AnalBreaker написа:
Хич даже. Ясна ми е ситуацията. Само се дразня, че всякакви знайни и незнайни "националисти" ми заляха ФБ със снимки и "мъдри" мисли.
банвай ги

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:
Хич даже. Ясна ми е ситуацията. Само се дразня, че всякакви знайни и незнайни "националисти" ми заляха ФБ със снимки и "мъдри" мисли.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
becks32milan написа:абе да ти кажа и бая глупости си си спестил да чуеш...
CTAHKO написа:На къде е тръгнал този святНямаме папа,нямаме патриарх,нямаме футбол,нямаме и премиер
CTAHKO написа:На къде е тръгнал този святНямаме папа,нямаме патриарх,нямаме футбол,нямаме и премиер
BLUE CHAMPIONS написа:CTAHKO написа:На къде е тръгнал този святНямаме папа,нямаме патриарх,нямаме футбол,нямаме и премиер
Историята знае: без папа, патриарх и премиер може! Без футбол НЕ МОЖЕ!!!Дори и египтяни, шумери и маи са имали футбол, макар и доста по-различен
ЕМИЛ написа:AnalBreaker написа:
банвай ги
ralka_levskarka написа:Нашия е уникален.![]()
"Чупят се носове, ултраси се мръщят,
докато футболни босове се прегръщат."![]()
AnalBreaker написа:ЕМИЛ написа:AnalBreaker написа:
банвай ги
То днес е накъв ад. Някви момичета дето хабер си нямат от живота написали едни романи за управляващите и за политиката в България. Чули по телевизията нещо и веднага да покажат, че имат "мнение"
Потребители, разглеждащи този форум: ivan56 и 4 госта