Класация за форумен ТРОЛ на годината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Класация за форумен ТРОЛ на годината

Мнениеот Soulen » 02 сеп 2013 21:00

Кашчей написа:
Soulen написа:
Безкомпромисен написа:Тролове са всички комунистически престъпници , убийци и терористи!

Някой се чувства пренебрегнат. Пич много ти е беден репертоара, за да си съперничиш с титаните в областта :)

Този не е трол а бот. Повтаря едно и също, като надраскана грамофонна плоча, и само си рекламира невзрачното блогче 8-)

Да във всяка тема едно и също без значение дали има нещо общо. Това не беше ли спортен форум ? Не трябва ли най-вече тук да дискутират фенове на футбола, а не безкомпромисни, КНДРта и Джугашвилита. Айде поне кндрто май е фен на ЦСКА :)
Модераторите са виновни, че ги търпят такива индивиди и банват избирателно и интерпретират т.5 както им е удобно.Или някой от зелените си прави гавра с нас :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 02 сеп 2013 23:34

Първо това е свободна зона и се обсъжда политика! Второ винаги пиша по темата! Трето не мога да ви разбера какво сте се вторачили в този футбол не разбирате ли , че България не свободна страна , а поробена от комунизъм! Гледате мачове, предавания за готвене , пеене , турски сериали, от сутрин до вечер комунистическите медии ви облъчват с болшевизъм комунизъм и вашето съзнание е промито! Аз колкото мога се опитвам да помогна Бьлгария отново да стане свободна и независима държава!Вие не се интересувате нито от история на Родината нито от фактите крити от комунистическите престъпници, че през 1939 г. въпреки войните които е водело независимо и демократично Царство България е на първо место на Балканите и на шесто в Европа по икономическо развитие! Комунистите ви промиваха мозъците, че в България е имало фашизъм, а в България преди злокобния ден 9 Септември 1944 г, никога не е имало фашизъм! И колко ви лъжат тези изчадия на сатаната, но вие дажа и не се интересувате да научите истината!Това е жалкото!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 сеп 2013 23:37

Безкомпромисен написа:Първо това е свободна зона и се обсъжда политика! Второ винаги пиша по темата! Трето не мога да ви разбера какво сте се вторачили в този футбол не разбирате ли , че България не свободна страна , а поробена от комунизъм! Гледате мачове, предавания за готвене , пеене , турски сериали, от сутрин до вечер комунистическите медии ви облъчват с болшевизъм комунизъм и вашето съзнание е промито! Аз колкото мога се опитвам да помогна Бьлгария отново да стане свободна и независима държава!Вие не се интересувате нито от история на Родината нито от фактите крити от комунистическите престъпници, че през 1939 г. въпреки войните които е водело независимо и демократично Царство България е на първо место на Балканите и на шесто в Европа по икономическо развитие! Комунистите ви промиваха мозъците, че в България е имало фашизъм, а в България преди злокобния ден 9 Септември 1944 г, никога не е имало фашизъм! И колко ви лъжат тези изчадия на сатаната, но вие дажа и не се интересувате да научите истината!Това е жалкото!

Ти, ако знаеш какво е фашизъм пък, ей ма на!
Дори не знаеш защо се нарича така!
Гола вода и кал в ушите си ти! Знаеш един репертоар и само него си тананикаш, но той не е актуален от много години.. г-н Жеков!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 02 сеп 2013 23:40

Фашизъм е имало в Италия , знам много добре! Хитлер е националсоциалист и е бил съюзник с комунистите! Ленин качи на власт Мусолини, а Сталин качи на власт Хитлер! Сталин е подарявал на Хитлер суровини, но това комунистите го прикриваха и набеждаваха монархистите за фашисти!Комунистите пращаха позиви за присъединяването на Царство България към Оста!Напротив много ми е актуално всичко , щом комунягите ги е страх от мен! А ти или си комунист или си зомбиран дебил ! Дори и предаването "Безкомпромисно" не сте гледали май, но приказвате!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 сеп 2013 23:50

Безкомпромисен написа:Фашизъм е имало в Италия , знам много добре! Хитлер е националсоциалист и е бил съюзник с комунистите! Ленин качи на власт Мусолини, а Сталин качи на власт Хитлер! Сталин е подарявал на Хитлер суровини, но това комунистите го прикриваха и набеждаваха монархистите за фашисти!Комунистите пращаха позиви за присъединяването на Царство България към Оста!

Нищо не ти е ясно!
Питах, какво означава фашизъм и защо се казва така!

Ако си мислиш, че между фашизма на Мусолини и Франко, и нацизма на Хитлер, идеологически и фактически има разлика.... бягай надалеко от историята.Сталин е правил ужасяващи неща със своята страна и народ, но тя не тръгва с Хитлер. Ако имаш с какво, помисли защо ли е станало така.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 03 сеп 2013 00:18

На комунистите тяхната родина е СССР! Те са само родени в България, нямат нищо общо с България! Едва когато Хитлер нападна тяхната родина СССР , те тръгнаха срещу законната българска власт и започнаха да убиват българският народ! Колко жандармеристи, бирници, служители на реда , достойни българи са били избити от тези престъпници по найжесток и садистичен начин! Сега някакъв комунист фен на комунистичекия отбор Марек тръгна да ме заплашва с бой само защото изнесох доста истини за този съветски отбор и попитах дали няма нормални хора в Дупница , които да искат да сменят името на националния предател Станке Димитров - Марек с нормално име!И той така побесня , че тръгна да ме заплашва! Но какво се учудвам аз от комунисти! Те са садисти и престъпници от най долен ранг!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 03 сеп 2013 00:33

[offtopic]Как очаквате един безкомпромисен да е БЕЗ компромисен ? :lol: Ми естествено,ще ни образова за комунистите я,тука няма компромиси момчета :mrgreen: ![/offtopic]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 03 сеп 2013 00:38

Jürgen написа:[offtopic]Как очаквате един безкомпромисен да е БЕЗ компромисен ? :lol: Ми естествено,ще ни образова за комунистите я,тука няма компромиси момчета :mrgreen: ![/offtopic]

Ти на изборите гласува ли или не и ако да за кои комунисти гласува?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 сеп 2013 00:51

Безкомпромисен написа:
Jürgen написа:[offtopic]Как очаквате един безкомпромисен да е БЕЗ компромисен ? :lol: Ми естествено,ще ни образова за комунистите я,тука няма компромиси момчета :mrgreen: ![/offtopic]

Аз гласувах за Светльо Хиподила и той ли е комунист :mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 03 сеп 2013 01:02

Soulen написа:
Безкомпромисен написа:

Аз гласувах за Светльо Хиподила и той ли е комунист :mrgreen: :mrgreen:

Да комунист е! Всички партии до една са комунистически!
Последна промяна от Безкомпромисен на 28 сеп 2013 10:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”