demy27 написа:Ще се изненадаш какво знам, но не си ти човека пред когото да се доказвам. Не се виждаш че, само ЦРУ, евреи, хамериканска пропаганда, нов световен ред и педали са ти в устата, а си тръгнал да говориш за другите. Ти като си с уменията, езика и знанията, защо не отиваш да пробиваш в Русия, а сипеш дивотии тук?
Първо се научи да пишеш на български език. Писна ми да ви го повтарям, но какво да се прави. Ами аз мога да ида в Русия, за разлика от теб. Мога да ида и в Европа, но не като бърсач на задници. Но ми е най-добре тук. Направил съм си нещата и бачкам здраво. Не се оплаквам( някога да си ме чул да се оплаквам?), гледам си семейството и ми е през хОя за Сульо и Пульо( теб не слагам в тях). И нещо си объркал-аз за евреи, ЦРУ и НСР не говоря. Педали мразя, да!
Забавлявам се тук, но и научавам нови неща тук. Помогнал съм на доста хора, и съм покендзал доста хора. Въпрос на виждане. Нямам нужда никой да се доказва, защото нещата си личат отдалече. Точно както като асистент трябваше да гледам дали студентите преписват...ами няма как да стане-един накъдето отива, друг отдавна се е върнал. Има как да стане, разбира се-смееш се и го пускаш да ти обяснява преписаното. Именно ТУК идва катастрофата...