siniq_fen написа:ros написа:аз вече само цветя подарявам... това с кондомите беше в миналото
А липсва ли ти?
ммммммммммммм не
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:ros написа:аз вече само цветя подарявам... това с кондомите беше в миналото
А липсва ли ти?
ralka_levskarka написа:Като сте се е*авали за Пуул да ме виждаш нещо да казвам? И на мен в някои случаи не ми е приятно, ама никой не пита. Аре само не казвай, че не си.
Без име написа:ralka_levskarka написа:Като сте се е*авали за Пуул да ме виждаш нещо да казвам? И на мен в някои случаи не ми е приятно, ама никой не пита. Аре само не казвай, че не си.
Рали - обаждай се! Тъкмо може да живне дискусията.
Това че ти не се обаждаш, трябва ли да означава, аз да да не се обаждам ?
ros написа:siniq_fen написа:ros написа:аз вече само цветя подарявам... това с кондомите беше в миналото
А липсва ли ти?
ммммммммммммм не
Middlesbrough написа:Като видя някоя забавна снимка в фейса или тук в форума винаги се разсмивам няма значение дали е за Барса , Реал или Челси
tatusindo написа:Middlesbrough написа:Като видя някоя забавна снимка в фейса или тук в форума винаги се разсмивам няма значение дали е за Барса , Реал или Челси
Ти затва си пич
ralka_levskarka написа:Без име написа:ralka_levskarka написа:Като сте се е*авали за Пуул да ме виждаш нещо да казвам? И на мен в някои случаи не ми е приятно, ама никой не пита. Аре само не казвай, че не си.
Рали - обаждай се! Тъкмо може да живне дискусията.
Това че ти не се обаждаш, трябва ли да означава, аз да да не се обаждам ?
Няма кво да се обаждам, не съм такава да се обиждам от всичко.
Middlesbrough написа:Аз самия много пъти съм поствал смешни снимки за Барселона , най - много за Валдез :Д , просто гледай забавната част на страната : ) не е болка за умиране
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982, Thsmith и 6 госта