Масова атака по руски сайтове тази сутрин.
Тоя фланГ на войната също е интересн за който разбира естествено
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- Thurman Murman
- Контакти:
Между другото, тоя чифутин Зеленски, молил чужденци да ходят да се бият за Окрайна. Тук гледам, че има доста tik tok warriors, може да се запишат доброволци 

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Да също и путин праща" чеченци и други.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Thurman Murman написа:Между другото, тоя чифутин Зеленски, молил чужденци да ходят да се бият за Окрайна. Тук гледам, че има доста tik tok warriors, може да се запишат доброволци
По твоята логика,бегом към Москва да олижеш на джуджака малките орехчета.
- Thurman Murman
- Контакти:
moreto vn написа:Thurman Murman написа:Между другото, тоя чифутин Зеленски, молил чужденци да ходят да се бият за Окрайна. Тук гледам, че има доста tik tok warriors, може да се запишат доброволци
Това, че съм против Америка и джендъри като вас, дето им стоят надупени, не значи, че съм болен русофил!
Но как да го разберат празни кратуни…
Ч-Б П Д В Е М

Още един, който не може да си преведе думата "gender", но защо ли се изненадвам. Най много ти да излезеш Нанси щом виждаш такова зад всеки ъгъл
Възхваляват, но от разстояние. Никой не ще да хване пътя за там или да прати децата си там. Същевременно нямат нищо руско, всичко от "прогнилия" и как беше "гейски" запад. От панталоните, през парфюма и обувките, компютъра, телевизора и чак до колата
Ама иначе всички са големи ЛаДаджии, но никой не ще да се "наслаждава" на техните благини.

bobonikolov написа:rsk написа:Само като видя българин да лиже руски топки и ми се повръща. Няма такъв дупедавски народ като нашия. Тия, ако дойдат да ни освобождават от фашизма, ще ги посрещате с цветя. И в Русия няма толкова русофили, колкото в България. Само сръбската сган ни бие по тоя показател.
Няма такива дебили като тях. Възхваляват Русия ама нещо ги е страх да хванат пътя на там.
Възхваляват, но от разстояние. Никой не ще да хване пътя за там или да прати децата си там. Същевременно нямат нищо руско, всичко от "прогнилия" и как беше "гейски" запад. От панталоните, през парфюма и обувките, компютъра, телевизора и чак до колата

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Thurman Murman
- Контакти:
Warped написа:Да също и путин праща" чеченци и други.
Чеченски наемници се бият и за другата страна. Бъдете обективни, че тая омраза страшно ви заслепява.
Ч-Б П Д В Е М

Thurman Murman написа:moreto vn написа:Thurman Murman написа:Между другото, тоя чифутин Зеленски, молил чужденци да ходят да се бият за Окрайна. Тук гледам, че има доста tik tok warriors, може да се запишат доброволци
Това, че съм против Америка и джендъри като вас, дето им стоят надупени, не значи, че съм болен русофил!
Но как да го разберат празни кратуни…
Празната кратуна си ти,това че съм на страната на украинците,не значи че харесвам Америка.Но това джудже което вече се изживява като император ми е крайно противен.
Thurman Murman написа:Warped написа:Да също и путин праща" чеченци и други.
Чеченски наемници се бият и за другата страна. Бъдете обективни, че тая омраза страшно ви заслепява.
Ами нали тва писах, ама ти нещо не си прочел, или леко така избирателно.
Бъди ти обективен, че тая омраза ви заслепява.
Непринуден:
Не е омраза, това е любов. Сляпа любов към всичко блядско. Набивана с години в кухата ганьовска кратуна. Даже и чеченските талибани са фаворити на православния русофил.
Руският агресор да наторява украинската почва!
Руският агресор да наторява украинската почва!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев