DarkPsy написа:honda написа:В качеството на първия човек в този форум писал ,какво ще се случи с КТБ и Цв.Василев (когато го написах бях пращан в лудницата от някои членове на форума ,особено от жълто-черната част на форума). Досега всичко каквото съм писал по темата се е оказало вярно

.
"Жълтите" тогава все още вярвахме, че има държава. Вече не!
Вече около година и половина,очаквам някой да ми посочи друга банка в държава от ЕС,която да предлага лихви по депозитите съизмерими с тези на КТБ.
Просто в цялата схема около КТБ е една престъпна схема ,доста близка до класическа пирамида. Май месец 2014 вече беше ясно че пирамидата ще рухне-просто нямаше как да изплаща лихвите по депозитите. Останалото с барети ,запалхи за убийство,изчезнал банкер беше просто декор без който нямаше как да се разиграе театъра. В тази игра доста напомня на някаква история в която банда разбойници(такива са всички замесени) след като са направили поредния обир не са се разбрали как да разпределят плячката и всички са скочили срещу един от главатарите(но не най-главния) ,понатупали са го и са го изгонили без неговия дял от плячката(дали наистина е останал съвсем без дял от плячката е отделен въпрос). И сега въпросния главатар се оплаква ,че са го били и не са му дали дял от откраденото. Извинявайте ,но според мен е малко нагло .
Иначе на всички беше писнало от въпросния главатар ,който се помисли за много велик и влезна във война и с други банди и да ги изтласка от "бизнеса" и се опита да вземе всичко,но не успя.Колко хора знаят ,че Цв.Василев влезна във война и с Б.Манчев(човека на който преписват , че е казал на ББ,когато последния беше на върха на славата си"аз не знам дали трябва да се съобразявам с теб, но ти трябва да се съобразяваш с мен"). Общо взето Цв.Василев влезна в конфликт с всеки с който можеше да влезне и с това ускори и без друго неизбежния край на КТБ.