Drunken_Master написа:paceto написа:Drunken_Master написа:Колкото до Буча, пак ти казвам. Не ми се гледат кървища и прочее... Предпочитам да си пусна някой готин руски крими сериал. Или стар хамерикански, отколкото да гледам трупове, откъснати ръце и т.н.
Тук как беше гледане и имаше ли кървища и прочие?Drunken_Master написа:Айде... Кадри с труповете от сваления самолет. 18+
https://t.me/Sladkov_plus/9644Drunken_Master написа:Добре, де... Кажи ми кое от твърденията ми не е така? Питам, понеже ти ми написа, че и ЕС не е к0рва на САЩ. Освен това и Путин бил пътник и тем-подобни... Кое не е верно и да влезем в дискусия?
А Путин според теб не е ли пътник и как го виждаш да му се размине след тази война? Не говоря, че е пътник след няколко дни, месец, а в близкото бъдеще и дали няма да свърши като Милошевич или направо неговите хора ще си го свалят и убият "практично" както се случва по принцип в Русия? Ти наистина ли мислиш, че Путин ще доживее да умре един ден от старост спокойно в леглото си?
Това съм го постнал единствено и само, понеже сульо и пульо твърдяха, че всичко било патардия, понеже нямало никакви данни за труповете. Да ти кажа честно, май дори не съм го и отварял. Видях, че го постнаха в другият форум и реших да го споделя. То, изобщо... има ли нужда, да се коментира повече въпросната случка? Украинците просто са царе на гафовете...
Паце, Путин ако бъде преизбран през март, та по негово време се приберат "рускоезичните" територии... да ти кажа честно, не се кахъри толкова за него. Той ще влезе в историята. А и Русия ще дръпне яко. Въпросните територии са богати на природни ресурси, от които ще се облажат олигарсите. Не си мисли, че целият свят е срещу Русия, това просто не е така. Единствено ЕС го играе "сърдита" на Русия, но и това ще се промени, понеже и слепите видяха, че Европа е силно зависима от руските ресурси. Видяхме, че икономиката дори на Германия изпадна в колапс, цели заводи фалираха. Кво да говорим повече?
Това за линка по-добре да не го беше писал въобще понеже е голяма излагация.
Значи постваш нещо без да си го гледал и твърдиш за достоверност в него и целиш да затвориш устите на "сульо и пульо" с това? Кой ти каза, че има там трупове? А да ти кажа ли, че този линк дори не се отваря понеже е частна група и само членове имат достъп до него? Как затваряш устите на такива хора след като не знаеш какво има на клипа, а дори тези въпросните хора не могат да го гледат без да са членове?

Ама ти честно ли имаш съмнения, че Путин може и да не спечели? То това се знае още с промяната на конституцията, когато му анулираха предните мандати. Няма ако, а ще спечели и то отново с "голяма преднина". Значи Русия до сега не е дръпнала за толкова години след разпада на СССР, но сега с тази война и всякакви санкции ще дръпне? Как става този номер? И как може страна като Русия с толкова ресурси да не може да дръпне като останалите в Европа по стандарт на живот? Това какво точно ти говори? Ами не, няма Русия да дръпне, а ще дръпнат точно тези същите Олигарси срещу, които Путин се бореше в първият си мандат и ги заплаши, че ако не подпишат ще ги вземе със сила. Той се превърна в един от тях и сега им е водача на същите, така че какво и да продават на останалите ще е на черно, а от това не печели Русия. Печели го един малък кръг от хора, така както ги печелеше същата групичка по време на СССР, така както и нашите комунисти около Живков печелеха и сега имат скътани пари за 10 поколения напред.