Борисов: Касиране и избори до 2 месеца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Борисов: Касиране и избори до 2 месеца!

Мнениеот svence » 17 май 2013 14:44

styopa написа:
THE G.A.M.E написа:
styopa написа:Все пак като резултати хората си искат ГЕРБ.

При избирателна активност от 50 % от които около 30 % са гласували за ГЕРБ ... Как по точно "хората си искат ГЕРБ" ? :roll:
Вярвам, че не ти е нужна елка, за да изчислиш, колко от имащите право на глас "искат" ГЕРБ ! ... ;)

Ами за мен тази кампания на БСП/ДПС доста хора отврати.То това им беше целта.БСП/ДПС са си стара партия.Разчитат,че каквото и да стане те тяхното ще си го вземат....
Аз и преди съм го писал.. за мен ГЕРБ дали са на власт,опозиция или изобщо не съществуват не ме интересува чак толкова.Важното е като се сменя правителството новите да са по-добри.В нашия случай не са.
Аз продължавам да си твърдя от преди време,че основния ни фактор ние да сме най-бедни в ЕС и на практика да нямаме нито един голям инвеститор... е факта,че ние на всеки четири години революции правим.Вярваме на тъпи обещания и после сме разочаровани.Лошото е,че с течение на годините за все по-тъпи ни взимат.Тези избори може би са върха.Орешарски голяма част от това което каза бяха лъжи(като например за външния дълг ... бил видиш ли 14 млрд. без да се замисли,че ние ако наистина имаме.. такъв не фалит ами не знам какво щеше да е тук).Сидеров обяснява някакви малоумни неща.За първи път чувам някой изобщо в съдебната система да казва... еди си кой е на 2/3 виновен.Все едно жена ми да ми каже,че е на 2/3 бременна.ДПС щели да борят обръчите от фирми.БСП щели да борят монополите(който голяма част са тяхно дело).Смешна работа.

Точно такова е и моето мнение!

Иначе да припомня, ако някой е забравил:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PQVF2orVDhg[/youtube]
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 май 2013 14:44

А ГЕРБ като са "победители" защо искат касиране на изборите? Лично аз не виждам основателна причина другите три партии също да искат касиране на изборите.. Не е ли по-важно за България да има ново правителство, което да се заеме моментално с решаването на най-наболелите проблеми? Едни нови избори означават протакането им във времето и продължаване на безвластието, което е обхванало страната! Парите и новата работа по организирането на избори са едно на ръка.. Каква е гаранцията, че няма да има нови опити за манипулиране на вота? А не смятате ли, че едно евентуално касиране на вота може да цели още по-голямо намаляване на избирателната активност, което пък от своя страна ще подпомогне малки партийки като НФСБ, Кунева, РЗС, СДС и т.н., а това ще промени значително политическата картина! Както вече стана ясно - Борисов загатна за подобен сценарий в думите си.. ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2013 14:53

styopa написа:Ами за мен тази кампания на БСП/ДПС доста хора отврати.

Със сигурност.
Но го има и обратното - колкото хора е спряла да идат до урните, можеби и толкова е накарала.
Тоест хора, дето са нямали намерение да гласуват, със сигурност са си променили мнението след истерията с подслушванията и нерегламентираните бюлитини.
Така че, долу-горе нещата са регулират ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 май 2013 14:54

RedeviL написа:Лично аз не виждам основателна причина другите три партии също да искат касиране на изборите..

Нали те трите твърдят, че са фалшиви и манипулирани от ГЕРБ тези избори ??! Значи какво излиза, тройната коалиция БСП - ДПС - Атака хем твърди, че изборите са нечестни и фалшиви, хем обаче иска да бъдат признати. :lol: :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 май 2013 14:56

styopa написа:
THE G.A.M.E написа:
styopa написа:Все пак като резултати хората си искат ГЕРБ.

При избирателна активност от 50 % от които около 30 % са гласували за ГЕРБ ... Как по точно "хората си искат ГЕРБ" ? :roll:
Вярвам, че не ти е нужна елка, за да изчислиш, колко от имащите право на глас "искат" ГЕРБ ! ... ;)

Ами за мен тази кампания на БСП/ДПС доста хора отврати.То това им беше целта.БСП/ДПС са си стара партия.Разчитат,че каквото и да стане те тяхното ще си го вземат....
Аз и преди съм го писал.. за мен ГЕРБ дали са на власт,опозиция или изобщо не съществуват не ме интересува чак толкова.Важното е като се сменя правителството новите да са по-добри.В нашия случай не са.
Аз продължавам да си твърдя от преди време,че основния ни фактор ние да сме най-бедни в ЕС и на практика да нямаме нито един голям инвеститор... е факта,че ние на всеки четири години революции правим.Вярваме на тъпи обещания и после сме разочаровани.Лошото е,че с течение на годините за все по-тъпи ни взимат.Тези избори може би са върха.Орешарски голяма част от това което каза бяха лъжи(като например за външния дълг ... бил видиш ли 14 млрд. без да се замисли,че ние ако наистина имаме.. такъв не фалит ами не знам какво щеше да е тук).Сидеров обяснява някакви малоумни неща.За първи път чувам някой изобщо в съдебната система да казва... еди си кой е на 2/3 виновен.Все едно жена ми да ми каже,че е на 2/3 бременна.ДПС щели да борят обръчите от фирми.БСП щели да борят монополите(който голяма част са тяхно дело).Смешна работа.

Е какво трябва да се направи тогава да се угоди на всички,това са реалностите все някой трябва да управлява няма да правим избори на всеки 2 месеца защото на еди кой си не му харесвало нещо.Това е демократичната процедура, колкото и на някои да им се иска да управляват вечно.Понякога си на власт,има избори първи си но не можеш да съставиш правителство, нямаш необходимата подкрепа, идва втория успява управлява,това е демокрацията а не кой бил по добър и кой по лош.А това с въпроса до лъжите, един човек дойде на власт с презумцията че ще накаже всички които са виновни за някакви престъпления извършвали във властта,такова нещо не последва и в този смисъл излъга.Да не говорим как през цялото му управление постоянно си менеше мнението по най различни въпроси и по този начин създаваше впечатление за некомпетентност.Какво да говорим за лобистките закони прокарвани от парламентарната му група,за социалната политика,за доходите,за лъжата че бил повишил пенсиите на пенсионерите,скандалите с Трайчо ,калинки,6 апартамента,Бири,5 здравни министри през цялото управление,лекарите от Горна Оряховица,скандалите в Кърджали с бити невинни хора и още и още не ми се изброява всичко.Нека малко си почине от властта да си направи необходимите изводи ако е умен човек,даже ще му е оздравително да е в опозиция,и след време палачинката може пак да се обърне, такъв е живота не може колкото и да ти се иска да бъдеш постоянно на върха.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 17 май 2013 15:02

grasiani написа:ATAKA имат добър ход хем агнето цяло, хем вълкът сит,за да не слушат постоянно от Борисов за тройна коалиция ето какво трябва да направят за да не вземат страна и да не поемат негативи а и малко да се изгаврят с Герб както те го направиха в предния парламент.Когато се гласува правителството на Борисов просто депутатите на Атака не влизат в залата намират си основание и оставят бсп и дпс сами да си го бламират.После по същия начин при гласуването при мандата за БСП не влизат в залата и оставят да се гласува правителство,така не могат да ги обвинят че са гласували в полза на дпс а и могат спокойно да си критикуват новото правителство без да имат възможност да го свалят,защото ще има паритет 120 на 120 и при този резултат не може да се свали правителство.

Логиката е да не подкрепи правителство, което е подкрепено от противоконституционната според него ДПС! Логиката е да не може да се стигне до създаване на правителство и нови избори! Всякакъв друг сценарий е разиграван предварително! тия глупости за надпартиините работи и глупости да ги разправят на гъ.. си!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 май 2013 15:02

svence написа:Иначе да припомня, ако някой е забравил:

И с това ли се опитваш да го компрометираш? :shock: Борисов го хванаха да оказва натиск на прокурори в собствения му дом, за което отговорът му е "Не коментирам незаконни неща!"... :lol: Абсолютен цинизъм и арогантност спрямо целия бълраски народ! Да не би това, че е незаконно да го прави по-малко истина?

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 17 май 2013 15:09

RedeviL написа:А ГЕРБ като са "победители" защо искат касиране на изборите? Лично аз не виждам основателна причина другите три партии също да искат касиране на изборите.. Не е ли по-важно за България да има ново правителство, което да се заеме моментално с решаването на най-наболелите проблеми? Едни нови избори означават протакането им във времето и продължаване на безвластието, което е обхванало страната! Парите и новата работа по организирането на избори са едно на ръка.. Каква е гаранцията, че няма да има нови опити за манипулиране на вота? А не смятате ли, че едно евентуално касиране на вота може да цели още по-голямо намаляване на избирателната активност, което пък от своя страна ще подпомогне малки партийки като НФСБ, Кунева, РЗС, СДС и т.н., а това ще промени значително политическата картина! Както вече стана ясно - Борисов загатна за подобен сценарий в думите си.. ;)

Не, няма да я намали, а ще я увеличи и това ще е причината за влизането на още партии в парламента, което според мене е по добре. Познавам много хора, които се отказаха да гласуват след това което се случи на 11-ти и сега съжаляват за това. Не са само привържаници на ГЕРБ има и на тези които споменаваш! Така или иначе се изгубиха 5 месеца, още 2 не мисля, че ще е проблем, а и Държавата си има правителство, макар и служебно!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 17 май 2013 15:15

RedeviL написа:
svence написа:Иначе да припомня, ако някой е забравил:

И с това ли се опитваш да го компрометираш? :shock: Борисов го хванаха да оказва натиск на прокурори в собствения му дом, за което отговорът му е "Не коментирам незаконни неща!"... :lol: Абсолютен цинизъм и арогантност спрямо целия бълраски народ! Да не би това, че е незаконно да го прави по-малко истина?

Аз какво е казвал Борисов не съм го слушал и не мога да го коментирам. Всеки си има глава на раменете и си носи отговорност за това което е правил, ако се докаже вина! Ако Цветанов и Борисов са виновни за нещо, да си носят отговорност. Аз искам да се проведат нови избори, защото това не е реалния вот, който да определи състава на 42-то народно събрание! По горе съм обяснил защо смятам така.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 май 2013 15:19

Аз не съм много сигурен, дали избирателната активност няма да падне още повече...А дори и да се вдигне не виждам как това ще засили шансовете на партиите под 4 процентовата бариера!

Върни се в “Свободна зона”