Очаквахте и Русия да се разпадне
П.П.Очакванията и мечтите са хубаво нещо.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FLANKER написа:Дунаве, ама Воленчо много ви човърка![]()
Очаквахте и Русия да се разпадне![]()
П.П.Очакванията и мечтите са хубаво нещо.
FLANKER написа:v.r.s., приятелю, онзи ден Ташева разясни за какво иде реч.И повярвай, нещата не отиваха на шизофрения.Нещата са съвсем целенасочени.
П.П.Смятай и по телвезията (НОВА), щом се изопачиха нещата , относно Арменския геноцид и партията втосител, за какво говорим
П.П.2: Аз бих определил като шизофрения преизбирането на един човек, който преди това е изгонен с камъни.
pomiqr268 написа:Сидеровци, какво стана с войната през май?
FLANKER написа:Мисля , че гледаме в различни посоки , приятелю.Цинизмът , подлостта и продажността на управляващите си вършат перфектно работата.
Помисли малко, защо им е нужно всичко това на САЩ и ще започнеш са нареждаш пъзела.Относно Луков марш: Алфа тв беше единствената телевизия, която покани организаторът на този марш.Относно паметника на жертните от атентата: Атака беше единствената партия, която се погрижи за него.Другите неща сме ги дъвкали стотици пъти тук и не мисля да ги щаментирам.
П.П. Човекът, който, ако ти каже -Добро утро е по- добре да погледнеш към небето е на власт.С такъв човек и продажната пасмина около него , пропадането ще продължи с пълна сила.
Толкова от мен за " лудия" и за човека до магнолията.
П.П.2:Честит празник!
FLANKER написа:pomiqr268 написа:Сидеровци, какво стана с войната през май?
Пес, какво става в Украйна. ..отново?
pomiqr268 написа:FLANKER написа:pomiqr268 написа:Сидеровци, какво стана с войната през май?
Пес, какво става в Украйна. ..отново?
Не ме вълнува Украйна. Вълнува ме майската война в България.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 7 госта