Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 30 юли 2015 01:39

dunavfc написа:Александров поне е е добронамерен трол, докато Станко и Кашчей са ебати неповторимите дебили, все едно една майка и брат са ги правили...

Ти пък си просто дунавско шаранче и то от най-голите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 30 юли 2015 01:42

CTAHKO написа:Колега българин, не се поддавай на евтините провокации 8-) Целта им е да ни изкарат от равновесие и след това да ни докладват в темата за доносници, където се чувстват в свои води 8-) А след това докато ни няма (по обясними причини), да се възползуват от липсата ни и да наблъскат форумът с русофобските си пасквили 8-) Дано с този пост съм спасил поне един човешки живот 8-)

Напълно подкрепям поста ти , повечето от русофобите са се мазнили на комунистите и са станали агенти на ДС! После станаха първи слуги на Новия ред!
В това им е силата СТАНКО, да доносничат срещу нас! За целта постоянно използват провокации срещу нас!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юли 2015 01:43

Наско написа:Нямам нищо общо с ника 1982!

Не лъжи, полубратя сме по майчина линия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Русия забранява YouTube

Мнениеот demy27 » 30 юли 2015 08:59

Синьо сърце написа:
demy27 написа:Ще се изненадаш какво знам, но не си ти човека пред когото да се доказвам. Не се виждаш че, само ЦРУ, евреи, хамериканска пропаганда, нов световен ред и педали са ти в устата, а си тръгнал да говориш за другите. Ти като си с уменията, езика и знанията, защо не отиваш да пробиваш в Русия, а сипеш дивотии тук?

Първо се научи да пишеш на български език. Писна ми да ви го повтарям, но какво да се прави. Ами аз мога да ида в Русия, за разлика от теб. Мога да ида и в Европа, но не като бърсач на задници. Но ми е най-добре тук. Направил съм си нещата и бачкам здраво. Не се оплаквам( някога да си ме чул да се оплаквам?), гледам си семейството и ми е през хОя за Сульо и Пульо( теб не слагам в тях). И нещо си объркал-аз за евреи, ЦРУ и НСР не говоря. Педали мразя, да!
Забавлявам се тук, но и научавам нови неща тук. Помогнал съм на доста хора, и съм покендзал доста хора. Въпрос на виждане. Нямам нужда никой да се доказва, защото нещата си личат отдалече. Точно както като асистент трябваше да гледам дали студентите преписват...ами няма как да стане-един накъдето отива, друг отдавна се е върнал. Има как да стане, разбира се-смееш се и го пускаш да ти обяснява преписаното. Именно ТУК идва катастрофата... :)

Аз пък мислих, че катастрофата е в един и същ пост, да направиш забележка, че някой не пише на перфектен Български език, а след това за напишеш как си "покендзал" доста хора. Веднъж един професор по история на изкуството от Италия ми каза, да не се притеснявам, че не говоря италиански много добре - когато двама души искат да се разберат, те ще намерят начин. Също така каза, че за него е много по-лошо, някой да не се опитва да вникне в написаното и казаното, а да прави забележки за граматика и правопис. Казваш, че си научил нови неща тук. Може би ще научиш и да опитваш да схванеш смисъла на написаното, вместо да гледаш под лупа правописа. Ще ти е от полза, ако някой ден решиш да идеш в Европа и да не бършеш задници. За Русия не знам - сигурно заради това, че не говоря перфектен руски език, на два пъти се опитваха да ме ограбят посред бял ден на оживени места. Аз пък обещавам, че щом толкова тежко те засяга едно по-свободно писане, да внимавам повече :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 30 юли 2015 09:08

Tzar_Kiro написа:
demy27 написа:Ще се изненадаш какво знам, но не си ти човека пред когото да се доказвам. Не се виждаш че, само ЦРУ, евреи, хамериканска пропаганда, нов световен ред и педали са ти в устата, а си тръгнал да говориш за другите. Ти като си с уменията, езика и знанията, защо не отиваш да пробиваш в Русия, а сипеш дивотии тук?

Да,много сме иизненадани!!!Знаеш всичко,само не и това,че Русия е втората държава по брой емигранти!!!Дори е преди Германия и Англия!!!Сядай да си уччиш уроците и да си пишеш домашното!!!

