Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот ivan56 » 30 яну 2024 15:42

Drunken_Master написа:
ivan56 написа:
Drunken_Master написа:Eстествено и Иванушка не можа, да вдене нищо... Каква изненада! Акъл Медуза 2 е съгласен с мнението на Помияра. Изображение

И кви са тия цЕвилизовани държави? Изображение

Хвана се за една буква ли цървуланко?
Колкото и да се хилиш, всеки се ебава с теб тука, Сисе.

Ква буква, ве, медузо... Ти дори не вдяна, за какво ми е смешно. Къв Кремиковци и какви пет лева? Изображение

Сисе, теб никой не те разбира щото главата ти е пълна само с тигани и чинии и извън теми, които не ги имаш на компютъра и копи/пейст те няма никаква.
Как ти е тока тази година :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 яну 2024 15:48

Пич, аз не съм очаквал, ти да ме разбираш... Просто си ми прекалено ниска топка. Помияра ръси тъпизми как предприятията трябвало, да бъдат МЕЖДУ селата, при което ти ми отваряш темата за Кремиковци и това къде се намирал. Айде по-меко ще се изразя... ти верно ли си мислиш, че Помияра това визираше? Ама вие верно ще излезете на един акъл... Изображение

Предприята се строят в градовете, а те се намират... къде по-точно? Ми, намират се МЕЖДУ селата. Дори и другото, което твърдеше е пълна идиотия. Няма как да строиш предприятия в село Мамарчево, където се отглеждат зърнени култури примерно или се гледат прасета. Точно заради това се наричат села, защото хората там се занимават със селско стопанство. Съвсем отделна тема е, че единицата мярка за икономическо развитие е съотношението градско към селско население, колкото по-развито е градското население, толкова се предполага, че е по-развита икономически една страна. В селата няма как да произвеждаш танкове или локомотиви, това се случва в градовете. Това, че Кремиковци бил близо до голям град, няма нищо общо с темата. Ти отиде на майка си райна...

Демек... кво твърдите вие? Пълни тъпизми...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 яну 2024 16:09

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Източник на новината, ако не те е срам от източника, нормално е да упоменеш кого цитираш и от къде взимаш цитата.

Е, той източник за въпросната новина си пише. Просто не си го видял. Телеграм канал еди кой си...

Източника е с линк. В последно време пускаш редовно някакви статии в които уж се цитира някаква западна медия, но текста е на български и няма линк. Това го коментирахме вече. Най-нормалното нещо е да посочваш от къде взимаш дадена информация, когато я споделяш.

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Това, че някой депутат говори обаче не е никакво доказателство.

Ама той не е един, там е работата. Ако беше един, изобщо даже нямаше и да го поствам. Доста са тия, които го твърдят. Още повече, че вече се прокрадва и в украинските медии, а това няма как да е случайно. Там няма никаква свобода на словото. Има, колкото и у нас има. Демек - няма.
Цялата група на възраждане говореше, че ще режат паметника на шишка, вероятно не само те. Разни медии го раздухаха, това истина ли го направи?

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Иван Костов е спасителя на станата.

Страшен... Това да харижеш Нефтохим-а на руснаците, предполагам, че е някакво страшно далновидно решение... Просто ние не сме разбрали още.

Това да се оправиш с сътворената каша за отрицателно време е "далновидното решение". От позицията на времето е различно, в онзи момент е нужно да платиш сметките на следващия ден и да осигуриш утрешния ден. Да благодарим на Жан и компания за това.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 яну 2024 16:16

tmanolov написа:
pomiqrat написа:Да вземеш имотите на стотици хиляди хора, за да ги пратиш да строят предприятия в града и да живеят в панелки е точно робство. Дори не са имали акъл да строят между селата, за да не опустяват и хората да продължат да произвеждат. Робство си е да събираш ученици и студенти на безплатни бригади, защото си убил селото.

Задължение е да браниш родината си, но е поробване да се биеш без да си го пожелал, докато шиши, киро и цойко си пиат уискито на топло вкъщи.

