СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Re: СидерOFF!

Мнениеот locke » 26 окт 2015 19:19

E то е ясно, че това го прави с цел да отвлича вниманието от купения вот, защото в някои общини имаше страшни случай.
Просто пудела на властта се разлая в най-подходящия момент ;)
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

P.Petkin
Контакти:

Мнениеот P.Petkin » 26 окт 2015 19:25

Нямаше да пиша,но понеже никой колега не е написал за това какво е казал ген. Дю Гол се включих и аз."Ако изборите променяха нещо щяха да бъдат забранени"!
Последна промяна от P.Petkin на 26 окт 2015 19:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 окт 2015 19:29

Red_Neck написа:
sin4ec написа:За мен е непонятно това поведение, не разбирам какво печели. Но със сигурност не е случайно. Погледнете само схемата: скандал с клекшопа десетина дни преди изборите. После скандал в НАТФИЗ вечерта преди деня за размисъл. И накрая големият скандал в нощта на изборите, който влезе във всички новини. Абсолютно подготвен сценарий, Сидеров има много кусури, но не е глупак. Въпросът е какво се крие под целия този евтин цирк...

Red_Neck написа:Аз пък мисля, че някой отклонява вниманието от големите губещи - БСП, Атака, ДПС ..... или съм в грешка :?:
Местан имаше претенции да бъде №2 на тези избори, не стана.
БСП продължава свободното падане.
Атака са под санитарния минимум и едно евентуално обединение на останалите т.нар "патриотични формации" със сигурност ще ги остави извън играта.

В изборната нощ се говореше повече за Болен, отколкото за резултатите на т.нар. "водещи формации".
Кой има полза от това?
На всичкото отгоре май се оказва, че Батман е бил бушониран от свой човек. С две думи - цирк Балкански!

Какво има толкова да се отклонява вниманието от резултатите на другите партии, като от месеци се знаеха приблизителните резултати от изборите. Честно казано не вижам особени размествания от последните парламентарни изобри и на изборите за местна власт. На всички бе ясно, че ГЕРБ си запазва властта в областните градове. БСП остава втора сила, а ДПС си запазва бастиона в Кърджали, където техният кмет ще управлява за 4-ти пореден път. Та за какви точно изненади става на въпрос, че да се отклонява вниманието от изборните резултати!? Изобщо цялата кампания беше толкова вяла, че даже и партийните лидери не сметнаха за нужно да участват в нея. Все е имало избори в България, но такива като сегашните, на които буквално кандидат-кметовете да не кажат и думичка за конкертни политки, не си спомням да е имало... Имам чувството, че на хората и клоун с голям червен нос да им спуснат, ще гласуват за него.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 окт 2015 19:37

1982 написа:
Карамел Му написа:А на тия които ще кажат ,че нямам право при негласуване да изисквам от управляващите-имам,докато плащам данъци и такси,били местни или държавни.

Абсолютно. Когато тая държава спре да ми събира парите за щяло и нещяло, тогава ще ми казват дали имам право да изисквам, критикувам и плюя управниците.

Ако трябва да се въвежда нещо задължително, то това е право на глас да имат само тези, които плащат данъци в тая корумпирана държава.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2015 19:43

http://www.dnes.bg/politika/2015/10/26/ ... len.281047
Потресаващо заглавие: Десетки на шествие срещу Волен!
Ало, многото хиляди, казах ви снощи да не се изхвърляте и да посвиете бибетата.
Всъщност добре сте се ориентирали-оставете циркаджията, днес баш циркаджиите да си правят шествие срещу него и да се оправят. Замислете се за Дънди и новите разкрития за златните залежи, за истинските проблеми на България, не се хващайте на евтини въдички. Боли го сайдера Волен, както снощи ви казах-ще го осъдят на 500 лева глоба и голям праз.
Четете между редовете на събитията и ще разберете много неща. Няма да ви харесат, но какво да се прави.
Или мислите, че катастрофата в Арена Армеец е случайна?
Не е. Фирмата ИО на МК , верен солташак на едикойси, е една тотална некадърност! Тази фирма окендза Арената и разката майката на хорицата там, окендза и сайта на ЦИК вчера, оправдавайки се с мними атаки от хакери.
Глупости на куб! Но, внимание: тази фирма се гласи да прави евентуалното бъдещо електронно гласуване, сиреч да лапне париците. Мда, Мая Манолова, ЦИК и Вселената са виновни за провала, но не и ИО...
Така по-ясно ли е?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2015 20:01

