Гриша Ганчев и всичко свързано с него в спорта и извън него

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Нека подкрепим Гришата

Мнениеот magga » 30 май 2012 00:22

violator написа:
plamenst7 написа:Боже, до къде я докарахме. Да защитаваме престъпниците, само за да може да вкара в престъпната си дейност един футболен клуб, който ще печели титли по нечестен начин, както го правеше до сега с Литекс. С купуване на съдии и мачове с влизане в уговорки, със заплахи. Не случайно за всичките тези години Литекс не направи нищо значимо в евро-турнирите, а редовно се дънеше с гръм и трясък.Наистина ли това искат привържениците на ЦСКА? Много жалко за тази държава, ако наистина е така.
Някой ще кажат сега, ами Батков. Батков ако го подкарат и му повдигнат подобни обвинения и дума няма да кажа в негова защита. Ако си е виновен да си получава заслуженото и да гние в затвора. Това би трябвало да важи за всеки без значение с какво се занимава, на кой помага и още по-малко от кой отбор е.

Пак питам, не смятам че въпроса ми е толкова сложен, че да не може да отговорите! ЗАЩО САМО НЯКОЙ?? Кога обвинения срещу тимаджии, кога срещу Гигов (с който премиера обаче си играе тениса), кога обвинения срещу Коко Динев? Докато се действа избирателно, аз не виждам в това просперитет за държавата! И въобще за какъв морал, за каква невинност си чешем тук езиците при положение че ББ е най-голямата мутра в България! И от тоя аз да чакам да вкара лошите в затвора и да оправи страната.....да, да!!!! :twisted:

Добре, че опряхте до Гришата, че сега да го защитавате, а ако беше още в Литекс дума нямаше да кажете за него ... не всичко е футбол, трябва и мисъл за справедливост ;)

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 30 май 2012 00:22

magga написа:
ASENOVSKI VOYN написа:Гриша Ганчев е един от хората направили най-много в тази държава за последните двайсе години и то с лични средства :!:

А така "уважаваният" ни премиер е бил една проста мутра, която е работила в силовите бригади на СИК :!:

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ЗНАЧИ МРАЗИ ЦСКА И БЪЛГАРИЯ :!: :!: :!:

Ако това е начина да гласуваш за ГЕРБ :lol: Смятай, че няма да паднат от власт А който защитава Гришата и всички останали значи си заслужава съдбата и няма право да се оплаква !

Нали видя резултатите от изборите в Кюстендил ( даже в седмицата на избори закара цялата си клика да заседава в Кюстендил ) е това е пътя за спасението на Майка България :!:

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 май 2012 00:22

ASENOVSKI VOYN написа:
plamenst7 написа:Боже, до къде я докарахме. Да защитаваме престъпниците, само за да може да вкара в престъпната си дейност един футболен клуб, който ще печели титли по нечестен начин, както го правеше до сега с Литекс. С купуване на съдии и мачове с влизане в уговорки, със заплахи. Не случайно за всичките тези години Литекс не направи нищо значимо в евро-турнирите, а редовно се дънеше с гръм и трясък.Наистина ли това искат привържениците на ЦСКА? Много жалко за тази държава, ако наистина е така.
Някой ще кажат сега, ами Батков. Батков ако го подкарат и му повдигнат подобни обвинения и дума няма да кажа в негова защита. Ако си е виновен да си получава заслуженото и да гние в затвора. Това би трябвало да важи за всеки без значение с какво се занимава, на кой помага и още по-малко от кой отбор е.

А ти кой беше бе та да казваш кой е престъпник и кой не :!: :!: :!:

Ами до колкото знам, ръководенето и организиране на престъпна група и отправянето на смъртни заплахи са престъпление. Ако за теб не са... :idea:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 май 2012 00:23

turbogena написа:Как може да защитавате тоя мафиот :shock:

Той беше довчера за тях мафиот и като реши да влезе в ЦСКА стана прекрасен честен бизнесмен...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 30 май 2012 00:25

plamenst7 написа:
ASENOVSKI VOYN написа:

А ти кой беше бе та да казваш кой е престъпник и кой не :!: :!: :!:

Ами до колкото знам, ръководенето и организиране на престъпна група и отправянето на смъртни заплахи са престъпление. Ако за теб не са... :idea:

Зависи кой ги отправя. Предната седмица ги караха да подпишат само предупредителен протокол. :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 май 2012 00:25

ASENOVSKI VOYN написа:

А който мрази Цска и обича България ,за кой да гласува? :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 30 май 2012 00:26

plamenst7 написа:
ASENOVSKI VOYN написа:

А ти кой беше бе та да казваш кой е престъпник и кой не :!:

Ама аз мога да кажа същото и за теб. Тогава това означавали, че ти си престъпник :?:

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 май 2012 00:26

Нали видя резултатите от изборите в Кюстендил ( даже в седмицата на избори закара цялата си клика да заседава в Кюстендил ) е това е пътя за спасението на Майка България :!:

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ЗНАЧИ МРАЗИ ЦСКА И БЪЛГАРИЯ :!: :!: :!:[/quote]

Чудя се защо ти отговарям изобщо, но ще се опитам да ти го кажа простичко... ЦСКА и България в едно изречение с Гриша Ганчев не звучи яко, всъщност ме е срам как тука 10 човека обясняват, че това била атака срещу ЦСКА, значи когато полицията прави нещо полезно е срещу ЦСКА, когато обаче не прави нищо не става за чеп за зеле ? Айде решете какво искате бе, ама аз го казах вече, който оправдава тия типове значи си заслужава съдбата и тя е да си гние в мизерия и да чака от някъде нещо да му се даде

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 май 2012 00:27

turbogena написа:
ASENOVSKI VOYN написа:

А който мрази Цска и обича България ,за кой да гласува? :?

За Светльо от Хиподил, понеже той обича Бате Гойко :lol:

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 30 май 2012 00:27

magga написа:
violator написа:

Пак питам, не смятам че въпроса ми е толкова сложен, че да не може да отговорите! ЗАЩО САМО НЯКОЙ?? Кога обвинения срещу тимаджии, кога срещу Гигов (с който премиера обаче си играе тениса), кога обвинения срещу Коко Динев? Докато се действа избирателно, аз не виждам в това просперитет за държавата! И въобще за какъв морал, за каква невинност си чешем тук езиците при положение че ББ е най-голямата мутра в България! И от тоя аз да чакам да вкара лошите в затвора и да оправи страната.....да, да!!!! :twisted:

Добре, че опряхте до Гришата, че сега да го защитавате, а ако беше още в Литекс дума нямаше да кажете за него ... не всичко е футбол, трябва и мисъл за справедливост ;)

Амииииии...................аз всъщност съм от Литекс и ми е през някой атрибути за Цска! И пак за 25546474 път:
Докато премиерчето-мутра действа избирателно и едни мафиоти ги е пуснал на хранилката а други като Ганчев ги гони защото не му се отчитат аз няма да приема този подход! А който е малоумен и вярва на скодоумието и инфантилните приказки на премиера си е просто един заблуден добитък и напълно заслужава участта си, лошото е че от това страдаме и ние читавите! :lol:
Последна промяна от violator на 30 май 2012 00:28, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”