Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

polmazpolm
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот polmazpolm » 02 авг 2015 15:11

Кашчей написа:
polmazpolm написа: И къде тук пише, че се съгласявам с някаква "сделка"?

А по темата:
1.След като по същото време Австроунгария и Русия, заедно с всички останали европейски сили, се произнасят на Цариградската конференция, че България ще бъде в рамките на Българската екзархия, защо ѝ е на Русия, същевременно да сключва тайно споразумение с Австроунгария в обратна посока?
2. Къде е упоменато, че това е искане на Австроунгария?
3. Защо Берлинския договор толкова си прилича с Райхщадското споразумение и Будапещенската конвенция?

През коя година е споразумението от Райхщадт и какво всъщност включва в себе си? Има ли подписан официален протокол от двете страни-Русия и Австро-Унгария (няма да е лошо да пишеш името на Хабсбургската империя както се пише 8-) )?
[/quote]

Допитай се до разбирачите от собствения си "кръжец". Те много добре знаят откога е Райхщадското споразумение. Както и, че в него за пръв път в официален документ се споменава, че "в северна и южна България ще бъдат образувани две княжества". Цитатът е от "Кратка история на България", 1983-та г, писана от авторски колектив, в който влиза и "великият" А. Пантев.
Последна промяна от polmazpolm на 02 авг 2015 15:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 авг 2015 15:17

до Безчестния

Относно:
1.След като по същото време Австроунгария и Русия, заедно с всички останали европейски сили, се произнасят на Цариградската конференция, че България ще бъде в рамките на Българската екзархия, защо ѝ е на Русия същевременно да сключва тайно споразумение с Австроунгария в обратна посока?
1Кажи ти защо!
2.Да видим и какво последва от този договор,след освобождението на България, Русия сключва мирен договор (в Санстефано) с Турция като налага на България границите от договорката с Австро-Унгария.
Та в какво обвиняваш Русия?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

polmazpolm
Контакти:

Мнениеот polmazpolm » 02 авг 2015 15:20

GOLEADOR написа:до Безчестния

Относно:
1.След като по същото време Австроунгария и Русия, заедно с всички останали европейски сили, се произнасят на Цариградската конференция, че България ще бъде в рамките на Българската екзархия, защо ѝ е на Русия същевременно да сключва тайно споразумение с Австроунгария в обратна посока?
1Кажи ти защо!
2.Да видим и какво последва от този договор,след освобождението на България, Русия сключва мирен договор (в Санстефано) с Турция като налага на България границите от договорката с Австро-Унгария.
Та в какво обвиняваш Русия?

Като гледам, отправил си въпросите към себе си. Ще отговориш ли?

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Мнениеот manolovplamen » 02 авг 2015 15:20

GOLEADOR написа:Ясно е ,че човека без чест няма да каже истината,за това прилагам снимка (в офтопик)на първия му пост към мен на който след това отговарям.Това,че после прибавя все нови и нови въпроси само и само поне един от тях да хвърли кал по дадена страна си е негов проблем.
[offtopic]Изображение
Изображение[/offtopic]

В случая ти защо говориш за чест, като точно ти си този който лъже? Кога въпросният polmazpolm ти е обещавал, че ако намериш.....нещо си, той няма да пише повече в този форум? На какво се надяваш пускайки тази снимка тук? Това което си публикувал е част от нещата които сте писали двамата. Къде пише, че той се е споразумявал с теб нещо? За чест тръгнал да говори, а лъже най-нагло!
Само Левски!

polmazpolm
Контакти:

Мнениеот polmazpolm » 02 авг 2015 15:25

manolovplamen, на Чърчил се приписва една фраза за едни, които обвиняват жертвите си в това, което самите те причиняват. То си личи кой е честен и кой - безчестен. Остави това. По-интересно е да се замислят над въпросите, които им задавам. ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2015 15:26

polmazpolm написа:
Кашчей написа:

А по темата:
1.След като по същото време Австроунгария и Русия, заедно с всички останали европейски сили, се произнасят на Цариградската конференция, че България ще бъде в рамките на Българската екзархия, защо ѝ е на Русия, същевременно да сключва тайно споразумение с Австроунгария в обратна посока?
3. Защо Берлинския договор толкова си прилича с Райхщадското споразумение и Будапещенската конвенция?

През коя година е споразумението от Райхщадт и какво всъщност включва в себе си? Има ли подписан официален протокол от двете страни-Русия и Австро-Унгария (няма да е лошо да пишеш името на Хабсбургската империя както се пише 8-) )?

Допитай се до разбирачите от собствения си "кръжец". Те много добре знаят откога е Райхщадското споразумение. Както и, че в него за пръв път в официален документ се споменава, че "в северна и южна България ще бъдат образувани две княжества". Цитатът е от "Кратка история на България", 1983-та г, писана от авторски колектив, в който влиза и "великият" А. Пантев.

Аз питам теб и не ми пробутвай разни врели-некипели! Питам те ясно: От коя година е Райхщадтският договор между Русия и Австро-Унгария, за да твърдиш, че е сключен след Сан-Стефано и кой не спазва този договор, от който няма общ протокол?! Австро-Унгария анексира ли Босна и Херцеговина след Сан-Стефано или не? Ако я анексира, защо участва и в Берлинския конгрес, който разкъсва България от Сан-Стефано?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

polmazpolm
Контакти:

Мнениеот polmazpolm » 02 авг 2015 15:27

Кашчей написа:
polmazpolm написа:
Кашчей написа:

А по темата:

Аз питам теб и не ми пробутвай разни врели-некипели! Питам те ясно: От коя година е Райхщадтският договор между Русия и Австро-Унгария, за да твърдиш, че е сключен след Сан-Стефано и кой не спазва този договор, от който няма общ протокол?! Австро-Унгария анексира ли Босна и Херцеговина след Сан-Стефано или не? Ако я анексира, защо участва и в Берлинския конгрес, който разкъсва България от Сан-Стефано?

Кога съм твърдял, че е след Сан-Стефано?
Точно това казвам - че Берлинският договор удивително прилича на Райхщадското споразумение и Будапещенската конвенция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2015 15:30

polmazpolm написа:
Кашчей написа:

А по темата:

Аз питам теб и не ми пробутвай разни врели-некипели! Питам те ясно: От коя година е Райхщадтският договор между Русия и Австро-Унгария, за да твърдиш, че е сключен след Цариградската конференция и кой не спазва този договор, от който няма общ протокол?! Австро-Унгария анексира ли Босна и Херцеговина след Сан-Стефано или не? Ако я анексира, защо участва и в Берлинския конгрес, който разкъсва България от Сан-Стефано?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 авг 2015 15:30

Аз бях ясен,ще търся линк само ако той се оправдае,че не може да го намери или ме нарече лъжец,като това обаче носи последствия - или аз,или той ще трябва да напуснем форума в зависимост дали успея да дам линк към дадения материал или не!Е,безчестния поиска линк и аз изпълних моето задължение,сега е ред на Безчестния да се махне от форума!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 02 авг 2015 15:31

GOLEADOR написа:Аз бях ясен,ще търся линк само ако той се оправдае,че не може да го намери или ме нарече лъжец,като това обаче носи последствия - или аз,или той ще трябва да напуснем форума в зависимост дали успея да дам линк към дадения материал или не!Е,безчестния поиска линк и аз изпълних моето задължение,сега е ред на Безчестния да се махне от форума!

...и да замълчи завинаги!!!

Върни се в “Свободна зона”