А ти къде в поста ми видя нещо за емигранти? Все едно аз да ти кажа "Нищо не знаеш за популацията на кенгуру в северната част на Австралия" сядай и си пиши домашните :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2015 11:04

balgarinrusofil написа:
Tommi написа:Тука положението е тежко, направо русофилско :roll: Силно се надявам, че ви плащат за писането на тези... неща. Или най-малкото ги пишете, за да дразните/провокирате останалите и по този начин да се забавлявате. Дано да не си вярвате наистина на работите, които пишете. :roll:

Не ми плащат! Пиша според своите лични убеждения! И да все повече хора стават русофили , защото виждат лицемерието и заплахата от страна на световната мутра САЩ и осъзнават, че Русия е единствената възможна алтернатива да спре плана за поробване на човечеството - НОВ СВЕТОВЕН РЕД! В Русия и Китай е надеждата на нормалните хора да заживеят в един по-спокоен и по-добър свят!

До онзи ден пишеше, как всички млади българи били с промито съзнание и за т'ва мразили Русия, сега, русофилите били много и непрекъснато се увеличавали. :lol:
Синхронизирай най-накрая точките.

Русофилите толкова са се увеличили, че току виж на следващите избори "Атака" взела с 1 % отгоре и вече ще е в рамките на 6-те %.
А БСП ще качи от 15 на 17.
И това при около 50 % избирателна активност.

Мда, България е "русофилска". :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 юли 2015 11:08

HoUs4oOL написа:
CTAHKO написа:Ама от Сливен само някои квартали 8-) Играта да си остане в робската част 8-) Той не заслужава такъв президент 8-) Циганите също 8-)

От Квартал Надежда имат право на самоопределение, вярвам, че ще направят европейски избор. :lol:

По-мои наблюдения, доста от циганите ( не само в Сливен ) ... Си харесват Бай Тошо и Русия.

Така че, да, не се и съмнявам, че ще направят "качественият" избор. :lol:
Добре, че зачекнахте темата... Започвам да превиждам в лицето руско, оттърваване от голяма част от мургавите ни "събратя". :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 30 юли 2015 11:13

HoUs4oOL написа: Толкова си глупав и незапознат или се правиш на приятно разсеян, че е чак жалко.
Прочети Будапещенска конвенция, споменава ли се там България или не?
Точно така, идват да ограбят България, която е най-богатата държава в света и има 1 000 тона злато, руснаците идват да го вземат.
Какви точно са разширенията на Руската Империя след края на войната?
В предварителните договори Русия и Австро-Унгария се съгласяват, че няма да има голяма славянска държава, и че Русия няма да се разширява на юг от Дунав.
Русия има над 270 хилядна войска, 270 хиляди човека, руснаци, РУСНАЦИ на брега на Дунав.
На кавказкия фронт какви се бият, българи или влахи? :lol:
Знам, че евроатлантизма е велика идеология, ама ако за теб човешкия живот може да се измери в злато, за мен не е така.
А кой плати за независимостта на България? :roll:
Ама сега последно руски слуги ли сте или не сте?
Как така хем петата колона ви ръководи вече 100 години, хем не сте руски слуги?

Ти май се правиш на разсеян. Русия си присъединява Южна Бесарабия, срещу обещанието да даде на Румъния Северна Добруджа. Нещо да кажеш сега а? А поводи за войната има три - Въстанието в Босна, Сръбско-турската война и Априлското въстание тук. Но никъде не се говори, че някой отива да освободи българите. Тогава Великите сили натискат турците за автономии и права на народите на Балканите. И турците започват да правят все повече отстъпки и виждайки накъде отиват нещата руснаците обявяват война, за да имат нови територии свой и нови територии със свое влияние. Било е въпрос на време дори дипломатично всичко да се реши на Балканите. Ти прочети Цариградската конференция от 1876г. и виж как правят големи отстъпки турците, но въпреки това Великите сили го смятат това за недостатъчно. Русия изцяло в свой интерес обяви тази война. Къде беше при предишните 9 войни с турците да ни освободи, щом това и е била единствената цел? И в армията и има финландци, сърби, румънци, черногорци и българи.
Ето фактите набързо: Русия си присъединява Южна Бесарабия, има в състава си войници от 5 различни народности освен своите и накрая им плащаме войната. То така с чужда пита, всеки може да прави помен. А и намесата на Русия в политиката на България след 1878г. доказва подлата и игра. Случаят е много сходен с това което правят САЩ в близкия изток. Свалят едни и слагат други. Мешат се в работите им и си слагат марионетки. Печелят на гърба им. Но когато САЩ се меси някъде ги обвиняваш, а когато Русия го прави са герои. Пак двойни стандарти.
Последна промяна от Player на 30 юли 2015 11:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2015 11:14

