Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Мнениеот cska_90 » 01 юли 2011 16:09

Добре бе -стига с тоя Кондъо бе -КОндъо никога -ама никога не съм го слушал-правете разлика между циганска музика и попфолк!!Кондъо-та Кондъо- :evil: :evil:

Ето ви две песни и ми кажате кво просташко има в тях???Особено първата кво й е???

ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!ЧАКАМ!!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 01 юли 2011 18:42

MCMXIII написа:Господин Помияр, един исландец ако никога не е слушал Мара отварачката, винаги тъжен и намусен ли ходи? Дали може милият да докара жена си до оргазъм или трябва да слуша Кондьо? Наистина нерадостна съдба. Той тъжен, тя незадоволена :(

:lol: :lol: :lol: :lol: Пак бъркаш, не се казва Кондьо, а Анакондьо :lol: Тва се получавало като се кръстосат змия и чалгаджия :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 01 юли 2011 19:11

pomiqrat написа:От прочетеното до тук ми стана ясно, че всички видове музика са чалга без класическата музика и мюзикалите и аз съм тъп, защото слушам рап, хаус и регетон и поради причината, че не слушам класика и мюзикали и ми е кеф да отида на чалготека, за да се забавлявам с масите. Ако целта ти е да преспиш жената , с която си поканил, за да се възползваш от бeзпомощното и състояние определено трябва да и пуснеш Albinoni - Adagio in G Minor :mrgreen: Освен ако жената не учи в музикалната академия класическа музика или балет :mrgreen: Малко да влезете в час и да научите какво се слуша и да не ставате смешни с примери от 18 век :oops: Преди 300 години тия същите музики пак са ги оплювали и са ги обявявали за дяволски нали? А сега им казват велики класици.
Анти-чалгаджийниците да си слушат Буги Барабата, Милена и разни подобни викащи същества, които само те си разбират творчеството и оставете нас простите да се забавляваме. На мацката ще я докарам до оргазъм с това докато се мъчиш да я свестиш след калсическите си музики.

Ти наистина ли си мислиш, че когато сте двама, тет-а-тет, на свещи и рози във вазата, турбо-чалгата е най-добрият вариант за музикален фон, или пък рапът.
Деси Слава (като се казваше някога) пее чудесно народни песни, защото има глас.Ако тя изпее народна песен, или издаде диск с народни песни-това ще направи ли автоматично песните от този диск чалга?Дали наистина не разбираш, или се правиш, че не разбираш, какво точно се има предвид, когато се каже чалга?Аз лично, под чалга ( влошият смисъл на думата) имам предвид крадената от тук и там музика, с български текст и задължителни турско-цигански елементи в музиката.Ако някой известен като чалгар пее свястна песен, с нормална музика и текст-защо това да е чалга?Когато музиката те приканва (мен не може да ме прикани ;) ) да закършиш един луд кючек, по възможност върху масата, то тогава е чалга, от най-долнопробен тип.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 юли 2011 19:51

Cesc Fabregas написа:
MCMXIII написа:Господин Помияр, един исландец ако никога не е слушал Мара отварачката, винаги тъжен и намусен ли ходи? Дали може милият да докара жена си до оргазъм или трябва да слуша Кондьо? Наистина нерадостна съдба. Той тъжен, тя незадоволена :(

:lol: :lol: :lol: :lol: Пак бъркаш, не се казва Кондьо, а Анакондьо :lol: Тва се получавало като се кръстосат змия и чалгаджия :lol:

Където Анакондьо там и Аналкондьо. Това е след кръстоската с Мон Дьо.
Спирам, че ми писна тази тема.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 юли 2011 20:28

Музиката се прави, за да се танцува, а не да стоиш като дърво на стола. Ако слушаше музика щеше да знаеш, че във всички стилове музика се вкарват ориенталски ритми, за да си тресат девойките дупетата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 01 юли 2011 20:46

pomiqrat написа:Музиката се прави, за да се танцува, а не да стоиш като дърво на стола. Ако слушаше музика щеше да знаеш, че във всички стилове музика се вкарват ориенталски ритми, за да си тресат девойките дупетата.

Верно ли това?
Значи на теб ти допада да друснете един кючек на масата, между розите и свещника.Сигурно е много впечатляваща гледката!
Във всички стилове, ако чалгата е стил, а не еклектика.Освен това, едно е ориенталски ритми, съвсем различно е турско-цигански (и те би трябвало да са ориенталски, но ми звучат много пошло).
Нищо друго, освен аплодисменти, не бих могъл да кажа за албума "Харем", в който преобладават ориенталските ритми, но начинът на поднасянето е великолепен.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 01 юли 2011 20:48

Дърво без корен написа:
pomiqrat написа:Музиката се прави, за да се танцува, а не да стоиш като дърво на стола. Ако слушаше музика щеше да знаеш, че във всички стилове музика се вкарват ориенталски ритми, за да си тресат девойките дупетата.

Верно ли това?
Значи на теб ти допада да друснете един кючек на масата, между розите и свещника.Сигурно е много впечатляваща гледката!
Във всички стилове, ако чалгата е стил, а не еклектика.Освен това, едно е ориенталски ритми, съвсем различно е турско-цигански (и те би трябвало да са ориенталски, но ми звучат много пошло).
Нищо друго, освен аплодисменти, не бих могъл да кажа за албума "Харем", в който преобладават ориенталските ритми, но начинът на поднасянето е великолепен.

Убеден съм, че не се правиш на прост. Кой ти говори за свещи и кючеци. Постнах ли ти музика нагоре? Някъде кючеци чу ли или си глух?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 01 юли 2011 21:02

pomiqrat написа:
Дърво без корен написа:

Верно ли това?

Убеден съм, че не се правиш на прост. Кой ти говори за свещи и кючеци. Постнах ли ти музика нагоре? Някъде кючеци чу ли или си глух?

И аз ти казах, че лично за мен чалга е тази музика, в която преобладават турско-циганските ритми и елементарното изпълнение на "певиците" или "певците".
Спорът ни с теб започна по въпроса за това, дали когато си с мацка на романтична вечеря е по-добре да слушаш Албинони, или Азис.Поради тази причина аз се придържам към точно тази тема.

ПП-Прекалено много си убеден.Малко скромност няма да ти навреди :mrgreen:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 юли 2011 11:53

Пичове всичко е до вкус и настройка. Аз обожавам черната музика т.е. рапът. Музика която винаги съм защитавал(поне рапа от старата школа, защото е пълня шитня) ,но не можеш да ме накараш да отида на черно парти.Ходил съм 1 път и ми беше мега тъпо. Тази музика е слушам у нас в колата и т.н. яко ми е да я слушам, но не мога да се веселя на нея. Колкото до това музиката дали е за танцуване може да се спори. Както дадох пример някои хора могат да танцуват и забавляват на определена музика други не. Аз както казах обожавам да слушам хип хоп(стария), но не ми идва от вътре да го танцувам.

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 03 юли 2011 09:57

cska_90 написа:Аре стига с тая култура,ценности и т.н.!!Музиката е за ЗАБАВЛЕНИЕ -искам каот изляза и отида на дискотека-да си пийна,да ми е весело, да си попростея ако трябва( :mrgreen: )Ритъма на чалгата е точно за това!!Какъв ви е проблема!!Аре стига с тая вашата "чалга култура"-музиката е за разпускане-за образование си има училища, унита, книги, вестнци, дискавъри и т.н.!!ЗАщо смесвате нещата?

Аз предпочитам да ида на метълска сбирка, да се начукаме като левскари и на си направим едно сносно пого..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Върни се в “Свободна зона”