Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2015 22:01

Здрав бой с цигани в Орландовци!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1453405
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Масов бой между българи и цигани в Орландовци, седем ранени

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2015 22:41

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1453405
Дали пък вече не е дошло времето? Търпението не може да е вечно! Цялата тази сган, впита като кърлеж в снагата на и без това бедната ни държава, трябва да бъде спряна. Хора( под въпрос), които никога не са вкарали и един лев данък, осигуровка или такса за каквото и да е, източват брутално НОИ и фондовете с майчинство, детски, фалшиви ТЕЛК-ове и всякакви подобни фокуси. Нежелаещи да работят, учат и да се интегрират, раждащи от ранна възраст неграмотни лузъри, отрепки, дишащи лепило и нещастници.
Тази сган дерибейства и издевателства над огромни райони в България, а наглостта им е добила нечувани размери. Вече не се свенят да влизат на тълпи по къщи и дворове и да задигат чужда собственост в присъствието на стопаните ѝ!
Достатъчно хора бяха убити от тази паплач. Днешният бой в София показва ясно, че докато не им се даде сериозен отпор, наглостта им ще расте непрекъснато. Показва и друго- че дори няколко човека да им скочат при техен числен превес, се насират в гащите!
На всичкото отгоре всякаква бежанска и арабска измет, настанила се тук, наглее непрекъснато! Тази сутрин в Свобода един такъв боядисан и с неопределен произход субект ми се направи на отворен, та чак ме гледаше страшно! След втората в главата( първата беше недотам точна) подгъна краката и избяга, псувайки на някакъв мангалски език, пък аз по джапанки нямаше как да го стигна...
Време е на това да се сложи край! Да развяваме Веселият Роджър и да ги почваме! Никой не е длъжен да търпи вонящи, некъпани и гнусни отрепки да си развяват байрака наляво-надясно.
Потенциал имаме!
Последна промяна от sin4ec на 13 юни 2015 23:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Масов бой между българи и цигани в Орландовци, петима ра

Мнениеот Lyubooo » 13 юни 2015 22:46

а кой им дава баницата на тия мангали?
там що не закачаме, а?
кат разпорим мангалите, ония ще вкарат повечко от арабския свят и на тях пак ще им дават от баницата! само да ви предупредя, че арабския свят е по-многочислен от мангалския!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 13 юни 2015 22:49

Ами дай отпор де! Ако не си забелязал, цялата власт е зад тях. Ти си малцинство и какъвто и отбор да дадеш на бой няма да ги биеш. Можеш, обаче, да дадеш отпор на онези, които ги хрантутят...но, нееее, ти си голям само на приказки и си батка с джапанките и пред един циганин си мъж, а като дойде време да гласуваш си по-тъп и от циганин, защото си даваш гласа заради нечии сини очи или хубав глас, а ония поне взимат някой лев. Кой ли е лузър в тази ситуация?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2015 22:58

Libera написа:Ами дай отпор де! Ако не си забелязал, цялата власт е зад тях. Ти си малцинство и какъвто и отбор да дадеш на бой няма да ги биеш. Можеш, обаче, да дадеш отпор на онези, които ги хрантутят...но, нееее, ти си голям само на приказки и си батка с джапанките и пред един циганин си мъж, а като дойде време да гласуваш си по-тъп и от циганин, защото си даваш гласа заради нечии сини очи или хубав глас, а ония поне взимат някой лев. Кой ли е лузър в тази ситуация?

Ти на мене не ми бери грижа за кой си давам гласа. Пребий поне един циганин, тогава се барай! Как ли пък няма да ходя в жегите с маратонки зарад някакви си отрепки.
Аз отпор давам, и ще го давам. И има достатъчно хора, които ще го дадат. Кат не ти харесва темата-отивай в циганската маала да им правиш свирки и да въртиш кючеци!!!

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 13 юни 2015 23:42

sin4ec написа:
Libera написа:Ами дай отпор де! Ако не си забелязал, цялата власт е зад тях. Ти си малцинство и какъвто и отбор да дадеш на бой няма да ги биеш. Можеш, обаче, да дадеш отпор на онези, които ги хрантутят...но, нееее, ти си голям само на приказки и си батка с джапанките и пред един циганин си мъж, а като дойде време да гласуваш си по-тъп и от циганин, защото си даваш гласа заради нечии сини очи или хубав глас, а ония поне взимат някой лев. Кой ли е лузър в тази ситуация?

Ти на мене не ми бери грижа за кой си давам гласа. Пребий поне един циганин, тогава се барай! Как ли пък няма да ходя в жегите с маратонки зарад някакви си отрепки.
Аз отпор давам, и ще го давам. И има достатъчно хора, които ще го дадат. Кат не ти харесва темата-отивай в циганската маала да им правиш свирки и да въртиш кючеци!!!

Мани го тоя Либера ли не знам какъв е.Само като му прочетох,поста и ми стана ясен.Как може,ако е българин да избълва такава простотия
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
dzhambov

Re: Масов бой между българи и цигани в Орландовци, седем ран

Мнениеот dzhambov » 13 юни 2015 23:44

sin4ec написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1453405
Дали пък вече не е дошло времето? Търпението не може да е вечно! Цялата тази сган, впита като кърлеж в снагата на и без това бедната ни държава, трябва да бъде спряна. Хора( под въпрос), които никога не са вкарали и един лев данък, осигуровка или такса за каквото и да е, източват брутално НОИ и фондовете с майчинство, детски, фалшиви ТЕЛК-ове и всякакви подобни фокуси. Нежелаещи да работят, учат и да се интегрират, раждащи от ранна възраст неграмотни лузъри, отрепки, дишащи лепило и нещастници.
Тази сган дерибейства и издевателства над огромни райони в България, а наглостта им е добила нечувани размери. Вече не се свенят да влизат на тълпи по къщи и дворове и да задигат чужда собственост в присъствието на стопаните ѝ!
Достатъчно хора бяха убити от тази паплач. Днешният бой в София показва ясно, че докато не им се даде сериозен отпор, наглостта им ще расте непрекъснато. Показва и друго- че дори няколко човека да им скочат при техен числен превес, се насират в гащите!
На всичкото отгоре всякаква бежанска и арабска измет, настанила се тук, наглее непрекъснато! Тази сутрин в Свобода един такъв боядисан и с неопределен произход субект ми се направи на отворен, та чак ме гледаше страшно! След втората в главата( първата беше недотам точна) подгъна краката и избяга, псувайки на някакъв мангалски език, пък аз по джапанки нямаше как да го стигна...
Време е на това да се сложи край! Да развяваме Веселият Роджър и да ги почваме! Никой не е длъжен да търпи вонящи, некъпани и гнусни отрепки да си развяват байрака наляво-надясно.
Потенциал имаме!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 юни 2015 00:07

sin4ec написа: Ти на мене не ми бери грижа за кой си давам гласа. Пребий поне един циганин, тогава се барай! Как ли пък няма да ходя в жегите с маратонки зарад някакви си отрепки.

Извинявай, но това не е сериозно. Адски глупав довод. Работата на хората не е да тръгнат да бият други по улиците, това не води до нищо добро.
Държавата и полицията трябва да вземат съответните мерки, а не обикновените хора.

пп Джапанките не са обувки за на вън. Това са "обувки" за баня и за дом. Изключително грозно е да се разхожда човек по улицата с джапанка. Точно цигански манталитет...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Re: Масов бой между българи и цигани в Орландовци, седем ран

Мнениеот Болен Левскар » 14 юни 2015 00:24

Да, принципно и на мен мисълта "Циганите на сапун!" е първото нещо, което ми изниква на ум. И на мен ми е писнало от тази сган. Но как си представяте народът да се справи с проблема? ОК, да речем, събираме се и ги смачкваме в 1-2-5-10-20 града... Какво тук обаче значи смачкване? Изтребваме ги до крак? Сериозно ли сте готови да избиете десетки хиляди души!? Да дадете стотици жертви - приятели, братя, деца, роднини, да осакатеете, да влезете в затвор...? Или може би искате да ги понабиете, пък после те да влязат в релси?! Да си плащат данъците? Да работят? Няма да стане!

Това мислене е супер наивно, дори бих казал леко мутренско. На нас обаче мутри дето бият и респектират не ни трябват, имаме си достатъчно. 2015-та сме и ни трябват умни и способни хора. Лудите също ни трябват, но тяхната енергия трябва да се насочи към главата, откъм която се вмирисва рибата. Кръв трябва да се лее на жълтите павета, не в циганската махала. Писна ми от циганите, но ми писна и от беззаконието, корупцията, убийствата посред бял ден, далаверите за милиони, случаите като КТБ, палатите на джебчийките, проституцията на всяко ниво в държавата, лузърите, които трошат стадионите, и още, и още. Кво са мангалите на фона на всичко това? И защо не можем да го осъзнаем и да си насочим енергията в правилната посока!?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 14 юни 2015 01:32

Thsmith написа:
sin4ec написа: Ти на мене не ми бери грижа за кой си давам гласа. Пребий поне един циганин, тогава се барай! Как ли пък няма да ходя в жегите с маратонки зарад някакви си отрепки.

Извинявай, но това не е сериозно. Адски глупав довод. Работата на хората не е да тръгнат да бият други по улиците, това не води до нищо добро.
Държавата и полицията трябва да вземат съответните мерки, а не обикновените хора.

пп Джапанките не са обувки за на вън. Това са "обувки" за баня и за дом. Изключително грозно е да се разхожда човек по улицата с джапанка. Точно цигански манталитет...

Ти остави джапанките но въпросният sin4ec беше нарекъл цар Самуил ЛУУЗЪР , та той да говори тук за патриотизъм е леко казано смешно :!:

Върни се в “Свободна зона”