Не говорете с извънземни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Не говорете с извънземни!

Мнениеот Love_ » 27 апр 2010 04:30

dafquezz написа:Имал ли си контакт със сатанисти, какви са ти впечатленията?

Сатанисти, имал съм контакт с тях. Общо взето утайка. Поне тези, с които съм имал контакт. Примерно Мадона си е сатаниска, Бритни с тях контакт съм нямал. Аз ти говоря за елита ... Цел да зарибят колкото се може повече хора към тяхното "учение". В момента се сещам за Коперник също. Сатанизма е разпространен по един или друг начин, някои дори не знаят, че го изповядват. Невежествето само, че не им измива ръцете !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 27 апр 2010 04:37

Аз познавам само един, близък мой приятел, съвсем случайно разбрах че е такъв. По неговите думи, става въпрос не за почитане на дявола толкова, колкото за протест срещу религията и най-вече срещу църквата и методите й. Така че напушените 15 годишни пръдльовци, дето чертаят пентаграми и "викат дявола" са много далеч от истината. А доколко елита са сатанисти, просто не съм запознат. Медала винаги има две страни. Великият Вернер фон Браун например, за да изпълни детската си мечта - да прати човек на Луната, прави едни от първите WMD, става офицер в СС, използва робски труд като лично избира жертвите, които да работят във фабриката му... може би това имаш предвид?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2010 05:57

bufara написа:
Siegfried написа:Извънземни няма , няма и да има . Няма никакво логическо доказателство за тяхното съществуване . Четете Библията и не вярвайте на такива измишльотини !!!

Чакай сега, искаш да кажеш, че вярваш, че морето се е разделило на две, за да минат хората и други подобни дивотии?R U crazy?

Кажете кво и е странното на снимката де? :|

Аз вярвяам, проблем ли има??? И аз за теб мога д акажа- луд ли си, че не вярваш в Бог????
Ама не го правя нали???Така, че не си натрапвай мнението, ако обичаш!
Много жалко, че този форум е пълен, ама пълен с атеисти!
Много жалко е и, че света все повече се настройва на такава вълна!!!
Ей затова ще ни конторлират и вече го правят успешно...
Жалка и тъжна работа...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 апр 2010 06:02

beloto_boro написа:Зигфрид не познава собствената си планета , а е започнал да говори за чужди галактики :lol:

Преминаването през Червено Море не е станало с божествена намеса , а благодарение знанията на Мойсей относно терена. Човек който е прекарал десетки години на едно място би трябвало да знае кога има приливи и отливи. Един от хиляди примери за хиперболи използвани като подсилващ ефект от едно време.

Къде си тръгнал д аразсъждаваш върху неща , които не са ти ясни!
То си е казано в притчата за бедния Лазар- има хора, които дори да видят, няма да повярват....
Нямам думи просто....
Какви теории, какви коснпирации, що глупости са изписани против църквата!
Аз пък смятам, че атеизма е шит, ама да ви го натяквам, а???
Зиг в много,ужасно много прав...
За съжаление това е глас в пустиня......
Послените времена идват- смейте ми се , ако искате.........

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 апр 2010 08:00

MORSKI написа:
beloto_boro написа:Зигфрид не познава собствената си планета , а е започнал да говори за чужди галактики :lol:

Преминаването през Червено Море не е станало с божествена намеса , а благодарение знанията на Мойсей относно терена. Човек който е прекарал десетки години на едно място би трябвало да знае кога има приливи и отливи. Един от хиляди примери за хиперболи използвани като подсилващ ефект от едно време.

Къде си тръгнал д аразсъждаваш върху неща , които не са ти ясни!
То си е казано в притчата за бедния Лазар- има хора, които дори да видят, няма да повярват....
Нямам думи просто....
Какви теории, какви коснпирации, що глупости са изписани против църквата!
Аз пък смятам, че атеизма е шит, ама да ви го натяквам, а???
Зиг в много,ужасно много прав...
За съжаление това е глас в пустиня......
Послените времена идват- смейте ми се , ако искате.........

