Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот FLANKER » 06 май 2015 13:23

Дунаве, ама Воленчо много ви човърка 8-)
Очаквахте и Русия да се разпадне 8-)
П.П.Очакванията и мечтите са хубаво нещо.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 май 2015 14:06

FLANKER написа:Дунаве, ама Воленчо много ви човърка 8-)
Очаквахте и Русия да се разпадне 8-)
П.П.Очакванията и мечтите са хубаво нещо.

То не става въпрос за човъркане, а за шизофрения.
След като призова симпатизантите си да не участват в протестите срещу циганската престъпност, тъй като по този начин се заплашва етническият мир и има опасност от междуетнически конфликт, а до скоро призоваваше за такива, то освен шизофрения по друг начин не зная как да го определя.
Според теб това какво е и наистина ли мислиш, че е нормално поведение? Проследи катарзисите на този индивид и съм сигурен, че ще установиш много странни обрати в мисленето му. Както казах няма да се учудя ако в един момент не започне да възхвалява Ердоган или както е написал Дунав, да обърне и палачинката относно Русия.
Всичко зависи от личните му интереси и откъде идва финансовият поток.
Иначе вече ми е напълно безразличен, тъй като от него и партията му не зависи нищо, а са само пълнеж в парламента, но пиша като бивш негов привърженик, който е омерзен или по-точната дума е погнусен от поведението му.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 май 2015 14:46

v.r.s., приятелю, онзи ден Ташева разясни за какво иде реч.И повярвай, нещата не отиваха на шизофрения.Нещата са съвсем целенасочени.

П.П.Смятай и по телвезията (НОВА), щом се изопачиха нещата , относно Арменския геноцид и партията втосител, за какво говорим
П.П.2: Аз бих определил като шизофрения преизбирането на един човек, който преди това е изгонен с камъни.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 май 2015 16:00

FLANKER написа:v.r.s., приятелю, онзи ден Ташева разясни за какво иде реч.И повярвай, нещата не отиваха на шизофрения.Нещата са съвсем целенасочени.

П.П.Смятай и по телвезията (НОВА), щом се изопачиха нещата , относно Арменския геноцид и партията втосител, за какво говорим
П.П.2: Аз бих определил като шизофрения преизбирането на един човек, който преди това е изгонен с камъни.

Ти май наистина им вярваш на брътвежите.
Каква е логиката САЩ да искат етнически конфликт в България, с цел да разположат бази и да създават напрежение в страна, която им е съюзник и не им се противопоставя? Дори по-логично би било това да се направи от Русия, чиито интереси тук са накърнени и, чиито интереси защитава Сидеров.
Значи когато той призоваваше за протести срещу циганската престъпност, правеше митинги, на които говореше по тази тема, стигна се до конфликт пред джамията в София и риториката в предаванията му и парламента бяха с такава насоченост, всичко беше правилно и нямаше опасност от конфликт, но сега когато някой друг прави протести срещу тази престъпност, вече е опасно и не трябва да се подкрепят. Ми да вземе тогава да започне да ги защищава и да изпрати писмо до ЕК и правозащитните организации, че се нарушават правата на етноса, както твърди ДПС, така поне ще се види кой на какви позиции е.
За мен този човек наистина не е нормален, независимо, че с години го подкрепях и съжалявам за това, но честно казано не съм очаквал, че така ще се обърне. Единствено Бареков може да му бъде конкуренция и донякъде Яне Янев.
И тук не става въпрос за ГЕРБ, Борисов, Русия, САЩ и т.н., а за "личността" Сидеров, който във всеки момент може да заеме позиция, противоположна на тази, която е защищавал. При него политиката е за лично облагодетелствуване и решенията ги взима на лична основа, а не заради някаква кауза. В момента той воюва предимно срещу ПФ, като вече много по-рядко се чуват изказвания срещу ДПС. Подкрепи кабинета Орешарски, който си беше кабинет на същата тази ДПС, а БСП беше в ролята на обслужваща партия, като все още единствено плаче за този кабинет, дори БСП и ДПС не го защищават, както Сидеров. Правеше поклонения за жертвите от атентата при Буново, но тази година не беше на честването на паметта на загиналите, тъй като там са били ПФ, ГЕРБ и други. Разбира се нямаше го и на Луков марш, както преди години, но там е малко сложно, тъй като против този марш реагира остро и Русия, а срещу нея той няма как да застане в момента, дори и само с присъствие на подобно шествие. Няма го и на официалните чествания на 3 март и на 19 февруари, а прави циркове с алтернативни митинги. Всичко това за стремеж към обединение на националистите и народа ли говори според теб или за разединение? Каква точно е неговата цел и на кого служи?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 май 2015 17:19

Мисля , че гледаме в различни посоки , приятелю.Цинизмът , подлостта и продажността на управляващите си вършат перфектно работата.
Помисли малко, защо им е нужно всичко това на САЩ и ще започнеш са нареждаш пъзела.Относно Луков марш: Алфа тв беше единствената телевизия, която покани организаторът на този марш.Относно паметника на жертните от атентата: Атака беше единствената партия, която се погрижи за него.Другите неща сме ги дъвкали стотици пъти тук и не мисля да ги коментирам.
П.П. Човекът, който, ако ти каже -Добро утро е по- добре да погледнеш към небето е на власт.С такъв човек и продажната пасмина около него , пропадането ще продължи с пълна сила.
Толкова от мен за " лудия" и за човека до магнолията.
П.П.2:Честит празник!
Последна промяна от FLANKER на 06 май 2015 17:38, променено общо 4 пъти.
Изображение

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 06 май 2015 17:30

Сидеровци, какво стана с войната през май?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 май 2015 17:33

pomiqr268 написа:Сидеровци, какво стана с войната през май?

Пес, какво става в Украйна. ..отново?
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 май 2015 17:36

FLANKER написа:Мисля , че гледаме в различни посоки , приятелю.Цинизмът , подлостта и продажността на управляващите си вършат перфектно работата.
Помисли малко, защо им е нужно всичко това на САЩ и ще започнеш са нареждаш пъзела.Относно Луков марш: Алфа тв беше единствената телевизия, която покани организаторът на този марш.Относно паметника на жертните от атентата: Атака беше единствената партия, която се погрижи за него.Другите неща сме ги дъвкали стотици пъти тук и не мисля да ги щаментирам.
П.П. Човекът, който, ако ти каже -Добро утро е по- добре да погледнеш към небето е на власт.С такъв човек и продажната пасмина около него , пропадането ще продължи с пълна сила.
Толкова от мен за " лудия" и за човека до магнолията.
П.П.2:Честит празник!

Да, със сигурност виждаме нещата по-различен начин, което е нормално и в това няма нищо лошо.
Благодаря, честит празник и на теб!

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 06 май 2015 17:36

FLANKER написа:

Не ме вълнува Украйна. Вълнува ме майската война в България.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 май 2015 17:48

pomiqr268 написа:
FLANKER написа:

Не ме вълнува Украйна. Вълнува ме майската война в България.

Ами всичко започва от Украйна.
Сидеров цитира латвийси журналист .Този журналист говореше за последните дни на май.
Казах го и на колегата (Дунав), че ми се иска всичко това да е една огромна лъжа.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”