dunavfc написа:Александров поне е е добронамерен трол, докато Станко и Кашчей са ебати неповторимите дебили, все едно една майка и брат са ги правили...
Ти пък си просто дунавско шаранче и то от най-голите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:Александров поне е е добронамерен трол, докато Станко и Кашчей са ебати неповторимите дебили, все едно една майка и брат са ги правили...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Колега българин, не се поддавай на евтините провокацииЦелта им е да ни изкарат от равновесие и след това да ни докладват в темата за доносници, където се чувстват в свои води
А след това докато ни няма (по обясними причини), да се възползуват от липсата ни и да наблъскат форумът с русофобските си пасквили
Дано с този пост съм спасил поне един човешки живот
Наско написа:Нямам нищо общо с ника 1982!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Синьо сърце написа:demy27 написа:Ще се изненадаш какво знам, но не си ти човека пред когото да се доказвам. Не се виждаш че, само ЦРУ, евреи, хамериканска пропаганда, нов световен ред и педали са ти в устата, а си тръгнал да говориш за другите. Ти като си с уменията, езика и знанията, защо не отиваш да пробиваш в Русия, а сипеш дивотии тук?
Първо се научи да пишеш на български език. Писна ми да ви го повтарям, но какво да се прави. Ами аз мога да ида в Русия, за разлика от теб. Мога да ида и в Европа, но не като бърсач на задници. Но ми е най-добре тук. Направил съм си нещата и бачкам здраво. Не се оплаквам( някога да си ме чул да се оплаквам?), гледам си семейството и ми е през хОя за Сульо и Пульо( теб не слагам в тях). И нещо си объркал-аз за евреи, ЦРУ и НСР не говоря. Педали мразя, да!
Забавлявам се тук, но и научавам нови неща тук. Помогнал съм на доста хора, и съм покендзал доста хора. Въпрос на виждане. Нямам нужда никой да се доказва, защото нещата си личат отдалече. Точно както като асистент трябваше да гледам дали студентите преписват...ами няма как да стане-един накъдето отива, друг отдавна се е върнал. Има как да стане, разбира се-смееш се и го пускаш да ти обяснява преписаното. Именно ТУК идва катастрофата...
Tzar_Kiro написа:demy27 написа:Ще се изненадаш какво знам, но не си ти човека пред когото да се доказвам. Не се виждаш че, само ЦРУ, евреи, хамериканска пропаганда, нов световен ред и педали са ти в устата, а си тръгнал да говориш за другите. Ти като си с уменията, езика и знанията, защо не отиваш да пробиваш в Русия, а сипеш дивотии тук?
Да,много сме иизненадани!!!Знаеш всичко,само не и това,че Русия е втората държава по брой емигранти!!!Дори е преди Германия и Англия!!!Сядай да си уччиш уроците и да си пишеш домашното!!!
balgarinrusofil написа:Tommi написа:Тука положението е тежко, направо русофилскоСилно се надявам, че ви плащат за писането на тези... неща. Или най-малкото ги пишете, за да дразните/провокирате останалите и по този начин да се забавлявате. Дано да не си вярвате наистина на работите, които пишете.
Не ми плащат! Пиша според своите лични убеждения! И да все повече хора стават русофили , защото виждат лицемерието и заплахата от страна на световната мутра САЩ и осъзнават, че Русия е единствената възможна алтернатива да спре плана за поробване на човечеството - НОВ СВЕТОВЕН РЕД! В Русия и Китай е надеждата на нормалните хора да заживеят в един по-спокоен и по-добър свят!
HoUs4oOL написа:CTAHKO написа:Ама от Сливен само някои кварталиИграта да си остане в робската част
Той не заслужава такъв президент
Циганите също
От Квартал Надежда имат право на самоопределение, вярвам, че ще направят европейски избор.
HoUs4oOL написа: Толкова си глупав и незапознат или се правиш на приятно разсеян, че е чак жалко.
Прочети Будапещенска конвенция, споменава ли се там България или не?
Точно така, идват да ограбят България, която е най-богатата държава в света и има 1 000 тона злато, руснаците идват да го вземат.
Какви точно са разширенията на Руската Империя след края на войната?
В предварителните договори Русия и Австро-Унгария се съгласяват, че няма да има голяма славянска държава, и че Русия няма да се разширява на юг от Дунав.
Русия има над 270 хилядна войска, 270 хиляди човека, руснаци, РУСНАЦИ на брега на Дунав.
На кавказкия фронт какви се бият, българи или влахи?![]()
Знам, че евроатлантизма е велика идеология, ама ако за теб човешкия живот може да се измери в злато, за мен не е така.
А кой плати за независимостта на България?![]()
Ама сега последно руски слуги ли сте или не сте?
Как така хем петата колона ви ръководи вече 100 години, хем не сте руски слуги?
demy27 написа:Аз пък мислих, че катастрофата е в един и същ пост, да направиш забележка, че някой не пише на перфектен Български език, а след това за напишеш как си "покендзал" доста хора. Веднъж един професор по история на изкуството от Италия ми каза, да не се притеснявам, че не говоря италиански много добре - когато двама души искат да се разберат, те ще намерят начин. Също така каза, че за него е много по-лошо, някой да не се опитва да вникне в написаното и казаното, а да прави забележки за граматика и правопис. Казваш, че си научил нови неща тук. Може би ще научиш и да опитваш да схванеш смисъла на написаното, вместо да гледаш под лупа правописа. Ще ти е от полза, ако някой ден решиш да идеш в Европа и да не бършеш задници. За Русия не знам - сигурно заради това, че не говоря перфектен руски език, на два пъти се опитваха да ме ограбят посред бял ден на оживени места. Аз пък обещавам, че щом толкова тежко те засяга едно по-свободно писане, да внимавам повече
demy27 написа: За Русия не знам - сигурно заради това, че не говоря перфектен руски език, на два пъти се опитваха да ме ограбят посред бял ден на оживени места. Аз пък обещавам, че щом толкова тежко те засяга едно по-свободно писане, да внимавам повече
demy27 написа: Може би ще научиш и да опитваш да схванеш смисъла на написаното, вместо да гледаш под лупа правописа.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта