1982 написа:ТодорТ, точно някои хора тук да ми говорят за коне с капаци, е мега нелепо. Мразещите американците отдавна съм забелязал, че знаете всичко. И, разбира се, зад всичко лошо на света стоят лошите американци.
А доводи от типа, че онея имали бронирани Хамъри .... хаха, че нали американска техника стоя толкова години в Ирак, нормално е да се докопат до различни неща, северновиетнамците навремето как се сдобиват с някои Хюи-та и друга американска техника, сигурно САЩ са създали и тях и са им ги раздавали.
Имали Хамъри и следователно САЩ ги създали, хаха.

Все едно Хамърите са някакви секретни машини и не е пълно по целия свят с тях.
Матросов, поне тука недей, бре, поне тука недей се хвърля...
Аз също съм забелязал, че обичащите американците винаги вярвате само на неща, които ви изнасят.
Точно пък алчността и империализма на американците превърнаха толкова арабски държави в ад.
Случващото се в Сирия е точно американско дело, насърчавайки ''умерената опозиция'' превърнаха Сирия от една светска държава в абсолютна развалина.
В Дамаск живееха мирно и тихо и мюсюлмани и християни, докато някой не реши, че военноморската база на Русия в Сирия не им пречи и Асад се превърна в един кръвожаден диктатор, който трябваше да бъде демократизиран и ако не бяха Русия и Китай, краварника отдавна да е налазил в Сирия пряко, защото сега е непряко.
Американците си финансират Сирия и пряко и непряко.
Пряко, чрез така наречената умерена опозиция, която реже глави, и хвърля деца през прозорците, но си се финансира от сащ, изпращят им се и пари, и оръжия и друга техника и от краваленд и от Великобритания.
Непряко, чрез съюзниците на сащ, за което призна и генерал Демпси.
Освен това на няколко пъти разни хуманитарни въртолети, случайно попадаха в ръцете на джихадистите.
Интересно е, че си продават и петрол и антики, на кой ги продават никой не знае и никой не казва де.
И още по интересното е, че за първи път действително има сериозна заплаха, избиват се хора, унищожават се културни богатства, но Меката на демокрацията мълчи и гледа, а извинявай, пуснаха 2-3 бомби, изтрепаха и бая цивилен народ покрай тях, ама не е страшно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UGoklfW2u6s[/youtube]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]