Ъъъъъ, много е дълбока темата - това е като да кажеп, че демокрацията след 1989 изгони 2 милиона човека и ги направи роби на запад - и едното, и другото не са верни

Изгонватето е следствие на 45 години безвремие. Те са имали избор какво да направят с живота си. 90-тте и в началото на века за година-две си събирал достатъчно, за жилище. Роб си сега с наем €1000.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 яну 2024 16:19

[offtopic]
Drunken_Master написа:Пич, аз не съм очаквал, ти да ме разбираш... Просто си ми прекалено ниска топка. Помияра ръси тъпизми как предприятията трябвало, да бъдат МЕЖДУ селата, при което ти ми отваряш темата за Кремиковци и това къде се намирал. Айде по-меко ще се изразя... ти верно ли си мислиш, че Помияра това визираше? Ама вие верно ще излезете на един акъл... Изображение

Предприята се строят в градовете, а те се намират... къде по-точно? Ми, намират се МЕЖДУ селата. Дори и другото, което твърдеше е пълна идиотия. Няма как да строиш предприятия в село Мамарчево, където се отглеждат зърнени култури примерно или се гледат прасета. Точно заради това се наричат села, защото хората там се занимават със селско стопанство. Съвсем отделна тема е, че единицата мярка за икономическо развитие е съотношението градско към селско население, колкото по-развито е градското население, толкова се предполага, че е по-развита икономически една страна. В селата няма как да произвеждаш танкове или локомотиви, това се случва в градовете. Това, че Кремиковци бил близо до голям град, няма нищо общо с темата. Ти отиде на майка си райна...

Демек... кво твърдите вие? Пълни тъпизми...
[/offtopic]

Ясно ни е, че не си излизал от България. Навън по пътя не е само пшеница, царевица, слънчоглед. Хората не са имали шумкари за управници.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 яну 2024 20:28

Thsmith написа:Цялата група на възраждане говореше, че ще режат паметника на шишка, вероятно не само те. Разни медии го раздухаха, това истина ли го направи?

Те не са казвали, че ще го режат. Казаха, че нарочно искали да го ремонтират по това време, понеже се опасявали, че пак ще замерят Кирил Петков със снежни топки. Нещо такова беше...

Thsmith написа:Това да се оправиш с сътворената каша за отрицателно време е "далновидното решение".

Да, де... Още берем кахърите от тия "далновидни решения".
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 30 яну 2024 20:41

Кой прави ремонти посред зима и то точно на върха на планината? Само това трябваше да си зададеш като въпрос и би трябвало да си отговориш колко тъпа опорка беше това на Копейката.

Качвал ли си се някога на 3 март, за да видиш за какво иде реч като метеорологични условия?
В последните пък години е някакъв ужас със снеговалеж, бурен вятър и адска студ, ама не те ремонт ще правят на Шипка посред зима и в най-коварното време от годината. Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 яну 2024 20:45

paceto написа:Кой прави ремонти посред зима и то точно на върха на планината? Само това трябваше да си зададеш като въпрос и би трябвало да си отговориш колко тъпа опорка беше това на Копейката.

Качвал ли си се някога на 3 март, за да видиш за какво иде реч като метеорологични условия?
В последните пък години е някакъв ужас със снеговалеж, бурен вятър и адска студ, ама не те ремонт ще правят на Шипка посред зима и в най-коварното време от годината. Изображение

Ама аз не съм обсъждал, дали е верно или не. Просто го коригирах. Нито ме интересува Костадинов, нито пък Кирил Петков. Всичките са едни и същи.
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 яну 2024 20:54

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Цялата група на възраждане говореше, че ще режат паметника на шишка, вероятно не само те. Разни медии го раздухаха, това истина ли го направи?

Те не са казвали, че ще го режат. Казаха, че нарочно искали да го ремонтират по това време, понеже се опасявали, че пак ще замерят Кирил Петков със снежни топки. Нещо такова беше...

Thsmith написа:Това да се оправиш с сътворената каша за отрицателно време е "далновидното решение".

Да, де... Още берем кахърите от тия "далновидни решения".

Да, всъщност си ударил в 10 ката с последното. Дойде ли някой почивен ден, задръстването става чудовищно на изхода от столицата и не само. Хората пътуват по няколко пъти в годината за да почиват в чужбина. Курортите са пълни, хората не се скъпят да дават по 500$ на вечер за нещо незначително като Велинград, изобилието в магазините не е за да чакаш опашка да пуснат хляба. Да, всичко това е благодарение на "далновидни решения" от Бай Иван.

----
Еми това горното вярно ли е? Той Кирчо сигурно само това чака, да върви да мръзне на някакъв връх :lol: Сигурно всяка година ходи, не само когато влиза в "задължителните" му занимания като ПМ. И ако сме откровени, стига властта да иска, не само че няма да замерят никого със снежни топки, а онова под пилоните ще им се види като приказка из някоя планина където няма кой да им помогне и къде да се скрият. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 яну 2024 21:02

Махнаха МОЧА, държавата тръгна.
Питаме 10 ученика какво знаят за махнатото, отговорите са ясни.
Но да се занимаваме с пушеши цигари ученици и хийтсове на 15м. от двора на учебно заведение - там мерки кора му Янко.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”