Медиите на Пеевски в шах ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Медиите на Пеевски в шах ?

Мнениеот diplomat » 09 окт 2015 16:28

MAXHOB написа:
diplomat написа:
MAXHOB написа:
diplomat написа:
СВОБОДЕН написа:Който дава пари на Левски е добре дошъл. Въпросите за почтеността на парите в България спряха да се задават още в началото на прехода у нас, та сега е малко късно вече. Още повече във футбола където до сега никой отбор не се е отказал да получава пари когато му дават без значение от кого, а и ничии фенове не са имали нещо против.

Много робско мнение. Васил Левски би се обърнал в гроба, ако ви прочете простотиите. :x

Ти турчин се бараш?

Не, но барам майка ти по неприлични начини, докато те закърмя вечерно време. Тъпак.

Значи си турчин.Само те барат майки, които са в гробищата.

Бъркаш - некрофилите го правят. Но може ти да си турчин и да ходиш по гробищата да се ебаваш с мъртвите, та от тези свой премеждия да черпиш опит и да разбираш толкова много по тези въпроси.

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 09 окт 2015 16:30

diplomat написа:
MAXHOB написа:
diplomat написа:
MAXHOB написа:
diplomat написа:
СВОБОДЕН написа:Който дава пари на Левски е добре дошъл. Въпросите за почтеността на парите в България спряха да се задават още в началото на прехода у нас, та сега е малко късно вече. Още повече във футбола където до сега никой отбор не се е отказал да получава пари когато му дават без значение от кого, а и ничии фенове не са имали нещо против.

Много робско мнение. Васил Левски би се обърнал в гроба, ако ви прочете простотиите. :x

Ти турчин се бараш?

Не, но барам майка ти по неприлични начини, докато те закърмя вечерно време. Тъпак.

Значи си турчин.Само те барат майки, които са в гробищата.

Бъркаш - некрофилите го правят. Но може ти да си турчин и да ходиш по гробищата да се ебаваш с мъртвите, та от тези свой премеждия да черпиш опит и да разбираш толкова много по тези въпроси.

Значи си и некрофил? :o

Не се обяснявай, момче, ти каза ,че бараш майка ми, а тя е в гробищата.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 окт 2015 16:33

MAXHOB написа:Значи си и некрофил? :o

А ти ме изкара турчин без причина, само с цел заяждане. Като си го търсиш, нормално е да го намериш.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 окт 2015 16:36

samobotev написа:никой от нас не защитава Василев дори напротив, той също си е доказан престъпник. И не защото Пеевски, Тиквата или Местан го твърдят , а защото самия Василев си го признава вече нееднократно пред български и сръбски медии. Дори е казвал че е раздал над един милиард като подкупи на политици и прокурори и има доказателства за това. В нормална държава до сега да са му гарантирали всякакъв имунитет само и само да свидетелства срещо тези хора но тук държавата не е нормална, а направо тотално насрана пред възможноста един от тях най накрая да проговори след 25 години '' демокрация '' .

Би ли посочил ,кога и къде точно Цв.Василев е казал ,че е раздал подкупи за над един милиард?
Надявам се ти е ясно,че ако каже такова нещо ,той си подписва присъдата,дори самото притежаване на такава информация без да сезира Прокуратурата вече е престъпление . В нито една държава на един престъпник(ако наистина Цв.Василев е признал това ,което твърдиш,то той сам се признава за престъпник) не му се дава имунитет. Признаването на вина и съдействието на съда и следствието се счита за смекчаващо вината обстоятелство,но в никакъв случай не освобождава от отговорност.

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 09 окт 2015 16:38

diplomat написа:

А ти ме изкара турчин без причина, само с цел заяждане. Като си го търсиш, нормално е да го намериш.

Да , а ти не можеш да си го намериш ,защото си рязан, а са го направили невнимателно и направо си отрязан. :lol: Хопо гробищата да бараш умрели майки.диш
Фес си ти.Нали чета какво пишеш.Защитаваш банкера на дпс, плюеш срещу Левски.

Всички те знаят.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 окт 2015 16:42

MAXHOB написа:
diplomat написа:

Да , а ти не можеш да си го намериш ,защото си рязан, а са го направили невнимателно и направо си отрязан. :lol:
Фес си ти.Нали чета какво пишеш.Защитаваш банкера на дпс, плюеш срещу Левски.

Никого не защитавам, нито пък съм плюл ФК Левски (София). Всички замесени са престъпници, но някои са все още в България и могат да бъдат разследвани от институциите, но вие не дават и гък да се каже за тях - нали все пак се облагодетелствате. ;) Другите ти тъпизми няма да ги коментирам. Но когато го раздаваш отворко и нападаш лично хората, очаквай да ти го върнат с лихвите, нещастно злобно човече.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 окт 2015 16:48

И вземи се спри малко - регулаторите са ти дали почивка, че са забелязали колко си се изнервил напоследък, а ти пак се буташ с нови регистрации да философстваш и обиждаш хората. Дай го по-спокойно, ще ти прилупа сърчицето, а и ракията не помага.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 09 окт 2015 17:02

Тази тема още ли седи? :lol:
Много го обичате този Пеевски, еййй...
Изображение

Изображение

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 09 окт 2015 17:06

diplomat написа:И вземи се спри малко - регулаторите са ти дали почивка, че са забелязали колко си се изнервил напоследък, а ти пак се буташ с нови регистрации да философстваш и обиждаш хората. Дай го по-спокойно, ще ти прилупа сърчицето, а и ракията не помага.

Затова си на наркотици. :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 09 окт 2015 17:07

DarkPsy написа:
honda написа:В качеството на първия човек в този форум писал ,какво ще се случи с КТБ и Цв.Василев (когато го написах бях пращан в лудницата от някои членове на форума ,особено от жълто-черната част на форума). Досега всичко каквото съм писал по темата се е оказало вярно ;) .

"Жълтите" тогава все още вярвахме, че има държава. Вече не!

Вече около година и половина,очаквам някой да ми посочи друга банка в държава от ЕС,която да предлага лихви по депозитите съизмерими с тези на КТБ.
Просто в цялата схема около КТБ е една престъпна схема ,доста близка до класическа пирамида. Май месец 2014 вече беше ясно че пирамидата ще рухне-просто нямаше как да изплаща лихвите по депозитите. Останалото с барети ,запалхи за убийство,изчезнал банкер беше просто декор без който нямаше как да се разиграе театъра. В тази игра доста напомня на някаква история в която банда разбойници(такива са всички замесени) след като са направили поредния обир не са се разбрали как да разпределят плячката и всички са скочили срещу един от главатарите(но не най-главния) ,понатупали са го и са го изгонили без неговия дял от плячката(дали наистина е останал съвсем без дял от плячката е отделен въпрос). И сега въпросния главатар се оплаква ,че са го били и не са му дали дял от откраденото. Извинявайте ,но според мен е малко нагло .
Иначе на всички беше писнало от въпросния главатар ,който се помисли за много велик и влезна във война и с други банди и да ги изтласка от "бизнеса" и се опита да вземе всичко,но не успя.Колко хора знаят ,че Цв.Василев влезна във война и с Б.Манчев(човека на който преписват , че е казал на ББ,когато последния беше на върха на славата си"аз не знам дали трябва да се съобразявам с теб, но ти трябва да се съобразяваш с мен"). Общо взето Цв.Василев влезна в конфликт с всеки с който можеше да влезне и с това ускори и без друго неизбежния край на КТБ.

Върни се в “Свободна зона”