Мнениеот pomiqrat » 06 юни 2020 12:55
Затръгва да бере ягоди за 2 месеца у Англия, направи 7 дни изпращане, не изтрезнее, целото село се сберат да го изпращат.
Отидат на летището, поръчали оркестър, тропат хора,
крещят-Дръж се земьо, българин те гази...Обърнат летището на панаир.Тръгне към гейта, фърлят му вода, наводнят скенера, развалат го..Тръгне към самолето, всички ревнат, скинат си ризите,прегръщат го, викат-Къде отиваш, на кой ни остави?
Все едно го изпращат на Източният Фронт..
Качи се на атълбите, върви като Доналд Тръм, спира през две крачки маха на всички. Качи се у самолета, седне до още двама, заклещи се, вика-Дейба, повече нема да летим с тия, за кво се набутах, толкова пари за билет... Он дал 25£ пред три месеца.Стюардесата го пита иска ли нещо, вика-У цената на билето ли е?..Кажат му не, вика-Една чаша вода с лед..
Донесат му, извади трушия, сипе си парцуца..Самолета, тръгне да излита, не може да си тури колана, он шопар 160 кила, прилича на барбарон..Сплеска другите пасажери, да помаха през джамо, вика-Дейба и насраната държава, дано умрат сите..Излетят, люсне 1 кило ракия, удари го патриотизъм, набичи телефона, запее, ревне, едвам го укротат.
Отиде до кенефа, излезе, види надпис,, Пилотска кабина,,
разтропа се, вика-Нашио отвори да те питам нещо..Направят му забележка, вика-Я съм си платил..Направи панаир, кацнат принудително у Бургас, вика-Кога стигнахме дейба? Връхлетят барети, направят го мармалад, заключат го.
Пуснат го, прибере се у село, всички го питат що се е върнал толкова бързо, вика-Бегай че, им работим на тия расисти.
Поръча ягне, сбере аверите, почне да разправя как се видел с английската кралица, щел да си вземел Голф от там ама били с десен волан..Пуснат новините, кажат-Българин приземи аварийно самолет у Бургас, и нанесе щети на авиокомпанията, дадат нашио.
Почне да се смее, вика-Кой е тръгнал срещу мене, добро не е видел...След два дена, дойде съдия изпълнител, авиокомпанията го осъдила, вземат му Голфа, изфърлат го на улицата.
Ревне, отври вестника, прочете набираме хора за Англия за боровинки, звънне, вика-Имам интерес, с опит съм...Вземат го, почне да разправя-Бегай бе, нищо не става тука, съсипаха я тая държава, у паундите е истината..Стане запее God save the Quuin..Почне да разглежда обявите за Голф, обръща вече паунди у левове..Кажат му, че ще лети със същата компания, прилошее му.Па направи една седмица запой, последнио ден се , не може да стане, изпусне полета, вика-Не ми е писано..След 5 опита накрая замине, отиде, изкриват го не му платат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.