за мен) които се имат за нещо повече от нас, за което сме си сами виновни с това робско мислене.
И като чуя 500 години сме ви евали или гяур, от някой вмирисан циганин(турчин) ми се ще "екскурзията им" да не беше приключила толкова бързо.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 яну 2016 17:38

Майко мила :shock: Сега пък родоотсъпниците и предателите спуснаха опорна точка, че Априлското въстание било избухнало заради циганите :shock: Нищо че на знамето ушито от Райна Попгеоргиева е пишело "Свобода или смърт" 8-) Свобода от кого, питам аз 8-) От циганите ли бе, господа неграмотни соросоиди :?: Не можете да изтриете историческата памет на българина, колкото и пари да наливате в подмяната на историята ни и да плащате за внедряването на учебници с изкривени исторически факти :!:

П.П. А знаете ли коя е Райна Попгеоргиевеа 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Изверг

Мнениеот Изверг » 31 яну 2016 17:40

damyanov1963 написа:Все пак мисля, че излишно се насажда омраза на етническа основа. Сигурен съм, че повечето турци, особено младите, едва ли знаят какво е било преди няколко века. В Турция не съм бил, но съм чувал от хора били там, че се отнасяли с българите, като приятели и ги посрещали с "Оо, комшу".
Не виждам смисъл да се живее с омраза, заради миналото. Ако сега зависиме от турците по някакъв начин, за това трябва да се сърдиме на нашите политици, които не умеят, или не желаят да управляват държавата, както трябва.

Значи се насажда омраза така ли ? А това не е ли истината ? Значи според теб да кажем майната му на миналото и това е.... Така е много лесно. Това само един рязан боклук може да го измисли. :!:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LfmXv44ZaY8[/youtube]

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 31 яну 2016 17:42

Nikita1313 написа:
1982 написа:
язе написа:
smoothc написа:И нещо за "родолюбците"(русофили).
В Цариград вестник на български се появява 8 години преди да се появи вестник на турски.
Девическо училище в България се появява през 1876, което открива в Шумен Митхад паша, а в Турция- 1883 г., 7 год. по-късно.

Toва, какво общо има с кланетата и робството?

Няма нищо общо, просто "робите" са си имали вестник, и то в сърцето на "робовладелеца".

Това са глупости. Не може да се преиначава историята. Днес ще пишеш че не е имало кланета, утре ще напишеш че турците са ни рода, после....не знам. Фактите са си факти. Който не се поучи от миналото, ще прави същите грешки в бъдеще. Защо англичаните не купуват "Опел" ? Щото помнят че на "Опел" са се возили германците в две световни войни и са били срещу тях. Защо ние да забравим и да лъжем себе си?
А колко турците са божии синове и колко са изпълнени с любов, нека не го обясняват на мен, нека го обяснят на кюрдите и сирийците.

Ако ти се чустваш потомък на роби и Господ не може да ти помогне. Обясни то на крепостните мужици, дето са се чудели кого освобождават, гледайки къщи на по три ката и дворове от по два декара. И защо в Рашка е имало крепостничество - чисто робство, но възстания няма ? Като "роби" сме имали средна класа и сме пътували из цяла Европа и Близкия изток СВОБОДНО .
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 яну 2016 17:43

CTAHKO написа:Майко мила :shock: Сега пък родоотсъпниците и предателите спуснаха опорна точка, че Априлското въстание било избухнало заради циганите :shock: Нищо че на знамето ушито от Райна Попгеоргиева е пишело "Свобода или смърт" 8-) Свобода от кого, питам аз 8-) От циганите ли бе, господа неграмотни соросоиди :?: Не можете да изтриете историческата памет на българина, колкото и пари да наливате в подмяната на историята ни и да плащате за внедряването на учебници с изкривени исторически факти :!:

П.П. А знаете ли коя е Райна Попгеоргиевеа 8-)

Годеницата на Гавраил Хлътев :roll: :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 яну 2016 17:44

Изверг написа:

Значи се насажда омраза така ли ? А това не е ли истината ? Значи според теб да кажем майната му на миналото и това е.... Така е много лесно. Това само един рязан боклук може да го измисли. :!:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LfmXv44ZaY8[/youtube]

Или пък и на това да кажем "майната му" 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kxfvOW2tHYc[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t8LGtcTocVY[/youtube]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 яну 2016 17:45

Кашчей написа:
CTAHKO написа:П.П. А знаете ли коя е Райна Попгеоргиевеа 8-)

Годеницата на Гавраил Хлътев :roll: :oops:

Недей, че сега ще питат, кой пък е тоя Гавраил Хлътев :lol:

Върни се в “Свободна зона”