МОРСКИ ,на тебе нещата като са ти много ясни,можеш ли да ми отговориш на въпроса-Пристанището във Варна ще се мести ли във Шумен?
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 27 апр 2010 08:11

Мааалиии!!!... :roll: :? :(
Темата май е "Не говорете с извънземни!", а не "Извънземни, говорете си!"??? :cry: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 апр 2010 08:26

Делибаш написа:Мааалиии!!!... :roll: :? :(
Темата май е "Не говорете с извънземни!", а не "Извънземни, говорете си!"??? :cry: :mrgreen:

Темата ще стане "Извънземни говорете си "като се включат Батков и Лупи в нея.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 апр 2010 11:16

Рокенрола , и аз съм фен на ЕйСи ДиСи , но с това се изчерпва общото между нас .

Би ли ми обяснил логическата връзка между въпросното пристанище с дискусията ? Мисля , че ще ти е трудно .

Много ясно ви - на научните люде - беше обяснено , че ако ще спорите на такава тема , то поне се подгответе за спора , поинтересувайте се , прочетете нещо по-различно от един учебник по физика или математика . Разчитате на науката да ви носи на ръце завинаги , проблемът за вас явно е , че не схващате най-основното , без което е нямало да има наука . Вече се уморих да ви повтарям кое е то .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 27 апр 2010 11:42

Ако мога да перифразирам, на вас, християните е даден най-модерният и бърз компютър, под формата на човешки мозък. Вие обаче държите да работите на него само под DOS, защото преди 20 (да се чете 2000) години някой ви е казал, че DOS е истината, единствената и незаменима операционна система, и всичко освен нея е чистото и неподправено зло.
Зигфрид е човекът тук, който от самото начало на дискусията не е дал дори един единствен смислен аргумент в защита на тезата си, и въпреки това, понеже живее в собствен свят, си вярва, че някакси е оборил останалите. Но това е нещо напълно нормално за хора като него - искаш доказателство, те ти дават цитат от Библията. Обясняваш им, че това не доказва нищо, те повтарят същото.... ни приема, ни предава, не знае точно защо вярва, но вярва...
Ако един ден случайно решиш да ползваш мозъка си ще разбереш, че абсолютно всяко нещо в този живот трябва да бъде подлагано на съмнение през собствената ти призма, само чрез съмнение и размисъл ще достигнеш до твоята лична истина, която е различна за всеки. Това значи да имаш свое мнение, каквото ти твърдиш, че притежаваш. Универсална истина, която няма нужда от доказване НЕ СЪЩЕСТВУВА, и ако ти наистина смяташ така, значи си един безумно ограничен човек. Най-лошото е, че си ограничен от самия себе си. Човек е толкова голям, колкото големи са мислите и мечтите му. Ти си едно джудже, и си станал такъв доброволно, честито. Безкрайно щастлив съм, че не принадлежа към стадото ти.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 апр 2010 11:48

Аз нямам намерение да оборвам никого , вие сте загубени каузи и то се видя .

Не са ми нужни доказателства , за да докажа вярата си . Или вярваш , или не вярваш . Вие сами се вкарвате в капана на една материя , в която допусне ли се грешка - край , вашият свят се срива . Аз не разчитам на тези неустойчиви науки и на техните грешки .

Като човек ти не съществуваш , защото си станал подвластен на машинното и технологичното - ти се превръщаш в безчувствен робот , отрекъл дори и произхода си . Сега кой е човек и кой не ?

Ти сам каза , че човешките мисли и мечти са богати и неизчерпаеми . В този ред на мисли мога да твърдя , че науката е доста ограничена в това отношение , по твоите думи де .

Аз вярвам в чудесата , в Бога и в завета Му . Това е просторен мироглед , да търсиш и да откриеш пътя , а не да го получиш наготово от някакви формули и тн.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”