Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 май 2014 19:00

wannabe написа:Я кажете сега, как така чичо ви капутин е ортодоксален, а пък се разведе? И как така се случи,че Лавров каза че избори на 25ти май няма да има, капутин днес е извъртял палачинката :lol:

Развода на Путин е дълбоко свързан със световната политика мда
Аз обаче мога да те разочаровам: той не се е развел за да те ощасливи теб, стой си сам (пак).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 май 2014 19:01

Кашчей написа:
boabbb написа:
wannabe написа:Я кажете сега, как така чичо ви капутин е ортодоксален, а пък се разведе? И как така се случи,че Лавров каза че избори на 25ти май няма да има, капутин днес е извъртял палачинката :lol:

Ортодоксален, значи православен - защо да не може да се разведе :? Щом си е намерил по-хубава жена човека :mrgreen: :lol: И то гимнастичка 8-)

Я пак!

Освен да иска да каже, че ортодоксален като разбирания, религия и т.н. в Русия значи православен.. Инак наистина прозвуча странно :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 08 май 2014 19:25

FLANKER написа:
vaskonti написа:
FLANKER написа:В НОРВЕГИЯ СЕ ПРОВЕДЕ ДЕТСКИ ГЕЙ ПАРАД

Изглежда, че норвежката ЛГБТ недостатъчно пропагандират своите нетрадиционни ценности в многобройните гей паради, които се провеждат редовно в големите градове на Европа. Ето защо възрастни гей активисти решиха постепенно да включат в такива дейности и своите деца. В това можеха да се убедят жителите на град Берген, съобщава ru-an.info. По улиците се появил камион с деца, които носели транспаранти, насърчаващи хомосексуалните ценности и гей браковете . Еднополовите бракове бяха легализирани в Норвегия на 1 януари 2009 г. след одобрението на законопроекта от парламента. По този начин Норвегия стана шестата страна в света предприела подобни стъпки.

Ти тоя сайт поглеждал ли си го някога? Вестник ШОУ пасти да яде...

Освен ако е колаж,но не мисля :roll:http://www.vestnikataka.bg/wp-content/u ... /05/21.jpg
Ама сега ще кажете вестник Атака 8-)Просто ми попадна в нета.

Ами какво да кажем! Претендирате че искате балансиронст, а цитирате само едната страна по правило!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 08 май 2014 20:19

wannabe написа:
FLANKER написа:
vaskonti написа:

Изглежда, че норвежката ЛГБТ недостатъчно пропагандират своите нетрадиционни ценности в многобройните гей паради, които се провеждат редовно в големите градове на Европа. Ето защо възрастни гей активисти решиха постепенно да включат в такива дейности и своите деца. В това можеха да се убедят жителите на град Берген, съобщава ru-an.info. По улиците се появил камион с деца, които носели транспаранти, насърчаващи хомосексуалните ценности и гей браковете . Еднополовите бракове бяха легализирани в Норвегия на 1 януари 2009 г. след одобрението на законопроекта от парламента. По този начин Норвегия стана шестата страна в света предприела подобни стъпки.

Освен ако е колаж,но не мисля :roll:http://www.vestnikataka.bg/wp-content/u ... /05/21.jpg

Ами какво да кажем! Претендирате че искате балансиронст, а цитирате само едната страна по правило!

Мисля си ,че това е истина wannabe.Не можем да кажем на черното бяло все пак ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 08 май 2014 20:47

FLANKER написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:
vaskonti написа:

Мисля че това е лъжа! Както каза един приятел, на чернобялото, не може да се каже жълточерно :lol:
Мислиш че е истина въз основа на какво? Те казаха :idea: :oops:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 08 май 2014 21:13

wannabe написа:
FLANKER написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:
vaskonti написа:

Мисля че това е лъжа! Както каза един приятел, на чернобялото, не може да се каже жълточерно :lol:
Мислиш че е истина въз основа на какво? Те казаха :idea: :oops:

Всеки има право да вярва и съответно всеки е в правото си да не вярва.Аз съм от първите в дадения момент ;)
П.П.това с черно-бялото и жълто-черното ми хареса 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

cska-632
Контакти:

Сегей Станишев шеф на Еврокомисята

Мнениеот cska-632 » 09 май 2014 19:25

Какво стана с прокламираната през последните две години из медиите информация, че Сергей Станишев ще бъде издигнат от ПЕС за председател не Еврокомисията и дори ще застане начело на нея? Къде се объркаха нещата или българските медии под негов натиск го помпаха, за да покаже колко ценен е от своите другари, а всъщност се оказа, че те не дават една стотинка за него и е на върха на ПЕС благодарение на връзките на дядо си. Дали ен с еуплашиха, че това ще е краят на ЕС и възпитаникът на СССР краде твърде много?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: Сегей Станишев шеф на Еврокомисята

Мнениеот Синият Болярин » 09 май 2014 19:30

Премиерът в най-корумпираното правителството в новата българска история, което значи и европейска, просто няма как да бъде избран за този пост. БСП сами си ги пускат тези слухове.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2014 19:44

Видяха как "оправи" България и се отказаха да оправя цяла Европа. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 09 май 2014 19:50

Не знам точно Съсела на какво е бил председател на кои точно европейски социалисти...ако е бил , то Мартин Шулц какъв е точно? :lol:
А и ако пес спечелят евроизборите точно Шулц ще бъде председател на ЕК, Съсела явно се опитваше да вдига рейтинг с поредни лъжи.

Върни се в “Свободна зона”