Каква е схемата с пунктовете? Не съм влизал в такъв долу-горе откакто убиха Йордан Динов. Просто нямам възможност... и в близките години едва ли ще имам.
Не важат лимитите от сайтовете ли, въпреки че имаш наложени такива?
Коефициентите различни ли са от тези в сайта?
Какво се играе - дупки, арбитражи, някакви бонуси ли има?
Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Как така нямаш възможност да влезеш в пункт? Иначе е същото като еврофутбол едно време. Анонимно е и не ти важат лимитете от сайта. Отиваш избираш на какво да заложиш и си подаваш телефона на букмейкъра. Играеш това което си си играл и по сайтовете с разликата е, че лимитите са по-високи и не се страхуваш, че ще те лимитират или искат 100 верификаций.
Мерси за инфото! Значи няма бонуси и различни коефициенти, но има анонимност и не те лимитират.
А защо трябва да си подавате телефона на служителя? И всъщност докато залагате там - с телефона си не посрещате ли/не поставяте ли залог в друго буки онлайн, докато сте в пункта?
П.П. Доста назад в листа с приоритетите ми е. Отделно няма пункт в непосредствена близост и ще пилея ценно време и ресурси, за да ходя. Имах и период, в който в продължение на години живеех извън града (не че не ми се налагаше постоянно да пътувам дотам, де). A oнлайн мога навсякъде и по всяко време на денонощието да залагам, ако имам малко време.
А защо трябва да си подавате телефона на служителя? И всъщност докато залагате там - с телефона си не посрещате ли/не поставяте ли залог в друго буки онлайн, докато сте в пункта?
П.П. Доста назад в листа с приоритетите ми е. Отделно няма пункт в непосредствена близост и ще пилея ценно време и ресурси, за да ходя. Имах и период, в който в продължение на години живеех извън града (не че не ми се налагаше постоянно да пътувам дотам, де). A oнлайн мога навсякъде и по всяко време на денонощието да залагам, ако имам малко време.
Отивам в еврофутбол и давам 1 000 лв. за залог победа на ЦСКА срещу Левски. Нещо се беше случило с Левски (май имаха контузени и наказани) и даваха безумто висок коефициент за ЦСКА. Свързаха се по телефона и ми отказаха залога. Приеха само 100. По същия начин исках да за.ажа за Х между Фюри и Уайлдър. Тогава и 100 не ми приеха.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
dunav84dunav написа:Как така нямаш възможност да влезеш в пункт? Иначе е същото като еврофутбол едно време. Анонимно е и не ти важат лимитете от сайта. Отиваш избираш на какво да заложиш и си подаваш телефона на букмейкъра. Играеш това което си си играл и по сайтовете с разликата е, че лимитите са по-високи и не се страхуваш, че ще те лимитират или искат 100 верификаций.
В какъв смисъл си подаваш телефона на букмейкъра? Ходих за първи път в наземен Инбет пункт миналата седмица и не са ми искали нищо.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Подаваш си телефона след като си избрал какво да заложиш и се генерира един qr код. Те го сканират и ти излиза талона. Иначе може и да кажеш ръчно да ти пусне каквото си си избрал на букито. Примерно сложи ми 100лв на левски да бие цска.
rudiger написа:А защо трябва да си подавате телефона на служителя? И всъщност докато залагате там - с телефона си не посрещате ли/не поставяте ли залог в друго буки онлайн, докато сте в пункта?
Целия подход на dunav84 е сгрешен, но хората се сърдят като им го кажеш. Също както и като им кажеш че някоя пичка няма да им върже с определено поведение и че може да са по-успешни с други/различни подходи/стратегии.
Нещата се случват по съвсем друг начин, но нямам никакво намерение да споделям тънкостите. Нищо лично, все пак е бизнес. Не може два дни да обикалям пунктове на алфауин в България за да си намеря партньор и след това да сервирам всичко наготово. Достатъчно инфо съм споделил - който иска - да ходи в пунктове, който не, здраве да е, повече пари за мен.
pomiqrat написа:Отивам в еврофутбол и давам 1 000 лв. за залог победа на ЦСКА срещу Левски. Нещо се беше случило с Левски (май имаха контузени и наказани) и даваха безумто висок коефициент за ЦСКА. Свързаха се по телефона и ми отказаха залога. Приеха само 100. По същия начин исках да за.ажа за Х между Фюри и Уайлдър. Тогава и 100 не ми приеха.
