Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот MagicMoments » 06 юли 2011 19:48

megan fox написа:Някой ще почисти ли тази тема: gong/viewtopic.php?f=56&t=72393&start=1530 от бесмисленият спам на hajitsu? Никога нищо не казва по темата, само ходи подир мен и се опитва да ме провокира...

Гледам че е в нарушение и на точка 2 във правилника :!: :!:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 07 юли 2011 02:41

Batkoto написа:момичето се е поотпуснало малко,аз дори не бих се издразнил някоя левскарка да ме нарече чорбар ,по скоро бих се пошегувал приятелски с нея и без това няма кой знае колко много жени във форума,камо ли пък да тръгна да претендирам за наказание ;)

Изобщо не се бях изпуснала, даже поне трявбаше да си кажа всичко, та да има наистина причина за бан. Все тая.. нека си лаят. Пък и самото му мнение след твоето си е за бан. И аз ще се оплача сега. :mrgreen: :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 юли 2011 03:45

Red_Girl написа:
Batkoto написа:момичето се е поотпуснало малко,аз дори не бих се издразнил някоя левскарка да ме нарече чорбар ,по скоро бих се пошегувал приятелски с нея и без това няма кой знае колко много жени във форума,камо ли пък да тръгна да претендирам за наказание ;)

Изобщо не се бях изпуснала, даже поне трявбаше да си кажа всичко, та да има наистина причина за бан. Все тая.. нека си лаят. Пък и самото му мнение след твоето си е за бан. И аз ще се оплача сега. :mrgreen: :mrgreen:

Ние си харесваме цветята във форума и блу гърл и ред гърл! ОК! Но, си има принципи! В момента не си с БАН ( а може и да си) само защото си момиче, но това не ти дава правото да нарушаваш принципите, за които някои от потребителите са те докладвали ( а може и са санкционирани за такива неща!) ! Тъпо, и неприятно е, да се излагаш като "кифла" и сама да си просиш санкцията! Следващият път, като напишеш нещо подобно и си го "търсиш", копирай ми го на ЛС и си уредена! Ще помоля, джентълмените този път да ти простят, но втори път прошка няма да има! (апропо! Ако някой от тях реши да не ти прости............., ами сори! Ще се видим след седмица!)..........
P.S.: Джентълмени, прочетете темата, това не чат!!!!!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 юли 2011 12:53

Да съзирам прокуратурата за поредната гениална тема на лицето

cska/viewtopic.php?f=&t=84569

Yoda написа:Никъде не прочитам нищо за галактическият трансфер на хиперзвездата Гигант Делев !!!! Какво става с това джу..момче ? Тревожа се за него ?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 07 юли 2011 15:13

gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=62849
Този кога най-накрая ще изяде някои БАН.Всичките мнения му са провокативни и обиждат феновете на ЦСКА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 юли 2011 16:00

от MagicMoments на 07 Юли 2011 15:13

gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=62849
Този кога най-накрая ще изяде някои БАН.Всичките мнения му са провокативни и обиждат феновете на ЦСКА

Спокойно!Той ще направи поредната си регистрация и пак ще е тук!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 юли 2011 19:07

gong/viewtopic.php?f=53&t=84579&st=0&sk=t&sd=a&start=20

zuekaa написа:
pomiqrat написа:Днес честваме един много приятен за мъжете празник. Нека да ни е честит и нека жените се усъвършенстват в своята дейност. Наздраве

МНОГО СА ИНТЕРЕСТНИ ТЕЗ МОДЕРАТОРИ ВЕ , НА ТОЗ СМЕШНИК pomiqrat , как може да оставяте педалската му тема а на някой хорица за щяло и не щяло да режете , АЙДЕ ЧЕСТИТ ВИ ДЕН ГОСПОДА МОДЕРАТОРИ
П.С. и все пак днеска не е денят на свирката, ДА СЕ ЗНАЕ

Не са ли нарушени точки 1 и 4 от правилата на форума
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 юли 2011 19:35

pomiqrat написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=84579&st=0&sk=t&sd=a&start=20

zuekaa написа:
pomiqrat написа:Днес честваме един много приятен за мъжете празник. Нека да ни е честит и нека жените се усъвършенстват в своята дейност. Наздраве

МНОГО СА ИНТЕРЕСТНИ ТЕЗ МОДЕРАТОРИ ВЕ , НА ТОЗ СМЕШНИК pomiqrat , как може да оставяте педалската му тема а на някой хорица за щяло и не щяло да режете , АЙДЕ ЧЕСТИТ ВИ ДЕН ГОСПОДА МОДЕРАТОРИ
П.С. и все пак днеска не е денят на свирката, ДА СЕ ЗНАЕ

Не са ли нарушени точки 1 и 4 от правилата на форума

Интересна тема, чиито създател е традиционен творец на "смислени" теми и мнения, след което докладва последиците от тях. И накрая всички са потърпевши. :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 юли 2011 19:59

Темата за мача на волей националите ни с Аржентина

viewtopic.php?f=41&t=84591&p=2254037#p2254037

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 07 юли 2011 20:35

Доживотен БАН ЗА igra4a без обосновка.Само му погледнете мненията.

Върни се в “Свободна зона”