TNT написа:bobmarli написа:очевидно червените фенове припознаха Кашчей за трол номер 1.
Вероятно бая на дълбоко им е бръкнал,дето се вика качествен фистинг им е направил.![]()
По същата логика Тео ви е направил качествен фистинг на всички останали.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TNT написа:bobmarli написа:очевидно червените фенове припознаха Кашчей за трол номер 1.
Вероятно бая на дълбоко им е бръкнал,дето се вика качествен фистинг им е направил.![]()
Red_Neck написа:Без пукнат глас за Илийката?!?!
Teo написа:Кашу май и миналата година беше шампион като трол?!![]()
@ Давайте му приза.... няма по-достоен от него!
Абсолютен хейтър и трол!
Кашчей написа:Teo написа:Кашу май и миналата година беше шампион като трол?!![]()
Абсолютен хейтър и трол!
Тео, ти и да четеш ли не можеш, баце![]()
Я кажи,написа ли жалбата, та да се подпиша и аз под нея и да я пращаме до най-яките в ГОНГ- Александров и Грънчаров
Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашу май и миналата година беше шампион като трол?!![]()
Абсолютен хейтър и трол!
Я кажи,написа ли жалбата, та да се подпиша и аз под нея и да я пращаме до най-яките в ГОНГ- Александров и Грънчаров
ХАХАХАХА!
@ Няма за какво да пиша жалба като ти водиш убедително!
Просто трябваше да се изкажа и като видяха, че наистина моята номинация е пълно откачено безумие хората се осъзнаха!
Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашу май и миналата година беше шампион като трол?!![]()
Абсолютен хейтър и трол!
ХАХАХАХА!
Просто трябваше да се изкажа и като видяха, че наистина моята номинация е пълно откачено безумие хората се осъзнаха!
На твое място щях да се жалвам, че съм пренебрегнат![]()
Иначе така, както си написал останалата част от поста си, определено заслужаваш докторска титла по български и пращаш Владко Мурдаров в историята
Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашу май и миналата година беше шампион като трол?!![]()
Абсолютен хейтър и трол!
ХАХАХАХА!
На твое място щях да се жалвам, че съм пренебрегнат![]()
Иначе така, както си написал останалата част от поста си, определено заслужаваш докторска титла по български и пращаш Владко Мурдаров в историята
Кашу, ама аз не съм трол... изобщо нямам допирна точна с тоя модерен интернет термин.
@ За останалото може да поспорим... моето образователно равнище е на 95% над всички в тоя форум!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта