Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Предишното правителсвто и Първанов срещу ГЕРБ

Мнениеот W84me » 22 дек 2010 00:37

Viktor4o_Rs написа:Как може Гоце Агента, турското мекере и закрилника на олигарсите, Станишев руската подлога, Доган Мафиота и сие да не са тикнати зад решетките още ? Това му е най-голямата грешка на Бойко, ако питате мен ;)

Нали тикна всички престъпници,какво повече искате?!"НАГЛИ","КРОКОДИЛИ",всичките ги осъдиха на по 25г. затвор!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 дек 2010 00:39

На никой ли наистина не му прави впечатление откровенно арогантния начин,по който се държат повечето от сегашното правителство?Може би само министър Младенов се държи на ниво.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 дек 2010 00:41

W84me написа:
Viktor4o_Rs написа:Как може Гоце Агента, турското мекере и закрилника на олигарсите, Станишев руската подлога, Доган Мафиота и сие да не са тикнати зад решетките още ? Това му е най-голямата грешка на Бойко, ако питате мен ;)

Нали тикна всички престъпници,какво повече искате?!"НАГЛИ","КРОКОДИЛИ",всичките ги осъдиха на по 25г. затвор!

Усещам иронията ти , но ти предполагам добре знаеш какъв е наказателният процес и как в крайна сметка всичко се решава от съдиите, болшинството от които не е трудно човек да се сети какви са по цвят и на кого са хора . Неслучайно отвън винаги са ни критикували най-много за съдебната ни система ;)
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 дек 2010 00:41

Love_ написа:Това е много относително. Колко часа работи единият, колко другия. За осчетоводяването на 1 хотел не се изисква всеки ден по 8 часа на ден работа. Също така, за сервитьора се изисква език. Това не е коректният пример. Но виж по принцип при кадърен персонал ( Болници, Университети, Училища) хората там да взимат по-малко пари от 1 таксиджия, общак или сервитьор е недопустимо !

Аз не обичам да правя сравнения между отделните професии,всяка си е трудна сама по себе си, но... Един човек за да стане счетводител,колко време и усилия му трябват,а някой да стане сервитьорка същото ли е :?: Също така, в един хотел счетоводителите имат постоянна работа - освен заплати и премии, нали се сещащ,че в този хотел всеки ден има текущи разходи и сметки, които трябва да се изчисляват ;) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 22 дек 2010 00:42

Тези хора никога няма да влезнат в затвора, просто са си оплели кошниците с подписани документи (законно). Това, че навремето никой не е следил си е наш проблем. Това, че Доган е взиамл 2 млн като консултант си е съвсем нормално. Може и 30 млн. да вземе стига да има подписан документ и всичко да е законно. Това е нормално да стане като всички са техни хора. Затова много по-добре да се напъхат нови хора, поне ще си скачат помежду си ! Така печелим само ние ! Трябва да се изкарат всички далавери на показ да знаем кой какво е правил, ясно е че никой в затвора няма да влезе. Хора работещи с адвокати познаващи законодателството толкова добре няма как да влезнат в затвора. Просто всеки си оплита кошницата много преди да направи далаверата. Ако не беше така просто нямаше да са стигнали на това ниво !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 22 дек 2010 00:43

Madridist написа:
Love_ написа:Това е много относително. Колко часа работи единият, колко другия. За осчетоводяването на 1 хотел не се изисква всеки ден по 8 часа на ден работа. Също така, за сервитьора се изисква език. Това не е коректният пример. Но виж по принцип при кадърен персонал ( Болници, Университети, Училища) хората там да взимат по-малко пари от 1 таксиджия, общак или сервитьор е недопустимо !

Аз не обичам да правя сравнения между отделните професии,всяка си е трудна сама по себе си, но... Един човек за да стане счетводител,колко време и усилия му трябват,а някой да стане сервитьорка същото ли е :?: Също така, в един хотел счетоводителите имат постоянна работа - освен заплати и премии, нали се сещащ,че в този хотел всеки ден има текущи разходи и сметки, които трябва да се изчисляват ;) .

Да така е, но просто не зная как стой точно ситуацията. Има счетоводни къщи, които ще хванат 5 хотела и ще водят счетоводството им за много малко пари и ще изразходват малко време. Затова ти казвам, иначе съм съгласен че сервитьора не може взима повече от счетоводителя.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: миналото правителсвто и Първанов срещу ГЕРБ

Мнениеот Синият Болярин » 22 дек 2010 00:47

kireto2 написа:Фактът ,че Първанов ,Станишев ,Костов и Доган правят всичко възможно да бутнат Б.Б.от власт,ме кара да мисля ,че нещата в държавата вървят в правилната посока!

И аз съм на такова мнение.
Атаките на Гоце от село Сирищник са в разрез с всякаква етика, защото той е президент и няма конституционното право. Освен това веднага излиза на преден план личният му интерес.

Жалко, че не мина импийчмънтът.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 дек 2010 00:48

Viktor4o_Rs написа:Усещам иронията ти , но ти предполагам добре знаеш какъв е наказателният процес и как в крайна сметка всичко се решава от съдиите, болшинството от които не е трудно човек да се сети какви са по цвят и на кого са хора . Неслучайно отвън винаги са ни критикували най-много за съдебната ни система ;)

Критиките отвън са,че тези които трябва да се борят срещу мафията... всъщност те са мафията. Предполагам повечето от вас знаят, че в България има разделение на властите-законодателна(Народно събрание), изпълнителна(Министерски съвет) и Съдебна. Така,че относно пускането на Сумиста, Маргини и сие, не трябва да търсим вина в Правителството,а в Съдебната власт,която е безкрайно корумпирана и ерозирала. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 22 дек 2010 00:48

Madridist написа:

Знаеш ли колко е трудно да намериш качествен сервитьор в днешно време!?! Всеки грабва таблата и си мисли че става е да ама не! Професионалиста какъвто и да е той трябва да получава според трудовите си качества ( не че се случва) , а такъв се става след години труд и упоритост!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 дек 2010 00:52

child in time написа:
Знаеш ли колко е трудно да намериш качествен сервитьор в днешно време!?! Всеки грабва таблата и си мисли че става е да ама не! Професионалиста какъвто и да е той трябва да получава според трудовите си качества ( не че се случва) , а такъв се става след години труд и упоритост!

Абсолютно съм съгласен с теб. За мен сервитьорството е доста сложна и отговорна работа, аз самият съм карал курсове за барман и и сервитьор и го работех лятото преди да влезна в Университета. Дадоха ми един цял учебник с правила-как се налива вино, как се сервира риба,как се поставят приборите и т.н. Също така, съм съгласен,че на доста места, липсват качествени сервитьори ;)

Върни се в “Свободна зона”