sin4ec написа:http://www.dnes.bg/politika/2015/10/26/desetki-na-shestvie-sreshtu-volniia-volen.281047
Потресаващо заглавие: Десетки на шествие срещу Волен!
Ало, многото хиляди, казах ви снощи да не се изхвърляте и да посвиете бибетата.
Всъщност добре сте се ориентирали-оставете циркаджията, днес баш циркаджиите да си правят шествие срещу него и да се оправят. Замислете се за Дънди и новите разкрития за златните залежи, за истинските проблеми на България, не се хващайте на евтини въдички. Боли го сайдера Волен, както снощи ви казах-ще го осъдят на 500 лева глоба и голям праз.
Четете между редовете на събитията и ще разберете много неща. Няма да ви харесат, но какво да се прави.
Или мислите, че катастрофата в Арена Армеец е случайна?
Не е. Фирмата ИО на МК , верен солташак на едикойси, е една тотална некадърност! Тази фирма окендза Арената и разката майката на хорицата там, окендза и сайта на ЦИК вчера, оправдавайки се с мними атаки от хакери.
Глупости на куб! Но, внимание: тази фирма се гласи да прави евентуалното бъдещо електронно гласуване, сиреч да лапне париците. Мда, Мая Манолова, ЦИК и Вселената са виновни за провала, но не и ИО...
Така по-ясно ли е?

Като си плати глобата,вместо някъде да прави циркове,по-добре да ти дойдат в къщи.
Понеже и без това загиват хора по пътищата,да забранят автомобилите.Некадърността е тотална,включително и твоята,да си седим в къщи и пишем глупости
във форумите.

Потребителски аватар
lavina

Мнениеот lavina » 26 окт 2015 20:02

този дето се направи на звезда и го удари защо не отиде да удари един юмрук на Местан или Доган, ей тогава ще го призная

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 26 окт 2015 20:15

Крайно време беше някой да разкраси суратя на наркомана Волен! Али и Четиридесетте му Атакистчета тепърва ще берат ядове.Болен трябва да бъде возен в кофа за боклук като в Украйна. Боклук при боклука.Малко му беше на тая жалка руска подлога.
Впрочем, тъжното е, че в тоя форум това перхидролено джудже има фенове. Което говори само по себе си за оскъдния им умствен багаж и психически отклонения.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2015 20:23

petko.h.markov написа:Като си плати глобата,вместо някъде да прави циркове,по-добре да ти дойдат в къщи.
Понеже и без това загиват хора по пътищата,да забранят автомобилите.Некадърността е тотална,включително и твоята,да си седим в къщи и пишем глупости
във форумите.

Първо се научи да пишеш на български език, преди да правиш забележки някому. Аз, за разлика от паразити като тебе съм на работа по 10 часа на ден и внасям на година повече пари като данъци в хазната, отколкото ти можеш да изкараш. Дали съм кадърен или не в професията си, шушлеци като тебе няма как да знаят. Налягай парцалките и не се барай много, че си смешен вече. Много имаш да четеш и осмисляш, преди да почнеш да ме апострофираш. Може и да те е яд, че стотина човека отидоха на великия протест срещу Сидеров, но това си е твой проблем.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 26 окт 2015 20:28

Българските медии, а и ние хората като цяло сме овце. Тъпи и ограничени. Българските медии, а и ние направихме от този олигофрен звезда. Ако спрем да му обръщаме внимание ще потъне в забвение. Но не! Социални мрежи, телевизии, вестници, сайтове се препъват да пишат и показват един психично болен човек изпълняващ поръчки. Това е болезнената истина.

Върни се в “Свободна зона”