Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 дек 2012 08:26

Това за японците и аз четох нещо подобно, дори има слухове, че вече са правили предварителни експерименти с технологии на Кеше за заместване на атомната им енергетика. Но просто не мога да приема Белгия като отпор на фондацията, някакси онези зад океана се скриха подмолно в "сянка" и отново си измиха ръцете с друг :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 яну 2013 12:13

ИТАЛИАНСКИТЕ УЧЕНИ СЪЗДАДОХА ПЪРВИЯТ ПРОТОТИП НА ПРОСТРАНСТВЕН РЕАКТОР ПО ТЕХНОЛОГИЯТА НА М.Т.КЕШЕ
Хубаво е да изчетете и коментарите отдолу :mrgreen: Има много изпуснати нерви, но и много точни и казани на място неща.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 фев 2013 12:36

Аз имам информация, че на протестите срещу енергийните монополи през отминалият Уикенд, полицията е сваляла и конфискувала плакати и лозунги, които са призовавали България да се възползва от патентите на "Кеше".
Най-вече от енергийните такива ...

Значи инфото ми е от познати и приятели, от различни градове.
Цяла сутрин се рових, но така и не открих подобна информация в по-големите медии и сайтове !
Но пък в репортажите от Уикенда, ясно се виждаха такива плакати, макар и за кратко.

Кой ли се страхува от "Фондация KESHE" ?? ... :roll:
Въпроса разбира се е риторичен ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 фев 2013 13:58

Много е логична такава информация Игра, аз не бих се усъмнил по никакъв начин в нея, тъй като специално в България има една доста голяма група от частни граждани и учени в подкрепа на фондацията, знам и че имат специална страница във Фейсбук, но не следя дейноста им тъй като се дистанцирам от подобен вид "социални мрежи". Знам и че се поддържат постоянни връзки, информации и обмен лично с Кеше, има дори разработени няколко български пробни модела от наши учени, знам и че е поканен лично Кеше през март-април във Варна на семинар, който е приел поканата. Последните информации са че фондацията е подложена в момента на силен отпор от белгийското правителство, което е успяло чрез някой новопрокарани енергийни закони да блокира по някакъв начин дейноста им, затова и в момента няма никакви информации за предадените и предаваните патенти. Има слухове, че са намерили добра почва за развитие в Италия и ще подновяват дейноста си от там, но.... точно в момента знаем за политическите сътресения и там, мисля, че в момента е назначено служебно правителство, така че нищо не се знае и там...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 май 2013 08:49

[center]Изображение[/center]
Тридневна международна конференция с участието на световноизвестния инженер от ирански произход Мехран Кеше ще се проведе във Фестивалния и конгресен център от 3 до 5 май във Варна. Темата на форума са новите технологии, които ще направят възможно пътуването на човека до далечни планети в Космоса, и приложението им на земята – за съхранение на природата, ресурсите й, за опазване на човешкото здраве. Това съобщиха организаторите на събитието, които представят накратко биографията на учения. Той е основател на фондация „Кеше“, която през последните 3 г. провокира интерес в световен мащаб с твърдения, че учените са открили технологии, непознати до момента. Една от разработките е наречена оазисна единица и представлява независимо от условията на средата решение за осигуряване на питейна вода, храна, електричество, топлина и светлина.
Друга разработка на инж.Мехран Кеше е създаването на нов тип летателен апарат чрез магнитно-гравитационен генератор. То дава възможност за постигане на голяма скорост и ще направи възможно пътуването на човека в дълбокия Космос, като го предпази от ускоренията. Времето за пътуване трябва да бъде няколко години. Според организаторите на конференцията, десетки екипи по света са получили патенти от фондацията безплатно и работят по т.нар. маграв генератори, които превръщат материята в плазма. Предвижданията са по тази технология да се произвежда електроенергия и да се управлява гравитацията.
Няколко български екипа, разработели маграв генератори, пристигат във Варна. Поканата към инж.Кеше е именно от нашите учени, като се очаква и присъствие от балканските държави.
Те ще направят демонстрации на своите проекти и ще покажат видеоматериали на прототипите си. Към момента те произвеждат плазма във вакуумни условия. У нас са създадени 4 прототипа на революционния генератор.
На 21 април в Бреша, Италия, се е провела международна среща и е било подписано мирно споразумение между физически лица и организации. Мехран Кеше е направил преглед на разработките си до момента, като е демонстрирал нов маграв генератор, който не използва радиоактивни материали и може да произведе както електричество, така и движение, гравитационни ефекти или дадено вещество от Менделеевата таблица. Предстои генераторът да бъде тестван и сертифициран. Събитието е било излъчено по интернет и е било наблюдавано в 92 държави. До този момент има сведения, че италианският екип, разработващ маграв генератори, е постигнал ефект, подобен на антигравитационния.
Технологията предизвиква голям интерес и се приема добре на правителствено ниво в Русия, Китай, Индия, Тайланд, Бразилия, Япония, Южна Африка, Италия, Австралия и САЩ.
Организаторите на проявата припомнят, че Иран е постигнал голям напредък в разработването на технологиите, посочени по-горе. Доказателство за това били неидентифицираните летящи обекти, наблюдавани наскоро в района на Близкия изток. Освен това било факт, че иранската армия е пленила във въздуха последен модел безпилотен разузнавателен „Стелт“ на САЩ в своето въздушно пространство. Президентът Барак Обама поиска от държавата дронът да бъде върнат. Анализатори твърдят, че Иран притежава цяла флотилия от нов тип летателни апарати и заедно с това захранва големи райони от Азия с електроенергия, добита по непознат досега начин.
На 21 април инж.Мехран Кеше дава изявление, че: „Всички най-модерни военни технологии на съвременното човечество ще станат напълно излишни, защото то ще постигне световен мир чрез новите технологии, които фондацията му ще предостави свободно на всички народи.
Медиите са поканени на пресконференция в 17,30 ч на 4 май.

