Медиите на Пеевски в шах ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Медиите на Пеевски в шах ?

Мнениеот peliforewer » 09 окт 2015 17:11

blue avalanche написа:
peliforewer написа:Какво му е на заглавието,то касае медиите на Пеевски,които вече седми час не обелват дума за интервюто,аз мисля че това не е нормално след като вчера цял ден за това все още неизлъчено интервю заливаха Кулезич с тонове помия,днес да не го забележат е много странно.

Ами щом,още ПРЕДИ интервюто,според теб,са "залели Кулезич с тонове помия",смяташ ли,че НИКОЙ не е знаел какво БИ МОГЪЛ да каже Цв.Василев?И да се подготви?
Мислиш ли,че Пеевски е шокиран от интервюто на Василев?И,че той НЕ ЗНАЕ как стоят нещата и ги е научил от интервюто?
И сега не знае какво да каже?
Има една поговорка,която гласи:
"Който се оправдава,се самообвинява!"
Цв.Василев оправдава ли се? :mrgreen:
ПП.Според теб Кулезич "независим журналист" ли е?

Аз не визирам реакцията на Пеевски,а на неговите медии,става дума за журналистите които уж трябва да ни запознават с новините.Ден преди интервюто по ТВ7 го рекламираха и от Блиц и Пик скочиха срещу Кулезич и написаха какво ли не за нея,интересното беше че тези медии дето ни осведомяват дори когато черната Златка е в цикъл,сега не обелиха нито дума за интервюто,просто да напишат два реда,явно чакаха някой да им нареди какво да пишат и чак около 15.00часа почти едновременно и в Пик и в Блиц излезе един коментар от някаква Данка Радева.Да вземем например Дневник,публикуваха интервюто без да коментират,всеки може да прецени за какво става дума,а медиините бухалки на Пеевски ни вменяват какво трябва да мислим,плюене срещу всеки неудобен,Президента,Слави,Цв.Василев,Прокопиев,Протестна мрежа,Иван Костов,Радан Кънев и т.н. и това не е нормална критика,с документи ,защото всеки допуска грешки ,а една злостна кампания със скалъпени истории,с отвратителни фотомонтажи,естествено управляващите се хвалят ,за тях се говори само добро,на тази пропагандна машина би завидял дори и Гьобелс.Колкото до това какъв журналист е Кулезич,едва ли аз мога да съм и съдник,но някои интервюта не са и лоши,спомням си че с Алексей Петров водиха интересна дискусия и му зададе такива въпроси дето другите журналисти едва ли ще посмеят да му зададат.А явно много заможни и влиятелни хора в България нямат интерес Цв.Василев да си дойде в България и да бъде изправен пред съда,няма да се учудя ако търсят начини да го отстранят завинаги,но явно думите му че е оставил на сигурно място много важни уличаващи документи които ще взривят държавата,го спасяват засега.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 окт 2015 17:16

На мен ми се ще да видя медиите на мазния Прокопиев в шах. Не ми пука много за медиите на Пеевски.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 окт 2015 17:34

MAXHOB написа:
diplomat написа:И вземи се спри малко - регулаторите са ти дали почивка, че са забелязали колко си се изнервил напоследък, а ти пак се буташ с нови регистрации да философстваш и обиждаш хората. Дай го по-спокойно, ще ти прилупа сърчицето, а и ракията не помага.

Затова си на наркотици. :lol:

А ти си на инсулин + валериан и още една шепа "ненаркотици", щото "малко" пиеш и още по-"малко" злобееш. ;) Дерзай, умнико.

П.П.: Да не объркаш профилите само. ;)

Потребителски аватар
lavina

Мнениеот lavina » 09 окт 2015 19:30

ОТ цска да си защитават Пеевски все пак той е последния който им даде някакви пари през парил да си плащат дълговете, ама май 300 000 не стигнаха , сега и той май ще спре да им дава парички

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 09 окт 2015 20:03

MAXHOB написа:
ИРТИШ2013 написа:
MAXHOB написа:
ИРТИШ2013 написа:
MAXHOB написа:
Bradat-brat написа:Видях тази сутрин заглавията в вестници, които се преписват на Пеевски. Не, това не значи - "шах" - това са заглавия характерни, за отдавна отминали времена, а не отговори на мислещи и грамотни хора.....

Ами те пишат за неграмотни като теб. :lol:
ПрЕписват ОТ вестниците на Пеевски.
или
ПрИписват ..НА Пеевски?
Тази тема е за такива от провинцията- неграмотни , неуки , озлобени.
А що неща знам лично за Кузели.., Кулезич, пардон... :lol:
Металиците от Сопот, наричащи се карначета и розовите от В група, наричащи се шопари са турци.

ЯКО ЛИЖЕТЕ ГЪЗА НА ПЕЕФСКИ-СПОР НЯМА..

Не разбрах-какво общо има правописът и твоят апетит за нечий г*з, че си се разкрещял от глад?

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН И БЕЗСМЪРТЕН,НО ОТ 101 ГОДИНИ ВЪРХУ ИМЕТО МУ ИМА ЕДНО ГОЛЯМО ПЕТНО,КОЕТО ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВА ПО-ГОЛЯМО...

Спокойно моме, голЕма истерия те е хванала заради фалита и закриването на тумора червен от парка на свободата.
Все по-гладни и истерични ще ставате.
Не напразно на снимката така щи изпаднат зъркелите.Лупи беше зад теб. :lol:

Гаден п...раст си ти-типичен леефскар....
Апостолът е вечен-петното върху името му е на 102 години...

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 09 окт 2015 20:30

Левскарите, ако си мислят, че свинята ще е нещо като Чорни, напрао да се гътнат...
... и после внезапно си направих секуро.

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 09 окт 2015 20:55

язе написа:Левскарите, ако си мислят, че свинята ще е нещо като Чорни, напрао да се гътнат...

Друго си е да си св*ня по рождение , като теб, дипломатдепесар и всички червеножълти св*ине.Бъркайте си в г*за и млъкнете. :lol:

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 09 окт 2015 21:20

розово-жълти педе*аси, рожби на турски кор, яжте свинско ,нищо че кУрана ви го забранява.вашия ала ще ви прати във небитието.
салам яжлейкум, мангусти.

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 09 окт 2015 21:24

темата е пусната за пед*расти от педер*ст. :lol:
не са му дали да лиже г*за на дебелян.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 10 окт 2015 00:36

MAXHOB написа:темата е пусната за пед*расти от педер*ст. :lol:
не са му дали да лиже г*за на дебелян.

Явно майка ти го е правила редовно в кочината с нерези като Ееевски.

Върни се в “Свободна зона”