Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот maldin1 » 28 май 2013 17:12

CTAHKO написа:И на теб никой не ти е забранил,като си запаля цигара да излезеш от вън 8-)Излизаш и докато пуша ще чакаш 8-) Казах :!:
Пушенето не е нормално състояние, а е привичка на такива като тебе и съответно ти трябва да се съобразиш с мене, а не аз с тебе.
П.с. Еййййййй, българина, ако не си паркира колата до блока/офиса, не отиде на 100м с нея или някой му забрани да си хвърля боклука на улицата се чувства най-дискриминираният човек на света, а това, че пречи на останалите с подобни действия хич не го *бе. :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:14

vaskonti написа:А ако от 10 човека компания сте 6 пушачи и 4 непушачи, които обаче са момичета, тогава какво? Ако сте в заведение за непушачи на теб ще ти пречи ли да излизаш и да си пушиш? А ако сте в заведение за пушачи, тогава какво - заради теб мацките трябва да излизат навън от време на време?

Това ще е чудесен тест да проверя какви са им чувствата към мен 8-) За това ще търпят 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 май 2013 17:16

dunavfc написа:Ако половината от потребители са реални хора с реални мнения,по-добре за всички ни да се самоубием на момента и да се отървем от тази мъка....
До 10 год. в целият нормален демократичен свят,тази забрана ще бъде факт,ние направихме нещо уникално,като се наредихме до първите държави приели тази забрана,а сега има индикации,че ще осерем едно от малкото хубави неща,които са се случвали тук напоследък.
Било дискриминация към пушачите ? Аз също се чувствам дискриминиран,защото не ми позволяват да се исера на сепарето си в дискотеката на кого преча ? Аз искам просто да се исера в чашата/чинията си и да си го мириша,на никого не преча,то си е моето. Дали ще е дим от цигара или лайно няма голяма разлика...
Искам и да мога да си бия чикии на обществени места,също на никого не преча,то си е за мен,защо не ми е позволено ? Чувствам се дискриминиран....
БСП не са баш толкова глупави и сигурно тоя закон няма да отпадне,ако обаче го приемат ги чака голям,здрав и остър курец...

Е КЕ! Я провери в колко европейски държави се спазва това и в колко от тях тази забрана е на път да падне!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:17

maldin1 написа:
CTAHKO написа:И на теб никой не ти е забранил,като си запаля цигара да излезеш от вън 8-)Излизаш и докато пуша ще чакаш 8-) Казах :!:
Пушенето не е нормално състояние, а е привичка на такива като тебе и съответно ти трябва да се съобразиш с мене, а не аз с тебе.
П.с. Еййййййй, българина, ако не си паркира колата до блока/офиса, не отиде на 100м с нея или някой му забрани да си хвърля боклука на улицата се чувства най-дискриминираният човек на света, а това, че пречи на останалите с подобни действия хич не го *бе. :lol: :lol:

С какво ти преча пък на теб 8-) Влезнал съм си в заведение за пушачи,седнал съм на място за пушачи и съм си запалил цигара.Ти къде си в тази цялата картинка :? Когато САМ си ИЗБРАЛ да влезнеш в заведение за пушачи,да седнеш на място за пушачи,ще търпиш пушачите.Като не искаш сменяш заведението или мястото.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2013 17:17

CTAHKO написа:
vaskonti написа:А ако от 10 човека компания сте 6 пушачи и 4 непушачи, които обаче са момичета, тогава какво? Ако сте в заведение за непушачи на теб ще ти пречи ли да излизаш и да си пушиш? А ако сте в заведение за пушачи, тогава какво - заради теб мацките трябва да излизат навън от време на време?

Това ще е чудесен тест да проверя какви са им чувствата към мен 8-) За това ще търпят 8-)

Е да, все нещо трябваше да отговориш... ама поне малко от малко смислено да беше, а то.... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 17:18

@W84me

Отдавна съм го направил ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_smoking_bans
Последна промяна от dunavfc на 28 май 2013 17:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 28 май 2013 17:18

CTAHKO написа:С какво ти преча пък на теб 8-) Влезнал съм си в заведение за пушачи,седнал съм на място за пушачи и съм си запалил цигара.Ти къде си в тази цялата картинка :? Като САМ си ИЗБРАЛ да влезнеш в заведение за пушачи,да седнеш на място за пушачи,ще търпиш пушачите.Като не искаш сменяш заведението или мястото.
Интересно, аз не знам за заведения за пушачи и непушачи...в момента всички са за непушачи!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 17:20

СТАНКО в опитата си да се прави на интересен и оригинален,започва да изглежда все по-жалък и смешен във всеки следващ пост...Аргументи - 0,позиция - малоумна...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:21

maldin1 написа:
CTAHKO написа:С какво ти преча пък на теб 8-) Влезнал съм си в заведение за пушачи,седнал съм на място за пушачи и съм си запалил цигара.Ти къде си в тази цялата картинка :? Като САМ си ИЗБРАЛ да влезнеш в заведение за пушачи,да седнеш на място за пушачи,ще търпиш пушачите.Като не искаш сменяш заведението или мястото.
Интересно, аз не знам за заведения за пушачи и непушачи...в момента всички са за непушачи!!!

Спокойно,скоро всички ще са за пушачи :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 17:22

Човечеца няма какво да отговори и взе да се прави на арогантен като пише глупости.Но това се очакваше,няма нормални хора които да подкрепят пушенето на обществено място.Ако БСП приеме отпадането на този закон,то това ще са по лобистки причини.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”