Red_Girl написа:Batkoto написа:момичето се е поотпуснало малко,аз дори не бих се издразнил някоя левскарка да ме нарече чорбар ,по скоро бих се пошегувал приятелски с нея и без това няма кой знае колко много жени във форума,камо ли пък да тръгна да претендирам за наказание

Изобщо не се бях изпуснала, даже поне трявбаше да си кажа всичко, та да има наистина причина за бан. Все тая.. нека си лаят. Пък и самото му мнение след твоето си е за бан. И аз ще се оплача сега.

Ние си харесваме цветята във форума и блу гърл и ред гърл! ОК! Но, си има принципи! В момента не си с БАН ( а може и да си) само защото си момиче, но това не ти дава правото да нарушаваш принципите, за които някои от потребителите са те докладвали ( а може и са санкционирани за такива неща!) ! Тъпо, и неприятно е, да се излагаш като "кифла" и сама да си просиш санкцията! Следващият път, като напишеш нещо подобно и си го "търсиш", копирай ми го на ЛС и си уредена! Ще помоля, джентълмените този път да ти простят, но втори път прошка няма да има! (апропо! Ако някой от тях реши да не ти прости............., ами сори! Ще се видим след седмица!)..........
P.S.: Джентълмени, прочетете темата, това не чат!!!!!!!