Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот samobotev » 06 май 2014 00:09

Че има такива които се раждат такива то това е ясно, проблема е че по телевизията и весниците това се лансира като нещо нормално и напълно естествено. А не е нито нормално нито естествено. Общо взето има едно много здраво промиване на мозъци особено сред младото поколение като явно целта е след 20 години 1/3 да се педали или лесбийки.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 07 май 2014 02:12

Изображение
Изображение
Изображение
92. 2010 и досега Сирия Финансиране и въоръжаване на муджахидините
93. 2014 Украйна Финансиране и обучаване на крайнодесните радикали

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Карл Билд: Православието е главната заплаха за Запада

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 май 2014 09:49

sin4ec написа:Мен не ме дразнят самите хомосексуалисти- в края на краищата такива са се родили, така им харесва- да правят, квото си щат. Но не да се налага и публично парадира с това! Имат си клубове, имат си къщи-там да си го слагат до насита.

Абсолютно точно. Стига да не ми тика в лицето ориентацията си и да не ме агитира и мен.. да си намира себеподобни, задника си е негов, да го къса като иска ...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Карл Билд: Православието е главната заплаха за Запада

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 май 2014 09:57

Laetitia написа:
sin4ec написа: Мен не ме дразнят самите хомосексуалисти- в края на краищата такива са се родили, така им харесва- да правят, квото си щат. Но не да се налага и публично парадира с това! Имат си клубове, имат си къщи-там да си го слагат до насита.
Аз мисля, че съм споменавала - като младо репортерче ме пратиха преди години на 30 юни (помня датата заради Гунди и Котков) да отразявам гей парад. Доста тъпо се чувствах насред женствени мъже и мъжествени жени, но имах работа да върша. Дразнеща е точно тази показност, с която самите те се делят и завират в очите на хората в стремежа си да се направят на нормални.
Но това не е западна ценност, пак казвам. Защото преди дни се върнах от Италия, страна-член на ЕС, хората си имат по няколко дечица, въползват се максимално от даденостите си и им е през талятелете за нормативи, гейове и т.н.

Ами то не че западняците са масово хомосексуалисти. Аз поне съм далеч от мисълта, че видите ли цяла Западна Европа е обърнала резбата. Просто ЕС постоянно натяква, че е нормално обратните да парадират с ориентацията си. И ако някой оспори това твърдение пищят, че едва ли не ги дискриминираме и какво ли не. Все едно не е имало такива и преди, които са си правили каквото там вършат тихо и кротко.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 май 2014 20:17

В НОРВЕГИЯ СЕ ПРОВЕДЕ ДЕТСКИ ГЕЙ ПАРАД

Изглежда, че норвежката ЛГБТ недостатъчно пропагандират своите нетрадиционни ценности в многобройните гей паради, които се провеждат редовно в големите градове на Европа. Ето защо възрастни гей активисти решиха постепенно да включат в такива дейности и своите деца. В това можеха да се убедят жителите на град Берген, съобщава ru-an.info. По улиците се появил камион с деца, които носели транспаранти, насърчаващи хомосексуалните ценности и гей браковете . Еднополовите бракове бяха легализирани в Норвегия на 1 януари 2009 г. след одобрението на законопроекта от парламента. По този начин Норвегия стана шестата страна в света предприела подобни стъпки.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 07 май 2014 22:41

Майна ру ан инфо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Без коментар... да не стане като онази новина за шведът, който бил казал: Православието е проблем за запада...
Филмът им не е шведски, а съветски!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 май 2014 22:43

FLANKER написа:В НОРВЕГИЯ СЕ ПРОВЕДЕ ДЕТСКИ ГЕЙ ПАРАД

Изглежда, че норвежката ЛГБТ недостатъчно пропагандират своите нетрадиционни ценности в многобройните гей паради, които се провеждат редовно в големите градове на Европа. Ето защо възрастни гей активисти решиха постепенно да включат в такива дейности и своите деца. В това можеха да се убедят жителите на град Берген, съобщава ru-an.info. По улиците се появил камион с деца, които носели транспаранти, насърчаващи хомосексуалните ценности и гей браковете . Еднополовите бракове бяха легализирани в Норвегия на 1 януари 2009 г. след одобрението на законопроекта от парламента. По този начин Норвегия стана шестата страна в света предприела подобни стъпки.

