Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 13:55

Не, няма мизерия, бедност и бездомни никъде, освен в Русия...
"През септември 2000г. в Ню Йорк световните вождове приемат т.нар. ,,Декларация на хилядолетието", с която обещават да подобрят живота на жителите на най-бедните страни в света до 2015г. 25 години по-рано, през ноември 1975г. в Рамбуей, Франция, финансовите шефове на най-богатите страни (Г6, по-късно Г7) пък обещават да подобрят живота и на жителите на най-развитите държави под вещото си обединено ръководство. Резултатите са налице - през 2010г. жителите на богатите страни получиха най-тежката икономическа криза през следвоенните години, а за жителите на бедните страни обещаният добър живот понастоящем има следните измерения:
Според програмата на ООН ,,Хабитат" над 110 милиона души по света нямат подслон над главите си и са принудени да живеят в крайна мизерия, често завършваща с гладна смърт. Повече от 1 милиард души живеят в момента във временни и несигурни убежища, палатки, землянки, бежански лагери, ,,гета", бидонвили, изоставени и полуразрушени сгради, автобуси и автомобили. Най-критична е в момента ситуацията на африканския континент. Там в момента над 800 милиона души са оставени ,,на произвола на съдбата" и са принудени да преживяват под т.нар. ,,социален минимум". Вместо реална помощ от страните, които продължават да черпят африканските ресурси,
Ситуацията в Азия не е коренно различна. 33 милиона жители на Филипините живеят в гета, като броят им непрекъснато се увеличава. В Индия броят им надхвърля 80 милиона. Подобно е състоянието и в Китай, Индонезия, Шри Ланка, Мианмар, Бангладеш и др.
Бедността и липсата на подслон не подминава Европа, Съединените щати и Австралия. В САЩ бездомните е безимотните по официални статистики (по неофициални, сигурно са два пъти повече) надхвърлят 700 хиляди, като бройката всяка година прогресирано нараства. В Австралия тази цифра е около 100 хиляди души.
Броят на крайно нуждаещите се във Франция надхвърля над 1 милион, а над 100 хиляди души нямат подслон над главите си. Подобно е състоянието и във Великобритания.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2015 13:56

Player написа:
sl321 написа:Аз лично харесвам Германия, Холандия, Белгия..... В главите на промитите мозъци от Вова има само говна и Америка. Нищо друго няма. Няма Швейцария, няма Австрия......само говна и Америка.....пфф

Аз имам симпатии към Япония пък. Като култура, страна , народ, ценности, уважение, чест, достойнство, поглед върху всеки детайл от живота и още много неща. Ако не бях българин, щеше да искам да съм японец. Но мозъчно увредените русофилки все американофил ме изкарват. :mrgreen:

Нали се сещаш какво щеше да се случи с Япония, ако през 1945-а беше победена от СССР, а не от САЩ ?!

Северна и Южна Корея са прекрасен пример. Една държава, разделена на две - американска и руска. Е, резултатът е видим.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 юли 2015 13:59

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mU9IHRlwC1M[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=snSe1tosmtw[/youtube]
Последна промяна от sl321 на 30 юли 2015 14:03, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 14:00

Не, и в ЕС няма такива проблеми...
http://www.investor.bg/evropa/334/a/uve ... st-165397/
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 юли 2015 14:04

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=snSe1tosmtw[/youtube]
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2015 14:05

sl321 написа:
Player написа:
sl321 написа:Аз лично харесвам Германия, Холандия, Белгия..... В главите на промитите мозъци от Вова има само говна и Америка. Нищо друго няма. Няма Швейцария, няма Австрия......само говна и Америка.....пфф

Аз имам симпатии към Япония пък. Като култура, страна , народ, ценности, уважение, чест, достойнство, поглед върху всеки детайл от живота и още много неща. Ако не бях българин, щеше да искам да съм японец. Но мозъчно увредените русофилки все американофил ме изкарват. :mrgreen:

Не съм бил нито в Япония, нито в САЩ. Това което знам за тези страни е от това което съм чел, и от преките впечатления на приятели и роднини.
Бил с в Русия и в почти всички държави от западна Европа. Живял съм в Англия две години. Разликата между Русия и всички държави от западна Европа от гледна точка на стандарта на живот е огромна. Естествено, че в Русия всичко е много -добре. Западна Европа са много зле. :roll:

За руснаците знам много неща от разкази на хора работели там по времето на съюза. Като ми казах, как идва един ЗИЛ с месо и го обръща на земята и бях меко казано в потрес. Студено е разбира се, но все пак месо неопаковано и направо да се хвърли на земята, говори достатъчно. За пиянските изцепки на руснаците знам толкова много случаи, че няма накъде. Добре че са били нашите да ги покриват и да ходят вместо тях на работа. Такова разхищение правят на топла вода и парно че е направо престъпление към природата. Те дори не знаят, че в Урал свършва Европа. Такива неща не знаят за историята си, че не е за вярване. Пълни простаци, алкохолици и курви е народа им. Мърлявщина има във всяко едно отношение. И това нещо ни е управлявало десетилетие и все още дърпа конци в енергетиката и други сектори. А колко пъти на спорт са ни заповядвали да им лягане, като играем с тях. Дори има случай да уволнят треньора на Локо Сф след победа над Динамо Киев, още в самолета. Ние за тях сме били и винаги ще сме роби. Много ми е интересно как някой тук се има за българин и аплодира думите на руски депутат, че трябва да им лазим в краката. Русофилството е по-вредно за здравето и от най-големите наркотици.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2015 14:07

1982 написа:
Player написа:

Нали се сещаш какво щеше да се случи с Япония, ако през 1945-а беше победена от СССР, а не от САЩ ?!