Точно за това говорех - добрия стар арбитраж е мъртъв. Това беше лесно, на всички е ясно. ДОри в момента повечето буустове, хипербустове, комбота за деня са просто маркетингов трик да привлекат вниманието. Естествено че не ми взеха 100 лева дори в пункт на инбет за Григор да спечели ЮС Опън на коефициент 23. Трябва ли да им се сърдя или да ги обвинявам по какъвто и да било начин - не естествено. Непопулярни спортове, ниски дивизи, тенис извън АТП500, пазари извън популярните 1/х/2, ундър овър ГГ - всичко това са огромни червни флагове. Не казвам че бокса е непопулярен, а че в България е непопулярен и не се радва на внимание от страна на залагащите.
Всеки божи ден от поне две седмици в ИНбет има super enhanced favourite - оня ден бяха България, вчера Франция, днес Англия. Наливайте колкото искате пари, ама наистина колкото искате и колкото можете да заложите. 2-3-5-10 хиляди. Нито ще ви ограничат (над 5К искат верификации, да знаете) нито ще ви се сърдят. Аз поне правя огромни позиции на подобни мачове и когато е гарнирано с Ранно Изплащане - слагаш една десетка в джоба и изобщо не ти трябва да се занимаваш да търсиш дупки, арбитражи, контузии. Това е начина - използваш Валюто по съвсем различен начин, при който всички да са доволни. Всеки ден като играят Китайци и Японци стиймовете са жестоки, движенията огромни - мога ли да ги арбитрирам - естествено. Но не го правя. 50 лева не си заслужават за да се привлича вниманието.
Tvorecizo написа:
Всеки божи ден от поне две седмици в Инбет има super enhanced favourite - оня ден бяха България, вчера Франция, днес Англия. Наливайте колкото искате пари, ама наистина колкото искате и колкото можете да заложите. 2-3-5-10 хиляди. Нито ще ви ограничат (над 5К искат верификации, да знаете) нито ще ви се сърдят.
Аз нямам още опит с пунктовете, но ми звучи страно, ако приемат такива залози постоянно Искаш да кажеш, че това не го броят за арбитраж и може да се залага всеки ден ли?
А относно верификацията какво имаш предвид? Че трябва да се плаща по банка ли или има и нещо друго?
И идея си нямам за какво и как го броят, просто споделям фактите.
Защо обаче го правят - това е интересния въпрос. Причините може да са десетки - да дръпнат привлекат големите играчи и пари, да промянат и тестват нов подход, маркетинг с цел привличане на нови клиенти - все едно. Можеш да залагаш всеки ден на този мач, по колкото си пари искаш. Въпрос на логистика и толерантност към риска. Говорим наистина за топ-мач, или поне там където според тях потребитеилите имаме най-голям интерес. ДНес предполагам ще бъде България - Ирландия.
Пълно е вече с пунктове навсякъде, поне в моя град за 10-15 минути с кола мога да обиколя пет и на петте места да заложа максималния залог от 3 800 лева във всеки пункт, ако реша. Но и тук не стигам до крайности и не прекалявам имам лимити и обикновено на две-три места си пускам залозите, достатъчно е.
Сега ограниченията:
- максималния единичен залог за който и да било спорт/мач/събитие е 3800 лева. Нищо обаче не пречи да си го повториш ако прецениш или както обясних на друго място
- Изплащането на фишове според ЗХ на суми над 5000 лева е задължително по банков път. Пиша суми, не печалби, защото реално Закона третира payout-a като печалба. В смисъл че залог от 4000 лева на коефициент 1.5 е същото както 3000 лева на коефициент 2, същото както 1500 на коефициент 4, 1000 на коефициент 6. Имаш изплатена печалба от 6000 лева. Това ти пише в документите при изплащането, ЗХ не рзграничава залог/wager от нетната ти печалба. Отиваш в Пощенска банка с фша+исковата форма издадена за фиша, първият път ти правят регистрация в банката, копие на личната карта, и някакви техни документи за попълване според изискванията си и тези на букмейкъра който плаща печалбите.
- Най-новото което е от около 2 седмици, попълва се преди да ти издадат Исковата форма за изплащането на печалба над 5000 лева. Идентификация на участника - копие лична карта + подпис. Също се попълват две декларации според Закона срещу изпиране на пари или както там се казва - посочва се произхода на средства с които е направен залога. Тук важното е да се отблежи, че дори и и при залог от сто лева, ако е на коефициент 50, т.е payout-a надвишава 5000 лева пак попълваш всички това. ПО-горе обясних защо.
