Drunken_Master написа:Естествено, че финансират. Но както и да го въртим, както и да го сучем... основните медии са на хранилка при "Америка за България". За мен... те си вкараха страхотен автогол с Митрофанова и сваленото интервю.
След като знаеш, че и те финансират не би трябвало да приемаш за чиста монета всяка новина дошла от подобни сайтове още повече да вярваш на 100% на написаното. Казвам го понеже ти въобще не подлагаш на съмнения подобни статии и си ги пускаш постоянно и то дори само определена част от тях, която най-много ти харесва т.е. няколко абзаца. Аз например като се съмнявам в дадена статия въобще не си играя да я пускам и впоследствие тук да почнем да се надскачаме коя новина каква е и да се правят излишни провокации. Казвам го понеже някой като пусне дадена статия тук против Русия и ти си първият, който реагира на подобен материал и то доста често подигравателно, а след подобни неща идва някой друг да те оборва и се започва един дълъг спам от провокации и обидни квалификации кой бил умен, кой бил дебил, недебил и прочие.
Да ти е направило впечатлението, че отдавна не пускам статии? Еми не пускам именно по тази причина, за която говорех понеже аз колкото и да съм против Русия на Путин (не срещу гражданите ѝ) просто не вярвам на доста изписани неща в тях както за успехите на Украйна по дадено Х събитие, така и какво се пише срещу Русия. Просто си подбирам източниците и следя и двете страни на нещата и отсявам за себе си кое може да е вярно и кое не. Ти обаче не правиш така и прочетеш например някъде нещо как руснаците за ден са избили 3000 украинци и го пльосваш тук и се започва, а не се замисляш дали е вярно, не се опитваш да намериш малко повече за този материал и дали е така или дали не е преувеличена цифрата х3.