Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

balgarinrusofil
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот balgarinrusofil » 04 авг 2015 01:14

polmazpolm написа:
balgarinrusofil написа:Вчера гледах предаването "Неделник" с Волен Сидеров и там той сподели интересна теза за Хитлер , че е финансиран от еврейски илюминатски кръгове от Англия и САЩ с цел да нападне Русия и да я завладее!

Мда. И пактът Рибентроп-Молотов е бил срещу Русия.
Кефиш ме бе, другарю еврофоб! :mrgreen:
Тоя, гуруто ти, още ли се срамува, че не сме пратили войски в Ирак през 90-та?

Не ме интересува Волен Сидеров! Нито съм му негов адвокат! Просто споделих една интересна негова теза за ВСВ , в която донякъде има логика другарю русофоб и американофил! А пактът Молотов-Рибентроп е подписан от двете страни с цел печелене на време!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

polmazpolm
Контакти:

Мнениеот polmazpolm » 04 авг 2015 01:14

dunavfc написа:Пичове, не знам докога ще продължава тоя безумен спор Русия - САЩ - Европа - България....Сами ги провокирате тия теми, сами въртите и сучете винаги на там и въобще форума си ебава майката...Оня бургазлията фенът на Барселона, каквато и тема да се дискутира, ако ще да е за Мечо Пух идва изсира нещо по оста Русия - САЩ и се започват безумните, безсмислени и вечно повтарящи се тези.

Докато има хора изпадащи в истерия, когато видят хора с униформи, различни от руските, да влизат в детска градина.

polmazpolm
Контакти:

Мнениеот polmazpolm » 04 авг 2015 01:16

balgarinrusofil написа:
polmazpolm написа:
balgarinrusofil написа:Вчера гледах предаването "Неделник" с Волен Сидеров и там той сподели интересна теза за Хитлер , че е финансиран от еврейски илюминатски кръгове от Англия и САЩ с цел да нападне Русия и да я завладее!

Мда. И пактът Рибентроп-Молотов е бил срещу Русия.
Кефиш ме бе, другарю еврофоб! :mrgreen:
Тоя, гуруто ти, още ли се срамува, че не сме пратили войски в Ирак през 90-та?

Не ме интересува Волен Сидеров! Нито съм му негов адвокат! Просто споделих една интересна негова теза за ВСВ , в която донякъде има логика другарю русофоб и американофил! А пактът Молотов-Рибентроп е подписан от двете страни с цел печелене на време!

И на малко територии. ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2015 01:21

dunavfc написа:Пичове, не знам докога ще продължава тоя безумен спор Русия - САЩ - Европа - България....Сами ги провокирате тия теми, сами въртите и сучете винаги на там и въобще форума си ебава майката...Оня бургазлията фенът на Барселона, каквато и тема да се дискутира, ако ще да е за Мечо Пух идва изсира нещо по оста Русия - САЩ и се започват безумните, безсмислени и вечно повтарящи се тези.

+1
Едни и същи неща дъвкани многократно.И като направиш забележка на тоя дето пак пуска дъвкана тема,оня се сърди като малко дете.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

polmazpolm
Контакти:

Re: До разпоретината на форума

Мнениеот polmazpolm » 04 авг 2015 01:23

[quote="GOLEAD
[/quote]
Пич, ставаш смешен. Обосновал съм тезата си в разговор с по-умните от теб съфорумци. Не смятам да я обяснявам специално за теб, тъй като разбирам, че нямаш достатъчно капацитет, за да я проумееш. Ако все пак искаш да опиташ, погледни една-две страници назад.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2015 01:32

polmazpolm написа:[quote="GOLEAD

Пич, ставаш смешен. Обосновал съм тезата си в разговор с по-умните от теб съфорумци. Не смятам да я обяснявам специално за теб, тъй като разбирам, че нямаш достатъчно капацитет, за да я проумееш. Ако все пак искаш да опиташ, погледни една-две страници назад.[/quote]
Очаквах точно такъв отговор и аргументи.Винаги е така като човек няма отговор на зададения въпрос.

polmazpolm
Контакти:

Мнениеот polmazpolm » 04 авг 2015 01:33

GOLEADOR написа:
polmazpolm написа:[quote="GOLEAD

Пич, ставаш смешен. Обосновал съм тезата си в разговор с по-умните от теб съфорумци. Не смятам да я обяснявам специално за теб, тъй като разбирам, че нямаш достатъчно капацитет, за да я проумееш. Ако все пак искаш да опиташ, погледни една-две страници назад.

Очаквах точно такъв отговор и аргументи.Винаги е така като човек няма отговор на зададения въпрос.[/quote]
Мда. :)

polmazpolm
Контакти:

Мнениеот polmazpolm » 04 авг 2015 01:35

Надявам се, че последното ми "мда" не ме вкарва отново в някаква сделка... М? :twisted:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2015 01:42

Ами, намери ми. :)
[offtopic]Изображение[/offtopic]

polmazpolm
Контакти:

Мнениеот polmazpolm » 04 авг 2015 01:50

GOLEADOR написа:Ами, намери ми. :)
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Именно. :geek:
1. Пропускаш удобно следващите реплики, в които заговаряш за сделка, а аз ти отговарям, че не сме на женския пазар.
2. Какво ти търсех, а какво ми намери ти
Ъ, въз-честен?

Върни се в “Свободна зона”