Ето ви две песни и ми кажате кво просташко има в тях???Особено първата кво й е???
ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MCMXIII написа:Господин Помияр, един исландец ако никога не е слушал Мара отварачката, винаги тъжен и намусен ли ходи? Дали може милият да докара жена си до оргазъм или трябва да слуша Кондьо? Наистина нерадостна съдба. Той тъжен, тя незадоволена
pomiqrat написа:От прочетеното до тук ми стана ясно, че всички видове музика са чалга без класическата музика и мюзикалите и аз съм тъп, защото слушам рап, хаус и регетон и поради причината, че не слушам класика и мюзикали и ми е кеф да отида на чалготека, за да се забавлявам с масите. Ако целта ти е да преспиш жената , с която си поканил, за да се възползваш от бeзпомощното и състояние определено трябва да и пуснеш Albinoni - Adagio in G MinorОсвен ако жената не учи в музикалната академия класическа музика или балет
Малко да влезете в час и да научите какво се слуша и да не ставате смешни с примери от 18 век
Преди 300 години тия същите музики пак са ги оплювали и са ги обявявали за дяволски нали? А сега им казват велики класици.
Анти-чалгаджийниците да си слушат Буги Барабата, Милена и разни подобни викащи същества, които само те си разбират творчеството и оставете нас простите да се забавляваме. На мацката ще я докарам до оргазъм с това докато се мъчиш да я свестиш след калсическите си музики.
Cesc Fabregas написа:MCMXIII написа:Господин Помияр, един исландец ако никога не е слушал Мара отварачката, винаги тъжен и намусен ли ходи? Дали може милият да докара жена си до оргазъм или трябва да слуша Кондьо? Наистина нерадостна съдба. Той тъжен, тя незадоволена
![]()
![]()
![]()
Пак бъркаш, не се казва Кондьо, а Анакондьо
Тва се получавало като се кръстосат змия и чалгаджия
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Музиката се прави, за да се танцува, а не да стоиш като дърво на стола. Ако слушаше музика щеше да знаеш, че във всички стилове музика се вкарват ориенталски ритми, за да си тресат девойките дупетата.
Дърво без корен написа:pomiqrat написа:Музиката се прави, за да се танцува, а не да стоиш като дърво на стола. Ако слушаше музика щеше да знаеш, че във всички стилове музика се вкарват ориенталски ритми, за да си тресат девойките дупетата.
Верно ли това?
Значи на теб ти допада да друснете един кючек на масата, между розите и свещника.Сигурно е много впечатляваща гледката!
Във всички стилове, ако чалгата е стил, а не еклектика.Освен това, едно е ориенталски ритми, съвсем различно е турско-цигански (и те би трябвало да са ориенталски, но ми звучат много пошло).
Нищо друго, освен аплодисменти, не бих могъл да кажа за албума "Харем", в който преобладават ориенталските ритми, но начинът на поднасянето е великолепен.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Дърво без корен написа:pomiqrat написа:Музиката се прави, за да се танцува, а не да стоиш като дърво на стола. Ако слушаше музика щеше да знаеш, че във всички стилове музика се вкарват ориенталски ритми, за да си тресат девойките дупетата.
Верно ли това?
Значи на теб ти допада да друснете един кючек на масата, между розите и свещника.Сигурно е много впечатляваща гледката!
Във всички стилове, ако чалгата е стил, а не еклектика.Освен това, едно е ориенталски ритми, съвсем различно е турско-цигански (и те би трябвало да са ориенталски, но ми звучат много пошло).
Нищо друго, освен аплодисменти, не бих могъл да кажа за албума "Харем", в който преобладават ориенталските ритми, но начинът на поднасянето е великолепен.
Убеден съм, че не се правиш на прост. Кой ти говори за свещи и кючеци. Постнах ли ти музика нагоре? Някъде кючеци чу ли или си глух?
cska_90 написа:Аре стига с тая култура,ценности и т.н.!!Музиката е за ЗАБАВЛЕНИЕ -искам каот изляза и отида на дискотека-да си пийна,да ми е весело, да си попростея ако трябва()Ритъма на чалгата е точно за това!!Какъв ви е проблема!!Аре стига с тая вашата "чалга култура"-музиката е за разпускане-за образование си има училища, унита, книги, вестнци, дискавъри и т.н.!!ЗАщо смесвате нещата?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта