Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Армията на САЩ: гост, който никога не си тръгва сам
Няма по-добър войник , от пияният мужик .
Долна лъжа, не си отиваха СССР и сега Русия !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Долна лъжа, не си отиваха СССР и сега Русия !
От къде!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
КАН написа:Няма по-добър войник , от пияният мужик .
Питай трезвениците Ханс и Шулц, как стана фокуса при Сталинград от пияните мужици, докато трезвото командване на Вермахта е убедено от своето трезво разузнаване, че русите нямат никакъв шанс за контраудар и никакви резерви ...
Между впрочем съсредоточаването на съединенията за удара става в продължение на около месец само нощем, без никакви фарове и светлини, добро постижение за пияни мужици! А къде са спали в това време любимите ти трезвеници, е друг въпрос. Но проблемът си е техен-после копат в Сталинград и Сибир, докато им дойде акъла в главата. На трезво!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Като им пратят два Су-24 без въоръжение, ама с два сандъка електроника на борда, сами ще си тръгнат!
и като се събуди краката отвити, а федерацията фалирала и отново загубила "надпреварата"
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
..нощната смяна руски тролчета ли застъпи ... приятна работа момчета ...ни пуха , ни пера ребята ...желаю вам всего хорошего ..хахахахахаха.....
...нямам думи ... понякога не е лошо във форума да минава една заставка отдолу - Намирате се със форума на Гонг , София , България ....щото на моменти ми се струва че съм в Русия ... както казваше героя на Слави - в Русия съм , в Русия съм .... боже не е смешно ...
...нямам думи ... понякога не е лошо във форума да минава една заставка отдолу - Намирате се със форума на Гонг , София , България ....щото на моменти ми се струва че съм в Русия ... както казваше героя на Слави - в Русия съм , в Русия съм .... боже не е смешно ...
Re: Тема за политика - Свят
Закакво трябва да се води война с СССР\рАЗИЯ, като те ще се сринат от само себе си - дайте им време
СССР го доказаха - сега ще има volume 2 - още по-болезнено и мъчително - 3 емириства, рАЗИЯ - петербург (най-красивия град копие на западноевропейските градове) и масква, 2 китайски народни републики в източна азия и останолото казахастнаци, татарстанци и други...
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
wannabe написа:Закакво трябва да се води война с СССР\рАЗИЯ, като те ще се сринат от само себе си - дайте им времеСССР го доказаха - сега ще има volume 2 - още по-болезнено и мъчително - 3 емириства, рАЗИЯ - петербург (най-красивия град копие на западноевропейските градове) и масква, 2 китайски народни републики в източна азия и останолото казахастнаци, татарстанци и други...
Стила ти на писане ми напомня за един олигофрен, който познавах. Ама той се изразяваше по-ясно от теб
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Betchualeng Arnaikem написа:wannabe написа:Закакво трябва да се води война с СССР\рАЗИЯ, като те ще се сринат от само себе си - дайте им времеСССР го доказаха - сега ще има volume 2 - още по-болезнено и мъчително - 3 емириства, рАЗИЯ - петербург (най-красивия град копие на западноевропейските градове) и масква, 2 китайски народни републики в източна азия и останолото казахастнаци, татарстанци и други...
Стила ти на писане ми напомня за един олигофрен, който познавах. Ама той се изразяваше по-ясно от теб
Е ти па си Ален Делон! Абе все едно по учебник пишете всичките! Първо некви жалки аргументи, после се появява някой като мен и идвара втора фаза - пишем колко е зле той
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Я кажете сега, как така чичо ви капутин е ортодоксален, а пък се разведе? И как така се случи,че Лавров каза че избори на 25ти май няма да има, капутин днес е извъртял палачинката 
88 години СЛАВА