Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Tzar_Kiro » 27 май 2015 15:18

THE G.A.M.E написа:
redwhitearmy написа:И-и, мама му стара, е как така знаете "факти" отпреди има-няма 1200 години ... Безпроблемно било ...

Сравнително безпроблемно с оглед на акта, който ако как твърдиш, е бил масово покръстване, щеше да имаме гражданска война, и унищожение на Държавата.

А то имаме вдигане на няколко погранични боила, и то не заради християнството, а заради предприетите едминистративни реформи, които Борис І предприема заедно с обявяването на християнството за официална религия.

Тези реформи ограничават власта на споменатите боили, ето за това те се опитват да напрвят преврат, който е потушен без особени усилия.

Господине,за каква гражданска война бълнувате през 9-ти век в Царство България???В коя държава се е случвало през този период да има гражданска война???

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 май 2015 15:18

THE G.A.M.E написа:
diplomat написа:Хахаха новата порция тролове довтаса. :lol: Момчета, надявам се поне за лятото да направите някой лев, че и вие душа носите. 8-)

По-скоро са новите никове, след като НСР е спрял временно старите. :lol: :mrgreen:
За съжаление временно.

Кирето ме съмняваше да не е Станко, ама кюстендилската слива отдалеч си личи. :lol:

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 27 май 2015 15:32

diplomat написа:
THE G.A.M.E написа:
diplomat написа:Хахаха новата порция тролове довтаса. :lol: Момчета, надявам се поне за лятото да направите някой лев, че и вие душа носите. 8-)

По-скоро са новите никове, след като НСР е спрял временно старите. :lol: :mrgreen:
За съжаление временно.

Кирето ме съмняваше да не е Станко, ама кюстендилската слива отдалеч си личи. :lol:

Кой е "кюстендилската слива" и кой е "Станко"?Да не са някакви стари потребители?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 май 2015 15:39

Tzar_Kiro написа:каква гражданска война бълнувате през 9-ти век в Царство България???

И аз това казвам, ама явно не се четем. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 27 май 2015 15:43

THE G.A.M.E написа:
Tzar_Kiro написа:каква гражданска война бълнувате през 9-ти век в Царство България???

И аз това казвам, ама явно не се четем. :lol:

В такъв случай моля да бъда извинен за неразбирането.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 май 2015 17:24

Tzar_Kiro написа:
diplomat написа:
THE G.A.M.E написа:

За съжаление временно.

Кой е "кюстендилската слива" и кой е "Станко"?Да не са някакви стари потребители?

Съмишленикът ти от последните страници е първият, просто е с нов ник. А Станко е форумна легенда. 8-)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 май 2015 19:15

Да ви се оплача: снощи разбрах какъв ни е министърът на енергетиката. Бях чувал, че е някаква женица-калинка, но не знаех, че е учила счетоводство. Проста счетоводителка, която не знае какво е ел.ток, да ни е министър?! Бат'Бойко защо ни наказваш?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 27 май 2015 20:48

NOMER14 написа:Да ви се оплача: снощи разбрах какъв ни е министърът на енергетиката. Бях чувал, че е някаква женица-калинка, но не знаех, че е учила счетоводство. Проста счетоводителка, която не знае какво е ел.ток, да ни е министър?! Бат'Бойко защо ни наказваш?

Братле, не че нещо ама... то премиерът ни е една проста мутра, ти си се притеснил, че министъра на енергетиката е счетоводителка. Тая поне знае да смята. Шефчето и тва не може... :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 май 2015 23:49

NOMER14 написа:Да ви се оплача: снощи разбрах какъв ни е министърът на енергетиката. Бях чувал, че е някаква женица-калинка, но не знаех, че е учила счетоводство. Проста счетоводителка, която не знае какво е ел.ток, да ни е министър?! Бат'Бойко защо ни наказваш?

То има ли един читав в това правителство ? Аз освен обещания, обещания И намерения, друго не виждам.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 28 май 2015 00:35

dunavfc написа:

То има ли един читав в това правителство ? Аз освен обещания, обещания И намерения, друго не виждам.

Сигурен съм, че има, но сигурно и те са забъркани в схемите.
Image

Върни се в “Свободна зона”