styopa написа:THE G.A.M.E написа:styopa написа:Все пак като резултати хората си искат ГЕРБ.
При избирателна активност от 50 % от които около 30 % са гласували за ГЕРБ ... Как по точно "хората си искат ГЕРБ" ?![]()
Вярвам, че не ти е нужна елка, за да изчислиш, колко от имащите право на глас "искат" ГЕРБ ! ...
Ами за мен тази кампания на БСП/ДПС доста хора отврати.То това им беше целта.БСП/ДПС са си стара партия.Разчитат,че каквото и да стане те тяхното ще си го вземат....
Аз и преди съм го писал.. за мен ГЕРБ дали са на власт,опозиция или изобщо не съществуват не ме интересува чак толкова.Важното е като се сменя правителството новите да са по-добри.В нашия случай не са.
Аз продължавам да си твърдя от преди време,че основния ни фактор ние да сме най-бедни в ЕС и на практика да нямаме нито един голям инвеститор... е факта,че ние на всеки четири години революции правим.Вярваме на тъпи обещания и после сме разочаровани.Лошото е,че с течение на годините за все по-тъпи ни взимат.Тези избори може би са върха.Орешарски голяма част от това което каза бяха лъжи(като например за външния дълг ... бил видиш ли 14 млрд. без да се замисли,че ние ако наистина имаме.. такъв не фалит ами не знам какво щеше да е тук).Сидеров обяснява някакви малоумни неща.За първи път чувам някой изобщо в съдебната система да казва... еди си кой е на 2/3 виновен.Все едно жена ми да ми каже,че е на 2/3 бременна.ДПС щели да борят обръчите от фирми.БСП щели да борят монополите(който голяма част са тяхно дело).Смешна работа.
Точно такова е и моето мнение!
Иначе да припомня, ако някой е забравил:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PQVF2orVDhg[/youtube]