Северна и Южна Корея са прекрасен пример. Една държава, разделена на две - американска и руска. Е, резултатът е видим.

Щеше да ги върнат хилядолетия назад и да затрият културата им.Това където стъпи руски крак, нищо не е поникнало.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 юли 2015 14:13

Player написа:Ти май се правиш на разсеян. Русия си присъединява Южна Бесарабия, срещу обещанието да даде на Румъния Северна Добруджа. Нещо да кажеш сега а? А поводи за войната има три - Въстанието в Босна, Сръбско-турската война и Априлското въстание тук. Но никъде не се говори, че някой отива да освободи българите. Тогава Великите сили натискат турците за автономии и права на народите на Балканите. И турците започват да правят все повече отстъпки и виждайки накъде отиват нещата руснаците обявяват война, за да имат нови територии свой и нови територии със свое влияние. Било е въпрос на време дори дипломатично всичко да се реши на Балканите. Ти прочети Цариградската конференция от 1876г. и виж как правят големи отстъпки турците, но въпреки това Великите сили го смятат това за недостатъчно. Русия изцяло в свой интерес обяви тази война. Къде беше при предишните 9 войни с турците да ни освободи, щом това и е била единствената цел? И в армията и има финландци, сърби, румънци, черногорци и българи.
Ето фактите набързо: Русия си присъединява Южна Бесарабия, има в състава си войници от 5 различни народности освен своите и накрая им плащаме войната. То така с чужда пита, всеки може да прави помен. А и намесата на Русия в политиката на България след 1878г. доказва подлата и игра. Случаят е много сходен с това което правят САЩ в близкия изток. Свалят едни и слагат други. Мешат се в работите им и си слагат марионетки. Печелят на гърба им. Но когато САЩ се меси някъде ги обвиняваш, а когато Русия го прави са герои. Пак двойни стандарти.

Какво да кажа?
Русия не се разширява на юг от Дунав, каквато беше първоначалната ти мисъл.
Абсолютно нормално е Румъния да получи нещо, в замяна на това, че пуска руските войски да преминат през територията и.
Като цяло си ужасно незапознат с тая война, не знам защо се напъваш.
Какви отстъпки правят турците?
Султана назначава нов велик везир, който отива и казва на великите сили, че конференцията е безсмислена, защото султана щял да ощастливи империята с конституция.
Великите сили продължават да правят опити и предлагат реформи, но Портата отказва всякакви отстъпки, великите сили си тръгват, че даже и отзовават посланиците си.
Все пак се прави още един последен опит с Лондонския протокол, но ОИ отказва всякакви отстъпки, а оттам нататък на Великите сили им става ясно, че решаване по мирен път няма да има.
За какви отстъпки на ОИ говориш направо не знам, напиши ги, да ги чуем.
Направо съм учуден с каква увереност говориш, че отвори поне уикипедия и чети преди да се излагаш така...
Пак те питам какви нови територии придобива Русия, освен Южна Бесарабия, която е била в рамките на Руската Империя над 40 години?
Русия и Австро-Унгария подписват договор, според който няма да има голяма славянска държава на Балканите, което автоматично означава, че Русия няма да има влияние на Балканите или поне не такова, за което пишеш ти.
Откъде накъде Русия трябва да те освобождава, що за кретен си изобщо? :lol:
Пак ти казвам, че в руската армия има 270 хиляди руснаци със сърбите, румънци и черногорци са около 350 000, българска армия няма, има бълргаско опълчение.
Кой друг може с чужда пита и защо не го направи тоя другия? :lol:
Жалките ти сравнения между 19 и 21 век няма да ги коментирам.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2015 14:14

Китай кога почнаха да дърпат напред в развитието си ?! Когато теглиха една п***а майчина на СССР/Русия и се отвориха към Запада. Ето докъде стигна икономиката им, отвряйки се към Запада, вместо да гние и мизерува в руската орбита.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 30 юли 2015 14:14

1982 написа:Да, важното е да си пишете как в САЩ имало 30% безработица и 40 млн. бездомни, за вас това са отговори, пък дали имат нещо общо с реалността, няма значение, важно е помия да се лее.

Оня ми обясняваше как Русия борели тероризма, бомбардирайки и изтребвайки цивилни жени и деца в Чечня, но като стане дума за САЩ, веднага сменя курса и това вече се наричало друго.

С вас наистина е безсмислено да се спори, вие лъжата я нямате за нищо.

Не ми пиши глупости, темата беше Сирия, ти понеже си неподготвен отиде на майната си, или с твои думи ''що биете негрите''.
Ходи сери в другата тема и после ела да ми напишеш, че аз лея помия тук, да нямаш шизофрения? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”