demy27 написа:Аз пък мислих, че катастрофата е в един и същ пост, да направиш забележка, че някой не пише на перфектен Български език, а след това за напишеш как си "покендзал" доста хора. Веднъж един професор по история на изкуството от Италия ми каза, да не се притеснявам, че не говоря италиански много добре - когато двама души искат да се разберат, те ще намерят начин. Също така каза, че за него е много по-лошо, някой да не се опитва да вникне в написаното и казаното, а да прави забележки за граматика и правопис. Казваш, че си научил нови неща тук. Може би ще научиш и да опитваш да схванеш смисъла на написаното, вместо да гледаш под лупа правописа. Ще ти е от полза, ако някой ден решиш да идеш в Европа и да не бършеш задници. За Русия не знам - сигурно заради това, че не говоря перфектен руски език, на два пъти се опитваха да ме ограбят посред бял ден на оживени места. Аз пък обещавам, че щом толкова тежко те засяга едно по-свободно писане, да внимавам повече :)

Нямам впредвид перфектен език, ама поне запетайките да са си на мястото :) ...обиколих с Левски цяла Европа и никак не съм впечатлен. Бих отишъл в Норвегия или Белгия. Но както казах-камъкът си тежи на мястото. Тук изкарвам горе-долу парите, които бих изкарвал и там. Но в БГ те са с по-голяма стойност. И не е до пари-детето ми расте, предпочитам да сме си тук. С родното място нищо не може да се сравнява, ако ще и златен дворец да е...това го запомни от мен!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 30 юли 2015 11:36

demy27 написа: За Русия не знам - сигурно заради това, че не говоря перфектен руски език, на два пъти се опитваха да ме ограбят посред бял ден на оживени места. Аз пък обещавам, че щом толкова тежко те засяга едно по-свободно писане, да внимавам повече :)

Бил съм в западна Европа, и в Русия ( многократно). Търгувах дълги години с руски производител. Имам много приятели руснаци. За радост болшинството от моите приятели там са опозиция на сегашната власт. Опозиция - по разбирания. Иначе никой да не се заблуждава, че в Русия има истинска опозиция. Наистина не е като в Северна Корея, но от страна - свобода на словото, нещата са приблизително като преди 1989 година. Тези медии, които се водят опозиционни са сврени в ъгъла и ги мачкат много здраво. Болшинството от населението в Русия живее в пълна мизерия. Инфраструктурата е абсолютна катастрофа. Големите градове като Москва и Санкт Петербург са що годе добре ( и то с много условности) но десетки милиони хора в тази необятна страна живеят адски мизерно. От 46 държави в Европа, Русия е на "престижното" 43 място по минимална работна заплата с крупната сума от 118 евро. Съдебната система няма нищо общо с ПРАВОсъдие и справедливост. Там, ( както и тук, тъй като ние живеем в капитализъм или какво е там,.... но е от съветски тип) тя изпълнява ролята на служба за "изчистване на сметки" с такива на които "много им знае устата". Социологията ( както и съдебната система, както и всичко останало) обслужва властта, и Вова има 80 % рейтинг, така както БСП щяха да спечелят на изборите в последните поне 4 пъти. Просто говорим за една и съща система. Всичко се основава на лъжата. Това е системата.
Живеят в мизерия, а цялото богатство на планетата е в недрата на земята им. Всичко е основано на лъжа, а който понечи да каже истината влиза в групата на Борис Немцов и Анна Политковская. Шепа хора са изключително богати, един много малък процент хора са заможни, и един много голям процент живеят в истинска мизерия.
Тези тук които проявяват желание да отидат там ми се ще хич да не се връщат. Малоумници!

demy27 написа: Може би ще научиш и да опитваш да схванеш смисъла на написаното, вместо да гледаш под лупа правописа.

Това с правописа са абсолютни глупости! На някой не му изнася това което пишеш и брои запетаи и точки. Да брои каквото си иска. Аз се чудя на такъв защо въобще му отговаряш. Пиши си това което мислиш, и си го сложи на оная работа. Какво като нямаш нямаш правописни и пунктуационни грешка след като пишеш абсолютни глупости? ( а на всичко отгоре въпросният индивид има грешки в писането)
"В Русия такива прошлеци не им трябват и за това българите ходели в западна Европа, а не в Русия". :? Малееее.....ужас.... Престъпно разминаване с реалността. Престъпно незнание! Ама нали знае къде да слагат запетаи поне......цъ цъ :roll: Правилното писане не дава право на пишещият да ръси лъжи и неверни неща и обратно. Голяма работа, че този който пише фактите такива каквито са, е направил някоя пунктуационна грешка.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lXUBqtT6w1c[/youtube]
Последна промяна от sl321 на 30 юли 2015 11:48, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Свободна зона”