И за пореден път - просто го направете, отидете/ходете в пунктове и пускайте залози. Изградете си отношения със собствениците/играчите - винаги ще научавате най-новите новини/промоции/слухове. Ето от вчера например се шушукаше че и Еврофутбол ще са пак в играта с пунктове. Има много некадърни собственици, но определено има и някой които са в час.
Защо обаче го правят - това е интересния въпрос. Причините може да са десетки - да дръпнат привлекат големите играчи и пари, да промянат и тестват нов подход, маркетинг с цел привличане на нови клиенти - все едно. Можеш да залагаш всеки ден на този мач, по колкото си пари искаш. Въпрос на логистика и толерантност към риска. Говорим наистина за топ-мач, или поне там където според тях потребитеилите имаме най-голям интерес. ДНес предполагам ще бъде България - Ирландия.
Пълно е вече с пунктове навсякъде, поне в моя град за 10-15 минути с кола мога да обиколя пет и на петте места да заложа максималния залог от 3 800 лева във всеки пункт, ако реша. Но и тук не стигам до крайности и не прекалявам имам лимити и обикновено на две-три места си пускам залозите, достатъчно е.
Сега ограниченията:
- максималния единичен залог за който и да било спорт/мач/събитие е 3800 лева. Нищо обаче не пречи да си го повториш ако прецениш или както обясних на друго място
- Изплащането на фишове според ЗХ на суми над 5000 лева е задължително по банков път. Пиша суми, не печалби, защото реално Закона третира payout-a като печалба. В смисъл че залог от 4000 лева на коефициент 1.5 е същото както 3000 лева на коефициент 2, същото както 1500 на коефициент 4, 1000 на коефициент 6. Имаш изплатена печалба от 6000 лева. Това ти пише в документите при изплащането, ЗХ не рзграничава залог/wager от нетната ти печалба. Отиваш в Пощенска банка с фша+исковата форма издадена за фиша, първият път ти правят регистрация в банката, копие на личната карта, и някакви техни документи за попълване според изискванията си и тези на букмейкъра който плаща печалбите.
- Най-новото което е от около 2 седмици, попълва се преди да ти издадат Исковата форма за изплащането на печалба над 5000 лева. Идентификация на участника - копие лична карта + подпис. Също се попълват две декларации според Закона срещу изпиране на пари или както там се казва - посочва се произхода на средства с които е направен залога. Тук важното е да се отблежи, че дори и и при залог от сто лева, ако е на коефициент 50, т.е payout-a надвишава 5000 лева пак попълваш всички това. ПО-горе обясних защо.
И за пореден път - просто го направете, отидете/ходете в пунктове и пускайте залози. Изградете си отношения със собствениците/играчите - винаги ще научавате най-новите новини/промоции/слухове. Ето от вчера например се шушукаше че и Еврофутбол ще са пак в играта с пунктове. Има много некадърни собственици, но определено има и някой които са в час.
-
- Контакти:
Поглеждам ги "супер" завишените фаворити и като ги сравня с други места са просто ми се плаче. Трябва да ги прекръстят на леко завишен фаворит. Днес България имат 2.70, колкото е в пинакъл и една камара букита. На борсата е малко повече. За какво валю си говорим тук изобщо? Предните дни бяха леко завишени и до там. Хубавото е за ранното изплащане през което я се мине я не, пък и голямата работа. Причината е ясна защо слагат най-атрактивния мач за пазара ни със завишен фаворит и тя е чисто маркетингова.
Ако обърнете внимание за сметка на фаворита то другите 2 знака са леко орязани. Супер завишен фаворит за мен би било да е 2.90 1цата, а 2.70 си е пазарна цена. Не случайно наистина супер бустовете в инбет стоят само на онлайн версията. Възхищавам ти се ако от такава позиция изкарваш пари, евала. Аз съм поел по по-друг път и дали е сгрешен или не всеки си преценява за себе си.
Ако обърнете внимание за сметка на фаворита то другите 2 знака са леко орязани. Супер завишен фаворит за мен би било да е 2.90 1цата, а 2.70 си е пазарна цена. Не случайно наистина супер бустовете в инбет стоят само на онлайн версията. Възхищавам ти се ако от такава позиция изкарваш пари, евала. Аз съм поел по по-друг път и дали е сгрешен или не всеки си преценява за себе си.