8 май 1945 г. ден на победата над хитлеристка Германия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: 8 май 1945 г. ден на победата над хитлеристка Германия

Мнениеот diplomat » 10 май 2015 17:55

Alexx написа:Loгиката на болшевиките е,че който не е комунист е фашист. Не може да бъде примерно либерал, консерватор или т.н.. той е фашист. Същото е и тука. Не харесваш еврогейските ценности - ти си комунист и русофил.

А логиката на русофилите е, че ако не харесваш РФ и нейните мечешки услуги, значи си долен нацист, неофашист и гаден евроГЕЙ. Да не забравяме логиката за "най-силната армия", "най-православните хора", "най-хубавата храна" и още една камара руска пропаганда в стил "комунистическия интернационал".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 май 2015 10:42

8-ми май ... Кирлива история, даже и това се опитват да подменят ЕС :o
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2015 11:17

boabbb написа:8-ми май ... Кирлива история, даже и това се опитват да подменят ЕС :o

Ами за Европа е 8-ми Май, за Русия е 9-ти, къде е проблема ? :roll:

Или всички са длъжни да се съобразяват с честванията на Русия ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 май 2015 12:50

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа:8-ми май ... Кирлива история, даже и това се опитват да подменят ЕС :o

На мен не ми харесва, че до миналата година го празнуваха 9-ти, а сега обърнаха палачинката ... Не бива подобни неща да бъдат използвани като политически инструмент :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 май 2015 12:57

boabbb написа:
THE G.A.M.E написа:

На мен не ми харесва, че до миналата година го празнуваха 9-ти, а сега обърнаха палачинката ... Не бива подобни неща да бъдат използвани като политически инструмент :!:

9-ти все още е ден на Европа. ;) Или Русия не е в Европа?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2015 19:31

boabbb написа:На мен не ми харесва, че до миналата година го празнуваха 9-ти, а сега обърнаха палачинката ... Не бива подобни неща да бъдат използвани като политически инструмент :!:

На 8-ми Май е подписан документа, Европа винаги е отбелязвала този ден, но да, празнуването става на 9-ти.

Както отбеляза "Дипломата", 9-ти Май си остава ден на Европа, просто тази година бяха пренебрегнати празненствата в Русия.
Русия също отдавна използва 9-ти Май за свои политически цели, просто тази година видяха, че и други може да го правят.

Което навежда на мисълта изказана от Бай Алеко в произведението му за Бай Ганьо - "Сите са маскари", щом използват такъв повод за лични цели.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 11 май 2015 22:57

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа:На мен не ми харесва, че до миналата година го празнуваха 9-ти, а сега обърнаха палачинката ... Не бива подобни неща да бъдат използвани като политически инструмент :!:

На 8-ми Май е подписан документа, Европа винаги е отбелязвала този ден, но да, празнуването става на 9-ти.

Както отбеляза "Дипломата", 9-ти Май си остава ден на Европа, просто тази година бяха пренебрегнати празненствата в Русия.
Русия също отдавна използва 9-ти Май за свои политически цели, просто тази година видяха, че и други може да го правят.

Което навежда на мисълта изказана от Бай Алеко в произведението му за Бай Ганьо - "Сите са маскари", щом използват такъв повод за лични цели.

На всички е ясно че Червената армия спечелва войната с цената на нечовешки жертви. През това време Американците прелъстяват с копринени чорапи Италианките и воювт наистина в Холандия. За малко танкова колона на СС да рагроми Съюзниците при Ардените. Просто застива на няколко километра от складовете за гориво. Не пропускам изпепеления Дрезден, където обгорелите сгради стоят и досега. На фона на всичко Германците бързат да капитулират пред Съюзниците за да спрат Руското напредване, което потапя в ужас Източна Германия.
Големите победители са тези, които стъпват в Райхстага и имат право да определят деня на победата, не мислите ли?

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 май 2015 15:40

THE G.A.M.E написа:

Май нещо не сте на ясно с часовата разлика. За западноевропейците това е в 22 ч. 43 мин. на 8 май, за руснаците в 0.43 минути на 9. май.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2015 17:09

Der Schmarotzer написа:Май нещо не сте на ясно с часовата разлика. За западноевропейците това е в 22 ч. 43 мин. на 8 май, за руснаците в 0.43 минути на 9. май.

Това не е толкова важно, проблема е, че дори и нещо такова, като победата над нацистка Германия, не може да обедени Европа.

И вината е обща, както на Запада, така и на Русия.
Дарвин е в грешка !

Image Image

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 13 май 2015 19:35

СССР създаде нацистка Германия с цел да влезе в Европа като осовбодителка, но за наше щастие планът им не се осъществи.

Върни се в “Свободна зона”