blue avalanche написа:peliforewer написа:Какво му е на заглавието,то касае медиите на Пеевски,които вече седми час не обелват дума за интервюто,аз мисля че това не е нормално след като вчера цял ден за това все още неизлъчено интервю заливаха Кулезич с тонове помия,днес да не го забележат е много странно.
Ами щом,още ПРЕДИ интервюто,според теб,са "залели Кулезич с тонове помия",смяташ ли,че НИКОЙ не е знаел какво БИ МОГЪЛ да каже Цв.Василев?И да се подготви?
Мислиш ли,че Пеевски е шокиран от интервюто на Василев?И,че той НЕ ЗНАЕ как стоят нещата и ги е научил от интервюто?
И сега не знае какво да каже?
Има една поговорка,която гласи:
"Който се оправдава,се самообвинява!"
Цв.Василев оправдава ли се?![]()
ПП.Според теб Кулезич "независим журналист" ли е?
Аз не визирам реакцията на Пеевски,а на неговите медии,става дума за журналистите които уж трябва да ни запознават с новините.Ден преди интервюто по ТВ7 го рекламираха и от Блиц и Пик скочиха срещу Кулезич и написаха какво ли не за нея,интересното беше че тези медии дето ни осведомяват дори когато черната Златка е в цикъл,сега не обелиха нито дума за интервюто,просто да напишат два реда,явно чакаха някой да им нареди какво да пишат и чак около 15.00часа почти едновременно и в Пик и в Блиц излезе един коментар от някаква Данка Радева.Да вземем например Дневник,публикуваха интервюто без да коментират,всеки може да прецени за какво става дума,а медиините бухалки на Пеевски ни вменяват какво трябва да мислим,плюене срещу всеки неудобен,Президента,Слави,Цв.Василев,Прокопиев,Протестна мрежа,Иван Костов,Радан Кънев и т.н. и това не е нормална критика,с документи ,защото всеки допуска грешки ,а една злостна кампания със скалъпени истории,с отвратителни фотомонтажи,естествено управляващите се хвалят ,за тях се говори само добро,на тази пропагандна машина би завидял дори и Гьобелс.Колкото до това какъв журналист е Кулезич,едва ли аз мога да съм и съдник,но някои интервюта не са и лоши,спомням си че с Алексей Петров водиха интересна дискусия и му зададе такива въпроси дето другите журналисти едва ли ще посмеят да му зададат.А явно много заможни и влиятелни хора в България нямат интерес Цв.Василев да си дойде в България и да бъде изправен пред съда,няма да се учудя ако търсят начини да го отстранят завинаги,но явно думите му че е оставил на сигурно място много важни уличаващи документи които ще взривят държавата,го спасяват засега.