Кратък коментар от мен:
Изчаках до последния момент да видя какъв ще е отзвука в нашите медии - без изненада НУЛЕВ :!: Единствения новинарски сайт отразил предстоящото събитие е "Морето.нет". Какви са водещите новини в БТВ примерно:
- Млад мъж излезе от полицейско управление с шина на крака
- Знаков прокурор е застрелян в Пакистан
-"Търкиш Еърлайнс" забрани на стюардесите червени и розови червила и лакове
- ООН прави мисия в Сомалия
- Горски пожар блокира Калифорния
- Мериленд - първият щат, който премахна смъртното наказание
- Турция днес подписва договор за строеж на АЕЦ
- Вашингтон поиска от Пхенян амнистия за американец, осъден на 15 г каторга

Всеки може да си състави преценка за "важноста" на горните събития и дали е безсмислено да се пише, търси, ровичка...в начинание на научна организация предлагаща открития и разработки защитаващи здравето, препитанието, опазване на околна среда и иновации в области неиследвани от днешната "официална" наука?!?
Сигурен съм, че след ден-два ще се появи 20-секундно клипче в "големите" ни медии, в което ще бъдат подхвърлени 2-3 изречения с подходящата ирония и "прикрита" усмивка, в това не се и съмнявам! Преценете си сами и също дали живеем в пълна демокрация, свобода на словото и неограничени интереси и желания...или напротив- живеем като в затвор и по начин, по какъвто е "заповядано".

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 май 2013 09:52

Нали не очакваш сериозно, че в новините ще излезе съобщение за предстоящ на 4 май междугалактически полет? ;)
Наистина ми се иска всичко това да е вярно, а не този Кеше да е някакъв шарлатанин, но на този етап той си е такъв до доказване на противното...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 май 2013 10:24

vaskonti написа:Нали не очакваш сериозно, че в новините ще излезе съобщение за предстоящ на 4 май междугалактически полет? ;)
Наистина ми се иска всичко това да е вярно, а не този Кеше да е някакъв шарлатанин, но на този етап той си е такъв до доказване на противното...

Не, не очаквам евтини сензации за предстоящ междугалактически полет...очаквам интерес и задълбочаване на неизследвани и непознати физически закони, открития и начини за прогрес на живота ни. Аз не съм протеже на Кеше, но начините по които се възпира и обвива в "мъгла" дейността му, ме кара да вярвам, че се укрива някаква истина от "простолюдието". Обръщай малко по-голямо внимание в изказа в мненията, като например това:
...и дали е безсмислено да се пише, търси, ровичка...в начинание на научна организация...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 май 2013 10:32

Ако той притежава тези технологии, едва ли някой ще е в състояние да го спре. Вместо да прави презентации с клипчета и диапозитиви, може просто да подкара антигравитационен кораб и да мине над жълтите павета или над морската градина. Бъди сигурен, че тогава колкото и да искат, лошите не могат да го "замъглят".
Просто тоя човек трябва да си промени подхода, да направи нещо наистина забележително, а не просто да обяснява какво има и какво знае. Така и аз мога. Защото за лошите е детска игра да му замъглят изказванията или слуховете за техниката, която бил предоставил на Иран, но нищо не могат да направят срещу практическите демонстрации пред много хора, например още днес на плажа във Варна.
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 май 2013 11:04

Ами можем само да гадаем какви готови разработки притежава фондацията, кой и как ги ползва и дали въобще той самия желае да разкрива какво притежава. Неговата концепция от самото начало е една: "Аз имам открития и идеи, които ви предоставям свободно, във вашите ръце е направата и разработката". Нали не очакваш да направи някакъв генератор с мощностите на АЕЦ Белене и да го подари на българското правителство само за да видят хората, че не е шарлатанин :)
В сайта му е показано нагледно ампутация на част от крак и напълното му възтановяване (обяснено си е всичко как, защо...с научните му там термини), показано е нагледно унищожаване на ракови клетки и въстановяването им с нови напълно здрави, отново подробно обяснено. Но това предполагам не го знаеше защото сигурно не е толкова интересно, колкото например да видиш как Кеше качва на космически кораб няколко доброволци и отиват за един час до луната на разходка :) :lol: Проблемът е че не се лансират тези идеи, а се говори от сериозните медии с ирония и подигравателни подмятания, което е наистина вбесяващо :x (поне за мен).

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 май 2013 12:31

Ок, ама как предоставя "свободно" тия технологии - като прави презентации за тях и пуска клипчета в сайта си? Нещо по-онагледяващо няма ли? Защото така с клипчета, диапозитиви и най-вече обяснения с научни термини и аз мога да ти "предоставя" за свободно ползване какви ли не чудни технологии!
Пак казвам - наистина искам всичко това да е вярно, но пък и искам от него не само да казва какво има, а директно да го извади на показ! Бъди сигурен, че когато започне да прави реални демонстрации на живо, тогава няма как нещата да бъдат потулени и със сигурност ще излезне в новините. Но на този етап нещата са само едни голи думи, макар и "подкрепени" с подобни клипове като цитирания от теб.
[/center]

Върни се в “Свободна зона”