Ти тоя сайт поглеждал ли си го някога? Вестник ШОУ пасти да яде...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Гамаюн

Армията на САЩ: гост, който никога не си тръгва сам

Мнениеот Гамаюн » 07 май 2014 23:20

Американските генерали твърдят, че военното присъствие са САЩ в неспокойния Изток ще намалява. Но по някаква причина войските се прехвърлят не в родината си, а в напълно мирна Европа.

Така, след като Киргизстан миналата година денонсира договора за американската база "Манас", нейният личен състав започна през февруари да се мести в новата база в Румъния. А ако и старите европейски съюзници намекнат, че гостите са останали прекалено дълго или въобще не отворят вратата? В малката Европа все още е възможно да се намери алтернатива. В Германия "с намек" затегнаха екологичните изисквания за чуждестранните военни обекти - американските бази преместени в Италия и България. Преди три години, Чехия се отказа от удоволствието да участва в американската система за противоракетна отбрана. Към 2018 тя ще бъде разположена в Полша.
Но Америка не иска да си тръгне не само от уютната Европа. Вашингтон дълго заплашваше с пълно изтегляне на войските си от Афганистан, ако президентът Хамид Карзай не подпише със САЩ двустранно споразумение за сигурност. Определени бяха и крайните срокове - до края на 2013 година. Американските дипломати и генерали твърдяха, че до изтичането на този срок Пентагонът просто технически не е успял да подготви всичко необходимо за контингента, който по план трябваше да остане в страната след 2014 година. Но дори и след като през януари Конгресът на САЩ два пъти намали финансовата помощ за Афганистан, афганистанската страна не промени отношението си към споразумението.
И ето тази седмица Барак Обама в телефонен разговор, най-накрая, е казал на афганистанския президент Хамид Карзай, че е наредил на военното командване да започне планирането на пълното изтегляне на американските войски от Афганистан до края на годината. Какво означава това? Нищо. Командващият войските на САЩ и НАТО в Афганистан, генерал Джоузеф Дънфорд вече обяви, че до юли американският контингент в Афганистан ще има всичко необходимо за осигуряването на 10 хиляди американски войници, които, може би, ще останат тук след 2014 година. "Може би" в този контекст означава, че има вероятност следващият президент на Афганистан да откаже да подпише прословутото споразумение за сигурност със САЩ. Такава ситуация не е изключена. Но и в този случай Америка има вариант.
По времето на прокомунистическия режим в Афганистан празнуваха победата над Британската империя. След оттеглянето на съветските войски от тази страна започнаха да празнуват Деня на победата вече над тях. Афганистанският опит да се празнуват победите над единия "по-голям брат", седейки на една маса с другия, изглежда, са готови да повторят и други. Но, канейки на гости американската армия, трябва да се отчете една особеност. Независимо от това, с какво ще се занимава армията на САЩ - ще търси оръжия за масово унищожение, ще помага за укрепване на отбраната или ще се бори с тероризма, тя, както винаги и навсякъде, ще се постарае да остане на гости завинаги.

[offtopic]http://bulgarian.ruvr.ru/2014_03_01/Armijata-na-SASHH-Gost-kojto-nikoga-ne-si-trgva-sam-9297/[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Армията на САЩ: гост, който никога не си тръгва сам

Мнениеот sin4ec » 07 май 2014 23:23

Като им пратят два Су-24 без въоръжение, ама с два сандъка електроника на борда, сами ще си тръгнат!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Армията на САЩ: гост, който никога не си тръгва сам

Мнениеот fcb_bg » 07 май 2014 23:34

За какво са им 10 самолетоносача на САЩ? За охрана на морските граници? Бах таз мирна нация.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”