И все пак Дарина народни песни и Кристиян - песни на Графа по-добре да не пеят.
X Factor
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: X Factor
Хубав концерт тази седмица, слаби изпълнения почти липсваха, макар че имаше някои неприятни песни. Случилото се на елиминациите беше справедливо и закономерно, но оттук нататък става много сложно. Християна разбира се се откроява, но останалите участници са напълно равностойни.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- modor
- Контакти:
Време беше негърчето да си ходи. Дано другия път на елиминации да са Дарина и малкия

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Време беше негърчето да си ходи. Дано другия път на елиминации да са Дарина и малкия![]()
Мисля си, че е по-вероятно Християна да мине през последните елиминации, отколкото Кристиян. Не че е по-добър, а от гледна точка на предполагаемия твърд електорат и неговата активност.
Понеже нямах възможност да гледам снощи и не можах да разбера от сайта, журито ли елиминира Стивън или оставиха да видят вота на зрителите?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Журито.
Според мен следващата седмица на елиминации са Дарина и АВА. Вече е много сложно, кой искат да набутат на финал от самото предаване, но като че ли идеята да продуцира група се е забила в главата на Саня. Кристиян си е неин, Християна е бетон и ако я изхвърлят ще е голям shit storm по Фейсбук и т.н.
Според мен следващата седмица на елиминации са Дарина и АВА. Вече е много сложно, кой искат да набутат на финал от самото предаване, но като че ли идеята да продуцира група се е забила в главата на Саня. Кристиян си е неин, Християна е бетон и ако я изхвърлят ще е голям shit storm по Фейсбук и т.н.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз го спрях отдавна. Видях само миналата седмица продължаващата тенденция на грозното бутане напред на Даринчето. Гери Никол 2 ли искат да я правят, не знам, ама или аз съм глух и супер невеж или тя изобщо не пее толкова добре, да не говоря и за английския й... 4-5 човека да има, които пееха наистина добре и те ги махнаха половината.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
rhaegar написа:
Финал-Християна, малкия и един бонус. Може би някое момиче, Виктория или Дарина.
Oт 21-ви октомври. Няма кво да коментирам повече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Кипърката е най-добра, но подобно на Славин ще бъде и най-преебана след това, просто защото не се "вписва".
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
-
sunscres92
- Контакти:
Niksh0 написа:Кипърката е най-добра, но подобно на Славин ще бъде и най-преебана след това, просто защото не се "вписва".
Няма проблеми, Криско ще я оправи за 0 време, само да иска. Я виж колко е хубава новата му песен......
Яд ме е за АВА, ама много. Трябваше да са на финала за сметка на Дарина. Иначе е факт, че Кристиян през цялото време показваше завидно постоянство и стабилност и мястото му на финала е заслужено. Най-вероятно Християна ще спечели или поне най-много заслужава. Въпросът наистина е първото място какво ще даде и какво ще вземе. Силно се надявам всички полуфиналисти + Стивън да направят кариера у нас. Кристиян не е ясно до каква степен свързва бъдещето си с България, докато Християна вярвам има много сериозни намерения. Тя към момента не се вписва особено в тенденциите в българската музика, които не бих казал че са положителни, но тя притежава чудесен потенциал да й даде нов тласък или да запълни една сериозна ниша, в която няма никой. Разбира се ако има възможност за кариера в по-глобален план най-искрено й го желая. Най-важното в момента е на какви продуценти ще попадне, предполагам че няма да е в ръцете на Криско.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!