Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот Player » 30 юли 2015 12:38

От всички тези снимки и от други които съм виждал, заключението е че руснаците са същите като циганите, само дето са бели, заради липсата на слънце. Едно към едно са във всяко отношение - мизерия, мръсотия и разруха. Много алкохол, наркотици и неграмотност. Направо може да им викаме белите цигани :mrgreen:
Последна промяна от Player на 30 юли 2015 12:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 юли 2015 12:39

Player написа:Значи тия са деветата дупка на кавала откъде и да го погледнеш. Мислех че с ресурсите си има поне малко по-голямо заплащане от нас. При нас минималната е почти 400лв, и си мислех че имат поне 450-500лв в наши пари. А те егати му гаврошовците. Е не това да говорят разни същества тук, как трябва да излезем от ЕС и да вървим с Русия, как тя се развивала и там е бъдещето звучи абсурдно меко казано. Значи за да не си губя времето с малоумниците ще им показвам минималната им заплата на руснаците и сами да си бият главите в стената. То бива да се опитваш да кажеш на черното бяло, ама когато дори няма и бяло петънце, направо е позорно.Мерси много за тази информация. 70% от населението им нямат канализация и имат пари колкото да не умрат от глад. И това ми било по-добра страна от САЩ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: хахаххаха русофилките са пълни мухльовци, но щом си го търсят ще ги унижавам където ги хвана.

Player ,ти на колко години си?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Tommi » 30 юли 2015 12:43

Синьо сърце написа:
Tommi написа:О, сигурен съм, че сте разгромили противника. :lol: Сигурно сте написали, че не е вярно, че Youtube е включен в списъка със забранени сайтове или че източникът на новината не е достатъчно достоверен. :lol:

Естествено, че не е вярно. Там има линк към сайта на руската комисия по надзора на тез неща, и е обяснено перфектно за какво иде реч. :)

Кое точно не е вярно:
Роскомнадзор предупреждает российских пользователей, что в понедельник, 27 июля 2015 года, отдельные указатели страниц сервиса YouTube будут включены в реестр нарушителей авторских прав.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 30 юли 2015 12:44

Tommi написа:Хехехе, избра да коментираш точно изречението, в което няма количествено измерими факти и го разгроми. :mrgreen:

Не това ми е целта!!!Простата и единствена цел ми е да образовам и накарам събеседниците си да прогледнат,да ги науча да мислят с главата си,а не да вярват на евтината пропаганда,а така също и да повиша IQ-то им!!!Но уви,трудът ми все още не дава плодове!!!Някои колеги ми казват,че е кауза пердута,но аз съм упорит и не се отказвам лесно!!!Обучението ви продължава!!!Още не сте вдигнали левъл,но и това ще стане!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2015 12:45

Защо питаш? Не казвам нищо по принцип за себе си тук, за да се смея на самозаключенията до които стигат, някой мозъци тук за мен. Голямо шоу е да гледаш как хора които не ме познават и не знаят нищо за мен, пишат какво знам, какво съм видял и какво не съм , кого познавам и кого не, какво не разбирам и тн. Голямо шоу е. Много ме подценяват на моменти поради това, че нищо не знаят за мен и става голямо шоу. Обичам да ме подценяват. Виж ако взема да кажа това онова, може да ми се развали забавата.Та с каква цел питаш?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юли 2015 12:47

Tzar_Kiro написа:
Tommi написа:Хехехе, избра да коментираш точно изречението, в което няма количествено измерими факти и го разгроми. :mrgreen:

Не това ми е целта!!!Простата и единствена цел ми е да образовам и накарам събеседниците си да прогледнат,да ги науча да мислят с главата си,а не да вярват на евтината пропаганда,а така също и да повиша IQ-то им!!!Но уви,трудът ми все още не дава плодове!!!Някои колеги ми казват,че е кауза пердута,но аз съм упорит и не се отказвам лесно!!!Обучението ви продължава!!!Още не сте вдигнали левъл,но и това ще стане!!!

Добре, това е хубаво начинание. Но слагай шапка в тези горещини и при това силно слънце. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 12:57

Ха,ха,ха...хубава подборка. Такъв може за много страни да се направи, но аз ще се задоволя с една снимка и статията с нея относно бедността сред децата. И един линк към материал на DW за инфраструктурата. Естествено, че става дума за бившата икономика №1 на света, за Меката на демокрацията и просперитета, за страната с неограничени възможности...очевидно присмеха към други страни е неуместен. Още повече, другите страни нямат 40 трилиона дългове.
Изображение
http://www.novini.bg/news/77815-%D0%B1% ... D0%BB.html
DW-Срам за Америка!
http://www.dw.com/bg/%D1%81%D1%80%D0%B0 ... a-16084272
Последна промяна от Синьо сърце на 30 юли 2015 13:24, променено общо 1 път.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 13:01

Tommi написа:Кое точно не е вярно:
Роскомнадзор предупреждает российских пользователей, что в понедельник, 27 июля 2015 года, отдельные указатели страниц сервиса YouTube будут включены в реестр нарушителей авторских прав.

Чети, чети... само отделни страници, зарад нарушени авторски права, след оплакване от носителя и решение на съда! И то до отстраняване на проблема. Коментар, или нямаш?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 30 юли 2015 13:03

Шапките са за поданиците ми!!!Ако са и с моя лик,това е предимство при кандидатстване за нова работа!!!На мен шапки не ми трябват!!!Поне не и докато има хора,които да ми веят втрилото да ми правят вятър и да ми държат чадъра да пази сянка!!!За климатици забравете!!!Жива сила е нужна на тази държава,не празни приказки и някакви си машини!!!Хората правят държавата,не машините!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2015 13:10

Разбира се, че Финландия е друга галактика, сравнена с Русия. За щастие, финландците не са имали "честта" да ги управляват "велики" политици като обожествявания тук Путин, та нека им е зле сега.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”