Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Tzar_Kiro » 30 юли 2015 16:01

1982 написа:Никъде не съм писал, че са влезли заради това в Ирак, аз не съм кон с капаци като теб и сляпо да защитавам някого. САЩ влязоха в Ирак заради собствения си икономически интерес, не от любов към Ирак и народа му, нито заради някакви оръжия.

А в Ирак изгинаха още повече хора по време на режима на Саддам, там си е война и клане открай време, не го е донесъл САЩ това.

Ми не,война нямаше,докато не влезнаха тези противници на оръжията за масово онищожаване и радетели за мир!!!Дай конкретни цифри колко са загиналите по времето на режима на Саддам и да направим сравнение с тези от влизането на САЩ!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2015 16:02

Русофилче, а ми цитирай след руското нахлуване в Афганистан и оттеглянето им после, колко хора измряха в тази страна ?? Колко кръв се проля ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 юли 2015 16:03

1982 написа:Русофилче, а ми цитирай след руското нахлуване в Афганистан и оттеглянето им после, колко хора измряха в тази страна ?? Колко кръв се проля ??!

Толкова лицемерен палячо си, че направо нямам думи, престани да сменяш темата като не ти изнася, бре.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 30 юли 2015 16:04

1982 написа:За ИДИЛ разбрах - имали Хамъри, следователно били създадени от САЩ. :mrgreen: :mrgreen: Още вчера ми го разяснихте.

Що,къде се произвеждат тези Хамъри???Не е ли в Детройт???

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2015 16:06

Tzar_Kiro написа:
1982 написа:Никъде не съм писал, че са влезли заради това в Ирак, аз не съм кон с капаци като теб и сляпо да защитавам някого. САЩ влязоха в Ирак заради собствения си икономически интерес, не от любов към Ирак и народа му, нито заради някакви оръжия.

А в Ирак изгинаха още повече хора по време на режима на Саддам, там си е война и клане открай време, не го е донесъл САЩ това.

Ми не,война нямаше,докато не влезнаха тези противници на оръжията за масово онищожаване и радетели за мир!!!Дай конкретни цифри колко са загиналите по времето на режима на Саддам и да направим сравнение с тези от влизането на САЩ!!!

Ами, само по време на войната Ирак-Иран, загиват стотици хиляди иракчани.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 юли 2015 16:06

Tzar_Kiro написа:
1982 написа:За ИДИЛ разбрах - имали Хамъри, следователно били създадени от САЩ. :mrgreen: :mrgreen: Още вчера ми го разяснихте.

Що,къде се произвеждат тези Хамъри???Не е ли в Детройт???

Той не фалира ли? :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 16:07

Пиндосовци, по-полека с нервичките... :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 юли 2015 16:09

1982 написа:Русофилче, а ми цитирай след руското нахлуване в Афганистан и оттеглянето им после, колко хора измряха в тази страна ?? Колко кръв се проля ??!

А и я само ей така да попитам, кой подкрепяше муджахидините в Афган?
И защо нахлуха от СССР, за да свалят правителството или?
И още едно палаво въпросче, защо нахлуха американците там през 2001? :lol:
Последна промяна от HoUs4oOL на 30 юли 2015 16:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2015 16:12

HoUs4oOL написа:

Толкова лицемерен палячо си, че направо нямам думи, престани да сменяш темата като не ти изнася, бре.

Кой сменя темата, бе, подлого, много е кофти когато те контрирам с твоите аргументи, понеже и в миналото на Русия ги има същите неща. Ама на теб не ти изнася да обсъждаме руските нашествия в чужди държави, за теб е важно само за американските да се плюе.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 юли 2015 16:13

1982 написа:Кой сменя темата, бе, подлого, много е кофти когато те контрирам с твоите аргументи, понеже и в миналото на Русия ги има същите неща. Ама на теб не ти изнася да обсъждаме руските нашествия в чужди държави, за теб е важно само за американските да се плюе.

Много жестоко ме контрира даже.
Вчера от Сирия отиде в Чечна, днес от Сирия, избяга в Афганистан. :lol:
Сравняваш ми неща от преди 35 години с неща от преди 4, ще отговориш ли на въпросчетата, който зададох, палячо? :lol:

Върни се в “Свободна зона”